Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bana kıyamayacağı için yüzyüze gelmek istemiyor kaçıyor. Çünkü yüz yüze gelsek hemen yumuşayacak, o da aklınca beni cezalandırmak istediği için kaçıyorBir anne olarak yol gösterip doğru akıl vereceğine seni yanlışa yönlendiren annen olmuş ama yine de senin hatan da çok.Herşeyi demişsin biraz sessiz kalıp bekle bakalım.Oda gerçekten seviyorsa kıyamaz sana halledersiniz.
Evet, çok üzgünüm ama öyle sanırım Annem..Ayrıca belli anne tipleri vardır annen kıskanç anne modeli bence. Çocuğunun kendi dışında başarılı olması mutlu olması bu anneyi rahatsız eder. Çocuğu mutsuz olacak onun kollarına koşacak teselli edecek vs.
Sen git işte söylediğim gibi kapısına.Zaten bana kıyamayacağı için yüzyüze gelmek istemiyor kaçıyor. Çünkü yüz yüze gelsek hemen yumuşayacak, o da aklınca beni cezalandırmak istediği için kaçıyor
Ailesinin gelme durumu yok. Gelme durumu olsa bile maddi güçleri yok. Bu ev Nişanlımın iş yerine de uzak ama ben beğendiğim için buraya yerleştik. Ayrılık düşüncesi varsa burada oturmaz. Ne ailesi ne kendisi ailemi hiçbir şekilde aramadı bu iş olmayacak vs diye. Hatta ayrı kaldığımız 10 günde bile kimse bir şey bilmiyormuş söylememişler. Kaçmasının nedeni de, beni gördüğünde yumuşayacağını bildiği için.Kendi maaşı yetmeyebilir ama ev arkadaşı tutabilir.Veya ailesi yanına gelebilir.Gerçekten ayrılık olsa ailecek konuşulur.Böyle sessiz bir şekilde senden kaçmazdı bence.
Bunlarda sana ders olsun inşallah düzelir aranız. Bir daha da yorma bu kadar sevdiğini. İyi haberlerini bekliyorum.Zaten bana kıyamayacağı için yüzyüze gelmek istemiyor kaçıyor. Çünkü yüz yüze gelsek hemen yumuşayacak, o da aklınca beni cezalandırmak istediği için kaçıyor
Şuan hala sinirli gergin olabilir bana karşı.. çekiniyorum da açıkcası. Her şey daha çıkmaza girer gdiye korkuyorum. Biraz kendi halinde kalsın diyorum ama burda da içim içimi yiyor..Sen git işte söylediğim gibi kapısına.
Yumuşacağına eminsen gidip yatacaksın kapısında.
Açıkçası 10 gün görüşmediğinizi bilmiyordum,ben daha sert düşünüyorum bu konuda.
O zaman senin burnunu sürtmeye çalışıyor aklınca.Sen kovaladıkça o daha da kaçacak.Biraz geri dur madem.İpleri eline vermeAilesinin gelme durumu yok. Gelme durumu olsa bile maddi güçleri yok. Bu ev Nişanlımın iş yerine de uzak ama ben beğendiğim için buraya yerleştik. Ayrılık düşüncesi varsa burada oturmaz. Ne ailesi ne kendisi ailemi hiçbir şekilde aramadı bu iş olmayacak vs diye. Hatta ayrı kaldığımız 10 günde bile kimse bir şey bilmiyormuş söylememişler. Kaçmasının nedeni de, beni gördüğünde yumuşayacağını bildiği için.
İnşallahhhhhh.... o kadar iyi bir ders oldu ki anlatamam..Bunlarda sana ders olsun inşallah düzelir aranız. Bir daha da yorma bu kadar sevdiğini. İyi haberlerini bekliyorum.
Burada yazdığım her şeyi ve annem adına özür dilediğimi dün akşam kendisine de mesaj olarak yazdım. Ve biraz sessiz kalmayı düşünüyorum. Çünkü onun yerinde bende olsam hemen sakinleşmezdim.O zaman senin burnunu sürtmeye çalışıyor aklınca.Sen kovaladıkça o daha da kaçacak.Biraz geri dur madem.İpleri eline verme
Ayrılmaz nasılsa sen de çok fazla üzerine düşme.Özürünü dilemişsin yoksa hep böyle sindirir seni.Burada yazdığım her şeyi ve annem adına özür dilediğimi dün akşam kendisine de mesaj olarak yazdım. Ve biraz sessiz kalmayı düşünüyorum. Çünkü onun yerinde bende olsam hemen sakinleşmezdim.
Daha önce yine sıkıntı yaşayıp aynı konuşmayı anneme yapmıştım ama yine dilimi tutamadım her şeyi her sıkıntımı anlattım anneme, o da biraz benim gazıma gelip doldurdu beni.. sonuç bu işteÖnce annenle konuşman lazım. Uygun bir dille ilişkinize karışmamasını söyle , bunun zarar verdiğinden bahset. Anlayacaktır , senin kötülüğünü istemez.
Daha sonra nişanlınla görüşmek için çabala. Sana ceza verdiğini düşünmüyorum. Gerçekten kırılmış ve üzülmüş gibi geldi bana. Ona ulaş ve annen dahil hiç kimsenin ilişkinize dışarıdan köstek olamayacağını , buna izin vermeyeceğini içtenlikle dile getir. Sevgine ve sana inanırsa sizi kazanabilirsin ancak.
O zaman kendini frenlemen gerek arkadaşım. Annenin gazına gelme. He de geç.Daha önce yine sıkıntı yaşayıp aynı konuşmayı anneme yapmıştım ama yine dilimi tutamadım her şeyi her sıkıntımı anlattım anneme, o da biraz benim gazıma gelip doldurdu beni.. sonuç bu işte
Sen bilirsin tabii...Şuan hala sinirli gergin olabilir bana karşı.. çekiniyorum da açıkcası. Her şey daha çıkmaza girer gdiye korkuyorum. Biraz kendi halinde kalsın diyorum ama burda da içim içimi yiyor..