• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve Sevgim

serhildan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
4
0
6
İzmir
mrb arkadaşlar benim şöyle bir derdim var 5 aylık bir ilişkim var mutluyuz birbirimizide seviyoruz. Ben ilk ilişkiye başladığımızda anneme hemen söyledim annemde tanışmak istediğini söyledi bende tanıştırdım onları ilk başlarda iyi gibiydi ama sonrasında annem ilişkimize hükmetmeye başladı. Yani mesela anneme salı günü sevgilimle buluşcağımı söylediğimde annem hayır perşembe buluşun ne gerek vr yeni görüştünüz diyodu veya şurda buluşucaz dediğimde orda değil burda buluşun diyodu. Yani bi yerlerden mutlaka karışıyodu. Şu saatte geliceksin bu saatte geliceksin diyodu ve yarım saat geç kalsam sevgilimi arayıp azarlıyodu. bir gün yine arayıp sevgilimi bağırmış çağırmış sonrada onu sevmediğimi eski sevgilimi sevdiğimi hala söylemiş. Ama böyle bir şey yoktu annem yalan söylemişti Annem sürekli ayrılmamı istiyordu bizde yorulmuştuk artık bende anneme ayrldığımızı söyledim ilk bir ayda. Ama aslında 4 aydır çıkıyoruz biz şunun yanına gidiyorum buraya gidiyorum diyerek sevgilimle buluşuyoruz ama artık iyice tıkandık söylücek şey kalmadı anneme. Buluşmalarımız iyice zorlaştı ve bizde yorulduk artık anneme anne ben aslında 5 aydır onunlayım desem kıyametleri koparır sevgilimi arayıp onada kıyametleri koparır. Napıcağımı nasıl orta yolu bulucağımı bilemiyorum napıcaz biz :14:

Sevmemiş istemiyormuş... annemle benim arama girdiğini beni ondan kopardığını düşünüyor ama artık 22 yaşındayım o bunun farkında değil

Canım illa ki annen öğrenecek biqün ve bu korktuğun tepkileri mutlaka alacaksın. Bence annene anlat gizleme sebebini de söylersn .Kızar , bağırır belki ama en azından için rahat olur..Çünkü yalanlarla bi yere kadar ilerleyebilirsn bunun sonu yok ki ,,,

Son düzenleme:
Canım illa ki annen öğrenecek biqün ve bu korktuğun tepkileri mutlaka alacaksın. Bence annene anlat gizleme sebebini de söylersn .Kızar , bağırır belki ama en azından için rahat olur..Çünkü yalanlarla bi yere kadar ilerleyebilirsn bunun sonu yok ki ,,,

Söylediğimde işin onun ailesine kadar gitmesinden korkuyorum çünkü telefonumdan ablasının numarasını almış

Söylediğimde işin onun ailesine kadar gitmesinden korkuyorum çünkü telefonumdan ablasının numarasını almış

hmm anladım .Anneni tanımadığım içinn neler yapabileceğini tahmin edemiyorum tabi :) ama konuşularak halledilemeyecek bi mesele de değil sanki tatlım sıkma canını rahat ol ve konuş bence...Azıcık cesaret lazım sadece :)

annenin erkek arkadaşını azarlamaya hakkı yok, annenın muhatabı sensin.

annenle ciddi anlamda konuşman lazım.

sonuçta annenin huyunu biliyorsundur, ona göre hareket etseydın keşke.

Back
X