ANNEM....:/

murorose48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2017
29
13
3
47
Bende de bir anne var kaynanayı aratmayacak sekılde .herseyden sıkayetcı hıcbıseyden memnun olmayan mızmız emredıcı konusan kımseyı begenmeyen 77 yasında yasaklı olmasına ragmen ınadına seker yıyen delırmek ıcten degıl kı 25 yıldır ablam yanında bakar eder bakmadı dedı cıktı ısın ıcınden.ben bılmesem dogru dıycem. en buyuk ablamı evden kovdu ıkıncısını de bakmadı dıye kovdu sırada ben varım ama ben tavız vermıyorum kaldı kı ılgılenmıyorum cunku yaptıgı edcpsızlık dız boyu. baskalarına aglayı duruyor bize gelınce edepsızce davranıyor. iş yaptıracagı elektrıkcı sucu olsun emredıcı konustugundan kımse bunun ısını yapmak ıstemıyor kısacası huysuzzz ..yapma boyle dedıkce ben boyleyım dıyo doktor kesınlıkle kabul etmıyor her agzından cıkan malım var param var dogru durust bıseysı de olsa tamam da ıste ya. delırtıyor benı. su an ıkı kızı yanı ablalarım gelmıyor eve. ee ben de bır sure sonra evlenıp gıdıcem napım bılemedım...

yaşlılar çocuk gibi oluyorlar maalesef.
ve aynı çocuk gibi ilgi sevgi bekliyorlar.
Ama çok zor oluyordur sizler için anlıyorum.
Yine de elden geldiğince küsmeden gönül koymadan destekçisi olun derim ben.

Psikiyatriye gitmesini saglayın. Yardim almasi gerek gibi geldi bana. Iyi hissetmiyorsa kendini etrafinada guzel davranamaz ki.

Bu Yazgan sonra değişmez benim dedim hasta yatağında babamı kovuyordu sen bana bakmıyorsun diye ki hiç bir çocuğu yokken meydan da 3 ay baktık babamı gıkı gcikmadi ve o sırada ben Nisan yaptım onun hazırlığı hastanede annemle babam dönüşümlü kaldı ben kaldım senin annen bu ya nasıl böyle düşünüyorsunuz kovarsa ben hataliyim de gir içeri benim dedem kadar huysuzunu üzerine tanımam ölüm döşeğinde babama vurmaya calisiyordu.
Allah biliyor sen git halama bu oğlan benim paramı aldı ona 40 milyar verdim demiş biz yuh çektik resmen yalan yanlış anlattı memleketten bizi aradılar bakmıyorsun uzun diye bir çocuğu da gelip bakmadı bundan ovunuyorum Ama benm annemde babamda merhamet varmış demekki sırf küçükken babamlara babanemle. Eziyet etti diye kimse istemedi.

Ablaların ile konuş ve gelip annemin elini opsunler ne kdr kötü olursa olsun anne o

Çok zor.
Hep mi böyleydi, karakteri mi böyledir bilmiyorum ama yaş ilerledikçe her şeyleri daha çok değişiyor.
Ellerinde bir sağlam etken bulamadıklarında mal mülk savunmasına geçme olayı çoğunda oluyor.
Ama bu durumun büyük kısmı psikolojik bence.
Destek alsa çok şey değişir gibi, ama bu yapıda bir insan nasıl ikna edilir, zor...
Allah kolaylık versin.

Benim anneannem bu şekilde. Sonradan beyninde tümör olduğunu öğrendik. Psikolojik sanmıştık ama değilmiş. Böyle birşey olabilir ye düşünüyorum birebir aynısı anneannemin çünkü..