Annem ziyaretime gelmiyor

Sedef001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
145
98
98
Merhaba hanimlar,
5 senedir evliyim ve annem hicbir zaman arayip da bir kahveni icmeye geliyorum demedi. Acikcasi bu duruma üzülüyorum. Ben üniversiteye gidiyorum ve annemde calisiyor. Aramizdaki mesafe yarim Saat. Bazen yakina geliyor isleri oldugu icin (banka vs.) Ama aramiyor evdemisin ne yapiyorsun diye. Genel olarak da hergün konusmayiz ama özel günlerde mutlaka görüsmeye calisiyoruz.
Kiz kardesimle birlikte yasiyorlar. Kiz kardesimlede cok icli disli degilim arkadaslarina daha cok düskün oldugu icin. Ne zaman araya gelsek illaki patavatsizliklari olur ve ben uyarmak zorunda kalirim. Buna ayri konu acmaliyim sanirim yoksa uzun sürer.
Siz evli hanimlarin tecrübesi neler?

Her şey neyse de kaç yaşında evlendin sen ayol?

Sanirim üşeniyor ve rahatsiz etmemeyim diyor. Bizim gitmemizi istiyor daha cok.
Sigara kullaniyor bizimde balkonumuz Yok mesela. Yani kendi evinde daha rahat görüsüyoruz diye sanirim.

25 yasinda evlendim.
Be. Üniversiteye gidiyorum deyince kaçarak evlenen ergenlerden sandım ailen de bu yüzden görüşmekten yana değil diye düşündüm ama yanıldım

Bence çok takılma bu konuya al karşına konuş böyle olmasını istemiyorum normal kız anne gibi olalım istiyorum sık sık gel git bana de

Yok annem zamaninda kacmis evlenmis zaten genc yasta. Sonra dan bosandilar zaten. Zor bir hayat yasadik dolayisiyla üniversiteye gec basladim. Ama haklisin konusmaliyim

Vallahi haftanin 5 gunu annemle gorusuruz
Biz biraz abartiyoruz.
2 gun gorusmesek ust ustte.
Muhakkak aksam bi kavhe icmeye cikariz
Sen surekli davet et annenden bekleme

Sanirim üniversite bitince daha farkli olur. 1 sene kaldi insallah. Bu Baska dertlerin yaninda hic birsey tabi ama bazen üzülüyorum iste. Sizinle paylasmak istedim tesekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…