• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem yaptigim hic bir seyi begenmiyor

Bakarken kimse yaptığımı beğenmezdi kendimi çok beceriksiz hissederdim. Evlendim çocuklandım . bir zamanlar beni beğenmeyenleri şimdi ben beğenmiyorum :KK45: , geliyorlar yemeklerime düzenime hayran kalıp geri dönüyorlar bazen de ufak tefek taktikler verdiğimde olmuyor değil :cool:. Orası annenin evi annenin düzeni. Ne kadar anne kızda olsanız farklısınız. Takma kafana ilerlemeye devam et :sampiyon:

Benimki her yaptığımı begenirdi hala da beğenir. Olgun anam varmış demek ki 😀

Merhaba arkadaslar konuscak kimsem yok tek anlatabilecegim yer burasi.Ben annemi cok seviyorum o da beni cok sever bazen ayirir ama sever sorun şu ki annem yaptigim hic bir seyi begenmez bugunden ornek vermem gerekirse o kadar ugrastim ettim iftar icin domates corbasi yaptim annemi cagirdim bakti soyle bu pismemis ki bana niye gosterdin dedi halbuki pismisti sonra mutfagi cok dagitmissin dedi kisaca corbayi begenip begenmemisinden baska alakasiz her seyi konustu.Bir keresindede tatli yapmistim islak kek sosunun sutunu az koydugum icin olmamisti ama ben bilmiyordum bunu tabi gosterdim yine begenip begenmedigini demedi bir kere ye anne dedim diyetteyim yiyemem dedi ucundan bak dedim bakti olmamis bu cok kotu olmus dedi tabi ben cok uzuldum normalce sutu az diyebilirdi ev isine gelirsek yerleri supururum olmamis surda toz var der camlari silerim kotu sildin der makineyi bosaltirim yanlis yere koymuşsun der aldigim ya da sectigim hic bir kiyafeti begenmez hep kendi secer ben secince asla begenmez neden boyle acaba
Ah bu ananla babandan ne cektın sen😁 yasın kucük oldugu ıcın begenmıyor olabılır. Kendını daha ıyı gelıstırırsın bı sekılde. Herkesın annesı bı donem boyle olmustur daha ıyı yap dıye yapar. Evlenıncede sen her gun esın ıcın konu accan annasıldı😁 burcun ne senın. 16 yasındasın bır abın var unıversıte okuyor onları ogrendık😁

Ah bu ananla babandan ne cektın sen😁 yasın kucük oldugu ıcın begenmıyor olabılır. Kendını daha ıyı gelıstırırsın bı sekılde. Herkesın annesı bı donem boyle olmustur daha ıyı yap dıye yapar. Evlenıncede sen her gun esın ıcın konu accan annasıldı😁 burcun ne senın. 16 yasındasın bır abın var unıversıte okuyor onları ogrendık😁
sen beni felan mi takip ediyon anlamadim ki esim icin konu acarim acmam bu seni ilgilendirirmi yok ustunuze vazife olmayan konulara dalmayi ne seviyorsunuz

Evlat yaparda yenmezmi hiç.
Yeri gelir ben tarif biler kızçemden.
Farzet ki çok hoşuma gitmemiş bile olsa onu kırmadan üzmeden şöyle yaparsan daha iyi olur dşye motive ederim.
Anayım ben ne yapayım.

Üzülme kuzum ben 30 yaşındayım annem hala hiç bir şey beğenmez.
Herkes beğenir o beğenmez 'benim gibi yapmamışsın.' der.
Mükemmeliyetçi kadınlarda bir huy bu ve iğrenç bir huy ınsanı sogutuyor.

Benim annemde beni elestirirdi hala oyle😂ula su borekleri yaptim ogrendim baklava yaptim ama hic abartarak ovmez beni😂 ovulmek icin yapmiyorumda neyse..

Ben yapinca sasirmiyorki zaten, ama kiz kardesim bi gun baklava acsa cok sasirir,cunku o ugrasmaz. Yani beklenmedik birinden beklenmedik hareket olunca ovmelere doyamiyorlar😂 ben alistim buna ve birseyi elestirmeden guzel olmus deyince: aaa hayret😂 filan derim dalga gecerim. Babamsa tam tersi her yaptigimi begenir sadece mutfakta filan degilde, her konuda.. yani belli bi tutum var sanirim onu yikmak zor. Ben sikayetlenmiyorum dalga geciyorum😂 sende oyle yap

Son düzenleme:
Ben de cok severm benimki de begenmez o yuzden hc bir sey yapmam evde bulasiga cooook zorda kalirsak dokunurum hem soylenir hem yapar bisey yapmaya kalksam lafi bitmeeezzz aslaa hhaha benm evimde de kendi evinde de herkesin bir tarzi var degil mi ? Ben de oldugu gv kabul ettim hc bir is yapmiyorm yapsam kavga cikacak cnku bunun disinda genelimiz iyidir tek sorunumz bu

Benim annem de beğenmezdi... Ama ben isteye isteye yapmazdım zaten, yapmak istediğimde öyle güzel yapardım ki kalkar kahve yapardı bana 😄 belki de gerçekten beceremiyoruz?

Ama Allah var 13yaşımdan beri yemek yapıyorum ilk yaptığım 2-3yemek gerçekten çok kötüydü ama hiç kötü olmuş demedi. Sadece şu eksik şu fazla bir dahakine daha güzel olur dedi 🙌 şimdi annemden çok daha güzel yemek yapıyorum, anneme gittiğim gün yemekler benden oluyor 😄

Zamanla öğrenirsin sen de üzülme :)

Back
X