annem yaktın beni

zeynepsude

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
336
315
323
seni 6 sene bekledim annem elin kolun herşeyin çok güzeldi yaktın annecim nasıl dayanırım yokluğuna gidişine.mezarından ayrılmak istemiyorum.

anneem kuzucum seni çok özledim dayanamıyorum annem sen mezardasın nasıl dayanıyım kıpırdamanı,tekmelerini,ellerini,bana benzeyen yüzünü,ayaklarını,herşeyini özledim annesinin bitanesi

annem bugün kontrol günümüzdü babanla sana gelicektik koşarak seni görmeye.şimdi mezarına gelicem annecim çok özledim seni.yemek yiyemiyorum oysaki sabah çok acıkırdık annem.şimdi hep aklıma sen geliyosun.sakinleştiricilerle ayaktayım annem.baban söz verdi senin mezarına getircek annecim.babana hep soruyorum nasıl dayandın nasıl seni mezara koydu.miniciktin annem sen.

kuzucum mis kokulum ömrümün içi annesinin bitanesi oğluum çok özledim annem çok özledim bebeğim herşeyim seni

Rabbim yardımcınız olsun, Allah dayanma gücü versin. Çok acı bir durum. Ağlıyorum. Meleğiniz size cennette şefaatçi olacak inşallah. Allahım yeniden annelik tattırsın size.

Yazdiklarinizi okudukca icimden biseyler koptu :43:Allah sabirlar versin baska ne denirki ..rabbim bu acinizi unutturmasda hafifletecek hayirli bi evlat nasip etsin :((((

Back
X