• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem yaptigim hic bir seyi begenmiyor

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhaba arkadaslar konuscak kimsem yok tek anlatabilecegim yer burasi.Ben annemi cok seviyorum o da beni cok sever bazen ayirir ama sever sorun şu ki annem yaptigim hic bir seyi begenmez bugunden ornek vermem gerekirse o kadar ugrastim ettim iftar icin domates corbasi yaptim annemi cagirdim bakti soyle bu pismemis ki bana niye gosterdin dedi halbuki pismisti sonra mutfagi cok dagitmissin dedi kisaca corbayi begenip begenmemisinden baska alakasiz her seyi konustu.Bir keresindede tatli yapmistim islak kek sosunun sutunu az koydugum icin olmamisti ama ben bilmiyordum bunu tabi gosterdim yine begenip begenmedigini demedi bir kere ye anne dedim diyetteyim yiyemem dedi ucundan bak dedim bakti olmamis bu cok kotu olmus dedi tabi ben cok uzuldum normalce sutu az diyebilirdi ev isine gelirsek yerleri supururum olmamis surda toz var der camlari silerim kotu sildin der makineyi bosaltirim yanlis yere koymuşsun der aldigim ya da sectigim hic bir kiyafeti begenmez hep kendi secer ben secince asla begenmez neden boyle acaba

Zevkleriniz farklı, ben de annemle aynı şeyleri beğenmem genelde.
Yaşlı işi geliyor onun sevdiği şeyler, normal olarak.
Mutfağına da dokunmam, yemek de yapmam temizlik de çünkü biliyorum ben yapsam arkasından o yine yapar, kadın hop oturup hop kalkıyor biri mutfağına girince. :D
İyi be aman yapmıyorum diyorum. :D

Zevkleriniz farklı, ben de annemle aynı şeyleri beğenmem genelde.
Yaşlı işi geliyor onun sevdiği şeyler, normal olarak.
Mutfağına da dokunmam, yemek de yapmam temizlik de çünkü biliyorum ben yapsam arkasından o yine yapar, kadın hop oturup hop kalkıyor biri mutfağına girince. :D
İyi be aman yapmıyorum diyorum. :D
ayni benim annem hemen arkamdan girer galiba bizimde zevklerimiz farkli

Merhaba arkadaslar konuscak kimsem yok tek anlatabilecegim yer burasi.Ben annemi cok seviyorum o da beni cok sever bazen ayirir ama sever sorun şu ki annem yaptigim hic bir seyi begenmez bugunden ornek vermem gerekirse o kadar ugrastim ettim iftar icin domates corbasi yaptim annemi cagirdim bakti soyle bu pismemis ki bana niye gosterdin dedi halbuki pismisti sonra mutfagi cok dagitmissin dedi kisaca corbayi begenip begenmemisinden baska alakasiz her seyi konustu.Bir keresindede tatli yapmistim islak kek sosunun sutunu az koydugum icin olmamisti ama ben bilmiyordum bunu tabi gosterdim yine begenip begenmedigini demedi bir kere ye anne dedim diyetteyim yiyemem dedi ucundan bak dedim bakti olmamis bu cok kotu olmus dedi tabi ben cok uzuldum normalce sutu az diyebilirdi ev isine gelirsek yerleri supururum olmamis surda toz var der camlari silerim kotu sildin der makineyi bosaltirim yanlis yere koymuşsun der aldigim ya da sectigim hic bir kiyafeti begenmez hep kendi secer ben secince asla begenmez neden boyle acaba
Bebisim bunu yasayan TEK,SADECE,YALNIZ, sen degilsinnnnn😂😂😂😂
Butun anneler oyledir.
Hicbiri gibi yemek, temizlik, bulasik, utu, ya-pa-maz-sin...
Yerleri yalasanda ufak bi toz hep kalir annelerin gozunde ...
Once bunu kabullen...
Cok takilma bence ...
Dua et, sen evlenip cocuk sahibi olunca boyle tavirlarda bulunmamak icin 🙂
Annen hakli ya da dogru davranislarda bulunuyor denilemez tabiki
Ama cogu boyle be guzelim
Bosveeeerrrr....
Insanlarda ne dertler var. Sendeki derdi nimet sayan var. Uzme tatli canini 😊

ayni benim annem hemen arkamdan girer galiba bizimde zevklerimiz farkli

Eh tamam sen de takma dalga geç ben gibi, biz ikimiz de dalga geçiyoruz
Çünkü ne o benim sevdiklerimi sevecek ne ben onunkileri yani aramızda nesil farkı var zaten
Bazen gerilimli durumları şakaya çevirmek lazım :KK48:

kabul ettim coktan ama bir umut diyorum
Benim annem yaptıgıma direk bişey demezdi ama yemezdide :)
Yapayım diye alısverişe cıkardı ama iki cintik alır icine sunu mu koydun der catalı bırakırdı :)
Biri gelsin beni övsün ne güzel kızın var yardımcı oluyor su bu desin ay bu pistir bide odasını görün der rencide ederdi herkesin yanında vs vs
Evlendim degerli oldum yaptıgım herşeyi ayıla bayıla yer evimin temizliğine asla laf söz etmez hatta takdir eder
Demem o ki evden gidince yoklugunu anca o zaman farkeder takılma bunlara

bir kaç kez yapma ozaman beğenir
benim annemde seninki gibiydi simdi yapmiyorum hic bir sey eskiden evli olmama ragmen kiyamaz gider haftada bir evini dip kose temizlerdim hatta burda konusunuda acmistim okadar memnuniyetsizki isi hakaret boyutuna tasiyordu yapmayi biraktim simdi obana au yerleri bir silsen sen guzel temizliyorsun diyor yaptigin seyin kiymeti bilinmez taki yapmayana kadar

Yapma bence o zaman. Kendi yapsın

memnun edilebilen anne var mı ki? ben hiç görmedim de:confused:... benim ki başak burcu ,var gerisini sen düşün... takma çok kafana

Kendi evine geçene kadar böyle devam eder daha iyisini yap diye yapıyordur bu tutumu. Corbayi pisirmeden esinin onune koysan daha çok dalga konusu olabilirdin biraz pratik yap bu konuda elin pek yatkin gozukmuyor. Birde isten sonra mutfağı topla sonra annene sor nasıl diye kadin simdi her yer her yerde napcam ben diye de uzuluyordur😃

Birlikte yapin. O yaptiginda yaninda yardim edin. Hem eline bakarak öğrenmiş olursun hem o da laf edecek bir şey bulamaz.

Back
X