• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem Yalnız mı Kalacak?

Bence birlikte oturmasin kendi eli ayağı tutuyorsa muhtaç değilse kendi evinde yaşasın kendisi de huzurlu olur

aynı binada ayrı dairelerde oturabilirler illa ki bir çözüm bulunur merak etmeyin

canım ben yurtdışındayım işin kötü tarafı ve eşim öyle acayip ki telefon etmesini bile sorun ediyo annemin :eek:klava:
Daha olmayan gelin anneme bakmaz üzer aynı evde oturmazsa diye korkuyorsunuz;ama sizin esiniz telefon etmesine dahi kızıyor. Bu nasil iş? Abin ve olmayan yengenle ilgili yorumlar yapacaginiza oturun da kendi durumunuzu düşünün. Öz kızı ve damadı böyleyse elin kızına kalkıp ne diceksiniz?

Konu eskimiymis aaaaaaa ama.napıyorlar acaba suan?e bi yengesi olmuştur ozaman :KK48:

Her gelin kötü diye birşey yok ki. Ben kv yi çok severim yarın Birgün böyle bi durum olsa belki aynı evde oturmam ama aynı binada karşılıklı yada alt üst oturur varlığımızı sürekli hissettiririm.

Endisenizi anliyorum fakat bu ayri otursunlar yok yakin otursunlar ordan ev tusunlar bir otursunlar vb kararlari vermek size dusmez. Bu sizin vereceginiz bi karar degil. Abinizle evlenecegi kisi oturur konusur anlasirlar.
Yengenizin annenize bakma gibi bi yukumlulugu yok. Tabi hayirli bi insan olursa ne ala.
Eger endiseniz buyukse annenizin yanina tasinin. Sizin sorumlulugunuzda anneniz. Abinizin esinde degil.
Benimde bi erkek kardesim var. O evlenmeden boyle ben hicbirsey yapmadan, endiselere dusup sorumlulugu olmayan kisilere sorumluluk yukleyip onlar adina soyle olsun boyle olsun demekten hicap duyarim. Bizimle endisenizi paylasiyorsunuz anliyorum fakat asla abinize yengenize bu endiselerinizin ucundan dahi bahsetmeyin.
Kotu olursunuz.

canım ben yurtdışındayım işin kötü tarafı ve eşim öyle acayip ki telefon etmesini bile sorun ediyo annemin :eek:klava:
Kusura bakmada damadi neymis ki gelini ne olsun. Aramasini sorun ediyormus lafa bak. Olgunlukla karsiliyorsundur kesin :KK67:
Not: nasilsa hortlamis diye yorum yaptim farkindayim. Dayanamadim.

Çok hayırlı kocan varmis,evlerden uzak olsun böyle koca.Annen arıyor esin buna bile kızıyor öylemi, kocan da bir gün yaşanacak muhtaç kalacak söyle ona.
Gelin kaynana bakmaz.

Yapabilir miyim yapamaz mıyım bilmem ama evlilik olursa anne babamı yakınlarımda tutmaya çalışacağım.
Öğle arası uğrarım, iş çıkışı yoklarım düşüncesiyle.
Kimsenin umuduna bırakmak istemiyorum ikisini de.

Bak canım evet annen iyi biridir ama senin annen olduğu için iyidir senin annen gelinin kv desin olacak benim annemde bana iyidir ama gelinlerimize arada bir kaynanalik damarı tutar bu bir gerçek ama en anaç kadınlardan biridir 4 gelinimiz var hepsine ayrı yanar ayrı sever ama Kaynana yani bim laf varya Kaynana pamuk ipliği olmuş gelinin başına düşmüş de gelinde oy kafam yarildi demiş o hesap umarım hersey gönlünce olur eşine de diyecek bir şey bulamıyorum neden sorun ediyor annenin aramasını dahi o yumurtadan mi çıkmış ailesi yokmu yumurtadan çıkan civcivin bile annesi varken o nasıl ambargo koyuyor benim ki de devamli göndermez kendi götürür kendi getirir

Back
X