Annem yok gibi artik

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
Sigindigim tek liman burasi. O nedenle ne zaman kotulessem solugu burada aliyorum.

Uzgunum. Huznu hucrelerimde hissediyorum. O kadar derin...

Isyerinde annesiyle tatli tatli konusan veya disarida annesiyle kahve icen kadinlari gordukce kahroluyorum. Cunku ben artik bunlarin hicbirini yapamayacagim annemle.

Annem yok gibi artik. Hep evde, hep kendi halinde, dunyadan kendisini soyutlamis, korkulari oldugu asikar ama bunlari bizimle hic paylasmayan, korkulariyla mucadele eden ve inleyen bir kadin artik...

Neler oldugunu sordugumda sessiz kalmayi tercih ediyor. Devamli gozu disarida, birilerinden korkuyor gibi. Ici sikiliyor ama konusturdugumuzda cok normal.

Annesi hayatta ve saglikli olanlar oyle sansli ki... Size nasil imrendigimi bir bilseniz...

Hayata cok kirginim. Dayanamiyorum ve hayat cok agir geliyor artik. :(

Nörolojik ve psikolojik vaka olduğu kesin... Ölüm dışında herşeyin çaresi var... Tedavi ile mutlaka düzelir...

Norolojiye goturduk ve norolog korkulacak bir seyin olmadigini soyledi. Vitamin ve bazi destekleyiciler verdi. Psikiyatrist de bir seyin olmadigini soyledi.

Eee, var bir seyler ama annem derdini anlatmiyor, sakliyor.

Chill'im, sebebini bilmiyorum. Bir dugune gittik, sonrasinda anneme bir seyler oldu. Oyle cikmazdayim ki... :KK43:

Canim benim ne caresiz dertler var hayatta bir bilsen. Bu ara cok gucsuz goruyorum seni. Sen bu degilsin. Demek ki dogru bir tedavi ve dogru bir doktor bulamamissiniz. Bu kadar yikilma olur mu? Bu gune bizi onlar getirdi simdi sira bizde degil mi? Bu kadar panikle annene yardimci olabilecegini mi saniyorsun? Lutfen sakinles ve gerekirse 10 tane doktor gez ama yilma.

Canim benim ne caresiz dertler var hayatta bir bilsen. Bu ara cok gucsuz goruyorum seni. Sen bu degilsin. Demek ki dogru bir tedavi ve dogru bir doktor bulamamissiniz. Bu kadar yikilma olir mu? Bu gune bizi onlar getirdi simdi sira bizde degil mi? Bu kadar panikle annene yardimci olabilecegini mi saniyorsun? Lutfen sakinles ve gerekirse 10 tane doktor gez ama yilma.

Iyi doktorlara goturduk ama Chill. Cok caresiz kaldim. :(

Hani su an bir hastaligi olsa tedaviye falan baslariz ama hicbir sey de anlatmiyor.

Hastalık değilde bir sırrı var galiba... o düğunde birsey olmuş yada birsey duymuş,görmüş ... biraz üstüne düşseniz ... bunaltmamak için üstüne düşmüyorsunuz heralde ama biraz zorlamanız lazım gibi geldi bana

Chill'im, sebebini bilmiyorum. Bir dugune gittik, sonrasinda anneme bir seyler oldu. Oyle cikmazdayim ki... :KK43:
Nörolog sorun yok diyor, psikiyatr sorun yok diyor.
Varsayım üzerine söylüyorum; düğünden sonra olduysa, düğünde sevmediği geçmişle alakalı birisini mi gördü acaba. Onu tedirgin eden, korkutan birisi

Back
X