Annem yine evde kaldn diyor.

canım benim şu sözün hiç hoşuma gitmedi

NEFRET EDıYORUM BEN BU KADINDAN

herne olursa olsun annen çok kötü bir kadında olsa

böyle sözler etme

oda senin için iyisini ister yuva kurup mutlu olmanı

eminol hiç bir art niyeti yoktur

evlat yetiştirmek kolay değil anne olduğunda anlarsın

Annen öyle düşündüğüne göre ,ablana değilde ondan önce sana evlen diye söylediğinee göre vardır mutlaka birtakım yanlışlıkların.:olmaz:
Annenden nefret edeceğine dön bir kendine bak derim ben sana:umursamaz::umursamaz:

hayır canım sen anneni yanlış anlıyosunyasakkelime
bütün anneler kızlarının evlenip yuvalarını kurup mutlu mesut yaşasın isterler:teytey:
bizimki de mesela ennem ablamın bir an evvel hayırlısıyla evlenmesini ister
aqblam da annemin kendisini istemediğini zanneder ve her evlilik söz konusu olduğunda çıkar tartışmalar
yani işin özü sen karşındaki insanı tanıdıktan sonra durma evlen:hulya:

ben de 22-23 yaşındasın sanmıştım... bu yaşına kadar annenin huyunu öğrendiğine göre biriyle ilişkiye başladığında ciddiye binmeden annenle paylaşmamayı öğrenmiş olmalıydın aslında...

ben hep şunu söylerim ; anne ve baba arkadaş değildir... sen arkadaş gibi herşeyini paylaşmak istersin ; onlar da mutlaka ama onlar objektif olamazlar... senin mutluluğunu istedikleri için seni üzen ; kıran ; oyalayan birini elbet istemezler senin yanında... evlenmediğin erkek arkadaşların için de seni oyaladıklarını düşündüklerinden bu eşkilde davranmıştır...

peki önemli olan sen evlenmeyi istiyor musun ? henüz hazır değilsen bunu açıkça anlat ve konuyu kapat... yok niyetim var ama doğru insanı henüz bulamadım diyorsan doğru insan olduğunu düşündüğün kişiyle işler ciddileşinceye kadar kendi içinde yaşa... böylece hayatına bir sürü kişi giriyormuş havası yaratmazsın... ailen de seni ciddiye alır... çocuk değilsin...

:(:((( demınden berı evlenemedın basıma kaldın
yat uyu zıbar bari ses cıkarma gece gece dedı durdu net basındayım dıe :(

Bu konu bana hiiiç ama hiç inandırıcı gelmedi.. bunları yazan 27 yaşındaymış.. peehhh... bana 16 yaşında bir ergen gibi geldi nedense.. hiç 27 yaş olgunluğu göremedim.. ben en son 15-16 yaşlarında annem benim hoşuma gitmeyen bişeyler söylediğinde öfff bunlar beni sevmiyor falan diye saçmalardım....
Gerçekten 27 yaşındaysan zaten annenin huyunu öğrenmiş olman gerekir.. Niye 5 aydır çıktığın ir adamın ailesii evinize davet ediyorsun ki... eve sevgilinin ailesi niye davet edilir? ılişki ilerlemştir evlilik kararı alınmıştır ale davet edilir tanışılır enfazla 15-320 gün içinde de isteme olayı olur yüzük falan takılır....
Sen nye sevgilinin ailesini evinize davet ettin??? ipler salınır diye... bu lafla neyi kastettiğini anlayamadım.. ipler salınır derken sevgilinle daha rahat görüşmekse derdin zaten seni evlendirmek için yanıp tutuşuyorsa annen zaten seni rahat bırakıyordur ki bir an önce bir koca bulasın.. kendi eliyle bile sana koca buluyormuş daha ne yapsın....
Kısacası neresinden tutsam elimde kalıyor...
Bu konu uydurma....
Evet kızım senin annen seni sevmiyor.. bir an önce evlen demesi bu yüzden.. hatta seni cami avlusundan almışlar.. bu kadar yıl yedirip giydirmişler.. yeter artık evlen bian önce de kurtulsunlar senden.... Bunları duymak istiyorsun belli ki... Al işte istediğini ben yaptım....

sizin medeni haliniz de EVLİ YAZIYOR ama

anneniz evlen diyo diye KK da bari evli görüniym dediniz heralde:jeyyar:

Losap ve kolonyanın anneside aynı şekilde davranıyorlardı ona,hatta patiska ve pötübörün annesi de..
Sizin anneler tanışıyor mu?:jeyyar:

Losap ve kolonyanın anneside aynı şekilde davranıyorlardı ona,hatta patiska ve pötübörün annesi de..
Sizin anneler tanışıyor mu?:jeyyar:

gunlerdir benden once birinin bunu soylemesini bekliyordum. simdi emin oldum. kendi mesajlarimda bile buldum patiska ve kolonyanin konularina verdigim cevaplari. bu kadar tesaduf olur yani. pes....:uhm:

sevglinin telefonunu açık yakaladığın an ara beni istemeye gelin annem sıkıştırıyoo dee anladınn senn :delphin:anneciğinde seninle uğraşmaktan kurtulsunn evlenip büyük sevap işlersinn

Ah bu anneler,losapta çok çekti nadyacım.
Ama anneden nefret edilmez.
Anne yavrusunun kötülüğünü istemeyecek tek insandır.

uff biliorm arkadaslar anne yavrusunun kötulüğünü istemez,
ben de istiyorum evlenmeyi ama şu anda da mesela sevgilimle uygun değiliz,
yine beklemedeyim istemez miyim evim olsun yuvam olsun

annem de bir yandan baskı yapıyor ne yapayım ne edeyim
çocuğa söylesem olmaz görücü bulup mu gideyim yani
ben de istiyorum ewlenmeyi de. işte... naparsın, hayat...

uff biliorm arkadaslar anne yavrusunun kötulüğünü istemez,
ben de istiyorum evlenmeyi ama şu anda da mesela sevgilimle uygun değiliz,
yine beklemedeyim istemez miyim evim olsun yuvam olsun

annem de bir yandan baskı yapıyor ne yapayım ne edeyim
çocuğa söylesem olmaz görücü bulup mu gideyim yani
ben de istiyorum ewlenmeyi de. işte... naparsın, hayat...

Evlilik sitelerine bi üye olsan, belki bişeyler çıkar sana uygun..
Seninki de zaten tel.i açmıyor..ondan hayır çıkmıycak sana..

Ayrıl bence

Back
X