annem ve sevgilim arasında kaldım

annen çok korumacı davranmış ancak bu konuda senin fikrin önemli daha doğrusu yüreğin. çünkü hep aklını dinlersen özellikle gönül işlerinde bir süre sonra duygusuz bir insan olursun, tad almazsın yaşadıklarından da . görüyorsun parası çok olan insanların çoğu maddiyatçı oluyor gözleri sevgide olmuyor pek. bunları düşün. eğer çocuğum olacaksa ondan olsun diyorsan için onu kabul etmiş demektir....

ya tabiki ya o benden cocugu olsun cok istiyor bende istiyorum ya neden istemiyim 740 günüm onla gecmis yanı her dk.yan yana deildik tabı ama olsun 3.yılımza girdik ilişkide:(((

Bir kızı bin kişi ister bir kişi alırmış. Canım umarım hayırlısı olur, seni mutlu edecekse zaten bu günleri atlatırsınız, annen ve ailen olumlu yaklaşır. Amaç zaten senin mutluluğun. Bende yerinde olsam kavga ederdim. Benim için aşk daha önde geliyor. Ha deyince bir sürü kazanacak değil ya, zamanla ikinizde bir birinize destek çıkarsanız çok güzel de geçinirsiniz. İnşallah kalbinden geçen her şey olur.

amin canm saol ya bana cok dua edin hastalıgım cok arttı boyun düzşlesmem ve fıtık baslangıcydı 2 sene once smdı kolumada vurduuu:5::5:

canım bence tarını koy annenle konuş takı yapmıycak ev alıcak die anlatkimseyi mutlu etmek zorunda değilsin kendi mutlulugunu düşün zaten evlilik mantık dışı bişiy çok zor yani birde üstüne üstlük sevmediğin bi adamla imkanı yok geçmezzzz ben aşık oldugum adamla evlendim çokta zorluklar yaşadım maddi manevi yok düğünde bunu taksınlar çeyiz alışverişi en pahalı yerden olsun vs...ama ben tavrımı koydum herkeze çeyiz alışverişini eşimle beraber gizliden yaptık bütçemize göre :)takı işide bankadan kredi çek kendi adına yada başka şekilde al takıyı o almış gibi konuş erkek arkadaşınlada öle halledin iki tarafıda memnun etmek zorundasınnnn ve sakın kaçma sakınnnnnnn kaçarak evlenen çok arkadaşım oldu hepsi bin pişmannn hepsi ama yaaa o yüzden aklını kullan hiç ağlama dediği düşün bence

ağlamak ne ki geberiyorum düşünmekten annemde haklı seni böyle gördü nie kapatcak diyor???
parası yok ilerde işten bi çıksa napcaksın diyor??
seni mutlu edemez gezdiremez diyor bak bi eve girdi ne hediye ne bişey laıyor diyor...

bilmiyorummmmmmmmmmmmm ya :5::5::5::5:

İşsiz güçsüz tembel başıboş serserinin biri olur anlarım da işi var hatta genç olmasına rağmen ev alıyor ve bu borç 3 yıl içinde bitecek diyorsun annen daha ne istiyor anlamadım ben. :26:

İşsiz güçsüz tembel başıboş serserinin biri olur anlarım da işi var hatta genç olmasına rağmen ev alıyor ve bu borç 3 yıl içinde bitecek diyorsun annen daha ne istiyor anlamadım ben. :26:

2,5 yıldır ben anlayamadım ki arkadasım sürünmeeeeeeeee diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişey takamıcak yapamıcak sonra sen ödicen diyor yazıkdiyor birde evlennce kapanmamı istiyor dedım cıldırdıııııııııııı

sağol hayatım ya bende aynısını diyorum ama ben zengin olsun demiyorum ailesi yardım etmicek kendi esya dügün takı nasıl yapcak borc yapcak sen ödicen evlennce diyorrrr yoooruldum tartsmaktan:5:

ee sonuçta aileside ellerinden geldiğince bişi yapmaya çalışırlar bence mobilya konusunda falan hem sizde madem olmuyo evlenirken çok pahalı mobilyalardan almazsın uygun fiyatlarda olanlardan alırsın sonra ilerde elin genişleyince yenilerini beğendiklerini alırsın ama iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş hesabı yani mutluluğunun önüne geçmemeli bunlar bence...

ağlamak ne ki geberiyorum düşünmekten annemde haklı seni böyle gördü nie kapatcak diyor???
parası yok ilerde işten bi çıksa napcaksın diyor??
seni mutlu edemez gezdiremez diyor bak bi eve girdi ne hediye ne bişey laıyor diyor...

bilmiyorummmmmmmmmmmmm ya :5::5::5::5:

canım sana bişiy söyliyim mi anne baba bi çocuga kız yada erkek onay vermiyosa hakketten vardır bi bildileri ve inan onlar haklı çıkma oranıda var hemde yüksekkkk ama bu inancını hiç kırmasın mutlaka dogru karara rı veririsin ama ağlama lütfennnn kendini harap etme bu aşk konuları hep böle oluyo ya arkadaşşş bigünde aşık olup hiç bi sorunla karşılaşmadan evlenen çift görmedim he :43:

anne babanın onayı olmadan yapılan evlıkten pek hayır gelmesede,senın annen de bıraz yuksekten ucuyor cnm .cocuk ev almaya bıle gırmıs bırseylere yapabılecegını gsterıyor en azından .su devırde evı olmadan kıraya gıden bırsuru gelın varken ,senın sevgılın en azından ev alma ısıne gırısmıs .annen de abartıyo yanı .yok takı takamaz bunu ne yapcaksın sen falan ayıp bence .ev alma ısıne gıren cocuk takısınıda takar bence .annen bıraz sacmalamıs cnm .tabı herkez ıste varlıklı bırıyle evlenmeyı ama ,varlılıklılarda yollarımıza dokulmedı ya:1: dedıgım gıbı cnm sevgılının durumu da anlatısına gore oyle dıbde bır cocuga benzemıyor .

takılan takılar genelde eğlenmeye yeme içmeye gitmiyorki..
araba almaya ev almaya gidiyor..
ki zaten çocuk 3 sene iyi bence ev borcuna..kimileri kaç sene ödüyor..
işten çıkma herkeste olabilir ki olmaması için ancak memur bulucaksın ama onda da öyle ev falan olmuyo bi araba belki..

Bu düğün işlerini bazen çooooook gereksiz buluyorum yaa, of bir sürü ayrıntı var ve her ayrıntı mükemmel olmazsa illa bi sorun çıkıyo, normal sorun olmasa da düşüncede bişeyler oluyo.. Yıldırım nikahı olsun bitsinn :30:

anne babanın onayı olmadan yapılan evlıkten pek hayır gelmesede,senın annen de bıraz yuksekten ucuyor cnm .cocuk ev almaya bıle gırmıs bırseylere yapabılecegını gsterıyor en azından .su devırde evı olmadan kıraya gıden bırsuru gelın varken ,senın sevgılın en azından ev alma ısıne gırısmıs .annen de abartıyo yanı .yok takı takamaz bunu ne yapcaksın sen falan ayıp bence .ev alma ısıne gıren cocuk takısınıda takar bence .annen bıraz sacmalamıs cnm .tabı herkez ıste varlıklı bırıyle evlenmeyı ama ,varlılıklılarda yollarımıza dokulmedı ya:1: dedıgım gıbı cnm sevgılının durumu da anlatısına gore oyle dıbde bır cocuga benzemıyor .

ya işte sorun beni zengin isteyen cok oldu:5:
şimdide bu h.sonu gremedim cok kötüydüm tektaşa taktı pırlanta almazsa kesinlikle babanlara solemem dedı tektas dedıgın pırlantadır iyice düşürdü kendini seni kafalamaya çalışıo hiç bişey yapmamak için dedı ufakta olsa bı pırlanta alabilir ne yapmaya calısıo ws.oooffffffffffffffffff:5::5:

Back
X