annem

mesafe candır . kendi ailen bile olsa

Şimdi bana da kızacak arkadaşlar olabilir vallahi bende böyleyim yani misafir çok severim gel git gelelim ama bazen misafir bile hatta akrabam bile bana kulfet geliyor kafamı dinlemek sakin kalmak sessizlik isterim belki annenizde boyledir ki anneniz çalışıyor ve yaşı orta yaş o yüzden kafa dinlemek isteyebilir çok sık aranmak istemeyebilir bir süre aramayın gitmeyin hatta babana arayıp annem çok bunaldı baba ben senin sevmenden rahatsıZ değilim sakın yanlış anlama annem biraz dinlensin kafa dinlesin yoruluyor ama sen bize gel bebeğimi sev gel cay içelim kahve içelim akşamda gel falan diye söyle güzelce anlatınca tepki vermeyebilir

baban sana gelsin bebişi sevmeye

Babani aramaktansa git mesela bugun yada yarin babanin evde oldu saatte.babacim sizden esirgemiyorumda annem mesafe istedi daha az gel dedi.kimse gucenmesin diye aciklamak icin geldim de

22 yasindayim ve annemle çok kavga etmiştik şimdi o toprakta kavgalarını bana triplerini herseyime karışmasını hatta bana bağırıp kardeşinin üzerine çok gidiyorsun diyip mesela koyduğum zamanlar geldi yapma mesafe koyma annen ve gün gelir benim yaşadığımı yasatmasin Allah ama kafanı taşlara vurursun ara git görüş bosverrrr

bende hep bunu düşünüp hakliysam bile tartışmam. uzatmam. üzülmeyin sizde

benim anneme göre yasimin küçük oluşundan sanırım devamlı görüşelim istiyorum ama dediğiniz gibi bunaliyor sanırım. biraz kendi haline bırakmayı dusunuyorum

Bu işte bir tuhaflık var anneniz sizi neden evden uzaklaştırıyor görüşmek istemiyor sis niye bu kadar bunaltıp görüşcem diye kendinizi harap ediyorsunuz. Annemiz babanızın bir davranışını bahane edip sizi niye uzaklaştırıyor resmen kadın bahane bulmuş kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…