annem ve sevgilim arasında kaldım

cottonsugar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
5.033
1
106
İstanbul
kızlar ilişkimde 2.yılımız bitti fakat erkek arkadasım durumu pek iyi değil ailesinin evi var sadece birde kendi çalısıyor ws..annemle gecen sene tanıstırdım begendi ama parası yok sürünürsün benm gbi dedi:(
nesee ama ayırmadı ama simdi karsıma cıkarsa ayırcam tamda artık isteme gelcekler plan yapıoduk zaten anaanem yengem teyzem ws.biliyor erkekler hariç...
neyse ki bu sene bir eve girdi peşinat verdi yeni adım attı..
ama benm annem dün benim o kadar canımı sıktı ki ne kavga ettık ilk defa kandilde:5::5::5::5::5:
o sana takı takamıcak birşey yapamıcak sen nasıl kabul edersın o kadar isteyenin var neden bu neyi varda tuttun bırakmıyorsun falan deedi ben vermicem ws.. napmalıyım sizce kızlar yaaaaaa artık cok mutsuzum aşkıma bişeyde belli etmiyorum elinde deil napsın ya anca yapabiliyor benide istiyor ama annem o kadar isteyen var niye çekesin diyor bile bile yorumlarınıızı bekliyorum:5::5:

konuyu nereye acacagımı bılemedım..

anne baba rızası olmdan yapılan evliliklerin nasıl hüsranla sonuçlandığını biliyoruz
anneler herşeyin en iyisini en doğrusunu bilirler
onlar birşeye rıza göstermiyorsa bilmeliyizki oişte hayır yoktur
aynı şeyi bende yaşadım annem olmazda olmaz dedi
duygularımı bir kenara bırakıp mantıklı düşündüm
annemin kalbini kırıp onun sözünü çiğneyip yapacağım evlilikte ne derece mutlu olabilirdim ki
belkde annemin hayır dualarını aldığımdan mıdır nedir
şuan çok mutlu bir evliliğim var allah bozmasın
bunda annemin rızasını almış olmamın gerçekten büyük payı var

insanlar calisa calisa bir seylere sahip oluyorlar
adamda bos durmuyor calisiyor üstelik evede girmis
yasinizda kücük anladigim kadariyla
para mutlaka cok büyük rol oynuyor hayatta ve evliliklerde
ama kimseyede gökten yagmiyor
önemli olan caliskan hirsli olmasi ev alma cesaretini gösterdiyse demekki
öyle bir hirsi var annene disardaki diger insanlarinda cok farkli olmadigini anlat bence:34:

insanlar calisa calisa bir seylere sahip oluyorlar
adamda bos durmuyor calisiyor üstelik evede girmis
yasinizda kücük anladigim kadariyla
para mutlaka cok büyük rol oynuyor hayatta ve evliliklerde
ama kimseyede gökten yagmiyor
önemli olan caliskan hirsli olmasi ev alma cesaretini gösterdiyse demekki
öyle bir hirsi var annene disardaki diger insanlarinda cok farkli olmadigini anlat bence:34:

24 yaşım oda 25
anlamıyor annem 28 yıldır kiracı ve babam sorumsuz o yüzden çekmemi istemiyor
ayrıyetten sevgilimm evlendikten sonra kapanmamı ıstyor eşi olunca annem bunada cok karsııııııııııı offfffffffffffffffffffff:5::5:

peki sen kapanmayı gönülden istiyormusun? yoksa sırf onunla evlendin diyemi kapanacaksın. annen seni düşünüyo bence, senin iyiliğini istiyor.

Annen haklı bu aşk sana sadece göz yaşı ve baskı getiricek artık derdim bölümüne abone olursun aileler farklı acaip uyum uyum sorunu yaşayacaksın benim doğrum insanlar birbirini tamamlar ama değiştirmeye çalışmaz bu tip erkeklerde kızıyı kapatmayı marifet sana hocalar çünkü şunu söylüyor "hanımın açık günahı sana yazılır"tabiki bu doğru değil kızım baya bir çekeceğin var anne sözü dinle

Annen haklı bu aşk sana sadece göz yaşı ve baskı getiricek artık derdim bölümüne abone olursun aileler farklı acaip uyum uyum sorunu yaşayacaksın benim doğrum insanlar birbirini tamamlar ama değiştirmeye çalışmaz bu tip erkeklerde kızıyı kapatmayı marifet sana hocalar çünkü şunu söylüyor "hanımın açık günahı sana yazılır"tabiki bu doğru değil kızım baya bir çekeceğin var anne sözü dinle!

peki sen kapanmayı gönülden istiyormusun? yoksa sırf onunla evlendin diyemi kapanacaksın. annen seni düşünüyo bence, senin iyiliğini istiyor.

şöyle özetliyim 18yasımdan beri kapalılara özeniyorum güzel giyinenlere bundan oncekı ilişkim galericiydi zenginlerdi aynı yastaydk oda evlenince kapanmamı ıstedı cok sevıyorduk ama cok annesi istemeye gidicegimiz gün kapansın dediği vakit ayrıldm kalbime tas oturtdum.

annem de o zengindi çekmicektin seviyordun en azndan madem onu nie braktnda fakire böle yapıosun kapanması istiyormus deiyr kapanmıcaksın diyor..
ya cok kötüyüm boynum nasl sızlıyor düzleşme var sinirlerim sıkısıyor:5:
annem anlamıyorrrrr
aslında cok cok istemiyorum ama istemiyor hiç değilim kapanmayı ozamana kısmet

Back
X