Aynenn oyle aynen cocuk degilim artik rahatsiz oluyorum anlatiyorum anlamiyo gercekten depresyonda degilim ama psikolojm cok bozuk bankada yuklu miktar param olsa kizimi da alicam gidicem uzak bi memlekete tutcam bi evbenımkıde yanımda yapma dıyorum yapıyor yorma kendını ben yaparım dıyorum sen yapana kadar dıyor halbukı ben annem olmadıgında herşeyımı yapıyorum zannedıyorlarkı onlar olmasa bızım evi çer çöp götürecek
Ay evet 9 aylik kizim var onu swver ardi dan baslar temizligeHohoyyt benimkide öyle
Eve gelir gelmez torun seviyor kadın , ardından buraların hali ne diyor başlıyor temizliğe ortalık düzenlemeye.
Pasaklıda değilimdir haa. Bazen sizin gibi bende çok sıkılıyorum , saygısızlık ta yapmak kırmak istemiyorum ama yakın oturmanın dezavantajları sanırım...
Dedikodu yok ama kocam bile temizlese rahatsiz olurum huyum boyle elimde degilBen de ev işine yardım eden birini bulsam keşke :) oğlum 14 aylık ev sürekli dağınık. Yardım iyidir arkadan dedikodunuzu yapmadıkları sürece kabul edin bence
Ben aslında dediğinizi kısa süre denedim. Uzunca bir tatile gitti ailem , bir ay kadar yazlığa. Ama baktım onlar olmadan da olmuyorAy evet 9 aylik kizim var onu swver ardi dan baslar temizlige
Tabikide zaten yukarida iyiligimi dusundugu icin yaptigini soyledim ama iste rahatsiz oluyorum .Ben aslında dediğinizi kısa süre denedim. Uzunca bir tatile gitti ailem , bir ay kadar yazlığa. Ama baktım onlar olmadan da olmuyor
Bende alışmışım sürekli görüşmeye , eksik hissettim kendimi . Ev taşıma işimiz vardı düşündüm uzağa gideyim diye , baktım olmuyor evet bazen çekemeyecek kadar olsamda , mutlaka bizi düşündükleri bizim için çabaladıkları içinkabullenmeye çalıştım...
Takılmayın yaa , akışına bırakın benim gibi
Kiymet bilmemezlik degil hep gelsin ama geldigi sure icinde beraber vakit gecirelim temizlige gecmesin.Kıymetini bilin
Keşke benimkide yakın olsada gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?