• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem !

azrekn11

Feryada Gücüm Yok Feryatsız Duy Beni
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
213
124
23
Annem cok titiz bende evime yetisemiyorum hani oyle cok pis degil ama genelde daginik .
Kv evi daha serin bizim evden cocugumu gunduzleri orda uyutuyorum her iki eve yetismek zor

Bir de annem gelip bi ev niye daginik su bu soylene soylene toplayip temizlemeye koyulyo sagolsun iyiligimi dusunuyor ama hayatima mudahale edilmesinden heleki evimi baskasinin temizlemesinden hic hoslanmam .
anneme soyluyorum gerek yok ama dinlemiyo 2 defa oldu boyle yapiyor

Sen gelinine de boyle yaparsin bide dedim daginiksa yaparim dedi ki nisanli abim var.
Sacmalama dedim hem zaten sen onlarin evine gitmeden x' i uyaririm dedim .. Bugun de temizledi sinir oldum hayir sesimi yukseltcem kirilacak zaten kv den bikmisim her an dibimde bide annem boyle. Cekip gidesim var memleketin en uzak kosesine kizimi da alip :(

benımkıde yanımda yapma dıyorum yapıyor yorma kendını ben yaparım dıyorum sen yapana kadar dıyor halbukı ben annem olmadıgında herşeyımı yapıyorum zannedıyorlarkı onlar olmasa bızım evi çer çöp götürecek

Hohoyyt benimkide öyle :halay:
Eve gelir gelmez torun seviyor kadın , ardından buraların hali ne diyor başlıyor temizliğe ortalık düzenlemeye.
Pasaklıda değilimdir haao_O. Bazen sizin gibi bende çok sıkılıyorum , saygısızlık ta yapmak kırmak istemiyorum ama yakın oturmanın dezavantajları sanırım...:KK51:

benımkıde yanımda yapma dıyorum yapıyor yorma kendını ben yaparım dıyorum sen yapana kadar dıyor halbukı ben annem olmadıgında herşeyımı yapıyorum zannedıyorlarkı onlar olmasa bızım evi çer çöp götürecek
Aynenn oyle aynen cocuk degilim artik rahatsiz oluyorum anlatiyorum anlamiyo gercekten depresyonda degilim ama psikolojm cok bozuk bankada yuklu miktar param olsa kizimi da alicam gidicem uzak bi memlekete tutcam bi ev
dolabi erzakla doldurucam
kapimi kitlicem bikana kadar cikmicam disari
2 ay 3 ay tam bu kafadayim ne esimi ne kv yi kimseyi gormek istemiyorum.

Ben de ev işine yardım eden birini bulsam keşke :) oğlum 14 aylık ev sürekli dağınık. Yardım iyidir arkadan dedikodunuzu yapmadıkları sürece kabul edin bence

Hohoyyt benimkide öyle :halay:
Eve gelir gelmez torun seviyor kadın , ardından buraların hali ne diyor başlıyor temizliğe ortalık düzenlemeye.
Pasaklıda değilimdir haao_O. Bazen sizin gibi bende çok sıkılıyorum , saygısızlık ta yapmak kırmak istemiyorum ama yakın oturmanın dezavantajları sanırım...:KK51:
Ay evet 9 aylik kizim var onu swver ardi dan baslar temizlige

Ay evet 9 aylik kizim var onu swver ardi dan baslar temizlige
Ben aslında dediğinizi kısa süre denedim. Uzunca bir tatile gitti ailem , bir ay kadar yazlığa. Ama baktım onlar olmadan da olmuyor :KK43:
Bende alışmışım sürekli görüşmeye , eksik hissettim kendimi . Ev taşıma işimiz vardı düşündüm uzağa gideyim diye , baktım olmuyor evet bazen çekemeyecek kadar olsamda , mutlaka bizi düşündükleri bizim için çabaladıkları için :KK43: kabullenmeye çalıştım...
Takılmayın yaa , akışına bırakın benim gibi :KK66:

Bendeki ana da aynısından:)

2 ay annemi göremicem bugün ilk günüm ve sabah evin dağınıklığı karşısında afalladım. Meğersem annem topluyormuş arkamızı. Sağolsun var olsun varsa yoksa fedakarlık. Kurban olurum ona.

Benimki de toplarken söyleniyor bi yandan. 1 yaşında kızım bi de 35 yaşında oğlum var (aslında kocam olur ama bebeden farkı yok) Biz dağıtıyoruz annem geldikçe topluyor. Bana da anne eline sağlık demek düşüyor:)

Benim Annem de öyle çok şükür çalışıyor haftasonu gelirse müdahale ediyor

Eger gelmezse bizi çağırır gelin diye Kızkardeşimle her haftasonu Gidiyoruz
Eger gitmezsek kızıyor gelmeyin yavrum diyo

Yakın oturmanin sebepleri kendimize hafta sonu vakit ayiramiyoruz

Kıymetini bilin
Keşke benimkide yakın olsada gelse

Benim Annem de öyle çok şükür çalışıyor haftasonu gelirse müdahale ediyor

Eger gelmezse bizi çağırır gelin diye Kızkardeşimle her haftasonu Gidiyoruz
Eger gitmezsek kızıyor gelmeyin yavrum diyo

Yakın oturmanin sebepleri kendimize hafta sonu vakit ayiramiyoruz

Ben aslında dediğinizi kısa süre denedim. Uzunca bir tatile gitti ailem , bir ay kadar yazlığa. Ama baktım onlar olmadan da olmuyor :KK43:
Bende alışmışım sürekli görüşmeye , eksik hissettim kendimi . Ev taşıma işimiz vardı düşündüm uzağa gideyim diye , baktım olmuyor evet bazen çekemeyecek kadar olsamda , mutlaka bizi düşündükleri bizim için çabaladıkları için :KK43: kabullenmeye çalıştım...
Takılmayın yaa , akışına bırakın benim gibi :KK66:
Tabikide zaten yukarida iyiligimi dusundugu icin yaptigini soyledim ama iste rahatsiz oluyorum .
Evet bende onlar olmasa yapamam asla ama bana geldigi sure icinde oturup sohbet etsek ben onu istiyorum

Kıymetini bilin
Keşke benimkide yakın olsada gelse
Kiymet bilmemezlik degil hep gelsin ama geldigi sure icinde beraber vakit gecirelim temizlige gecmesin.
Kv anlayissiz oldugu icin ne zaman annem gelse o da burnumuzun dibinde biter annem gidesiye kadar da kalkmaz bin de bir kendi evimde annemle basbasa kalabiliyoruz onda da temizlik yapiyo buna sinir oluyorum

Back
X