annem...

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Sözlüyüm. Kısmet olursa 1 Temmuz’da nişanım, ekimde de düğünüm var. Ama bu süreçte cok feci yıprandım. Babam sağolsun elinden gelenin fazlasını yapıyor, fakat annem her seye bir kulp buluyor. Şöyle yapsınlar, böyle yapsınlar diyor. Şu pahalı neden biz yapıyoruz,şunu onlar yapsın söyle diyor. Yabancıya yapmıyor ki kendi kızı. Ben ne kendi anneme , ne karşı tarafa hiçbir şey diyemiyorum, arada kalıyorum. Salon uzak, kınayla düğünün arasında neden bir gün var, salon pahalı, ekimde kış kıyamet düğün mü olur. Yani böyle diye diye sürekli bunalttı ;( bazı bizim yapmamız gerekenleri sözlüme atmaya calısıyo. Buna da ben müsade etmiyorum çünkü birikimi olsa da daha eşya balayı vs birsürü detay var. :(

Normalde de böyle midir?Belki evlenip gideceğiniz için üzgün ve içi buruktur da ondan yapıyordur.

Kiz evi naz evi .O naz görevi de sizde anneye düşmüş. Bu sureci sağlıklı atlatabilmek için alttan alin .Kimseyi kırmayın .Zira Kibariye'nin dedigi gibi eller kadir kiymet bilmiyor .Annedir diyip gecin .Herkes nisanlilik donemini gulerek eglenerek atlatmiyor maalesef tatli telaslar bazen stres ve gerginliklere neden olabiliyor.

Annem bunların hiçbirini yapmadı, her şeye uydu, tamam dedi, üzmek ve zorlamak istemedi karşı tarafı. Şu anda öyle pişmanız ki böyle yaptığına. Keşke biraz zorlasaymış. Çünkü eller kadir kıymet bilmiyor gerçekten. Kolay elde ettiğini düşünüyor ve değersiz görüyor sizi ve evliliğini. Bir de bu açıdan bak tatlım. Mutluluk seninle olsun.:KK39:

Annem bunların hiçbirini yapmadı, her şeye uydu, tamam dedi, üzmek ve zorlamak istemedi karşı tarafı. Şu anda öyle pişmanız ki böyle yaptığına. Keşke biraz zorlasaymış. Çünkü eller kadir kıymet bilmiyor gerçekten. Kolay elde ettiğini düşünüyor ve değersiz görüyor sizi ve evliliğini. Bir de bu açıdan bak tatlım. Mutluluk seninle olsun.:KK39:
Cok teşekkür ederim. İnşallah sizde cok mutlu olun :)

Kiz evi naz evi .O naz görevi de sizde anneye düşmüş. Bu sureci sağlıklı atlatabilmek için alttan alin .Kimseyi kırmayın .Zira Kibariye'nin dedigi gibi eller kadir kiymet bilmiyor .Annedir diyip gecin .Herkes nisanlilik donemini gulerek eglenerek atlatmiyor maalesef tatli telaslar bazen stres ve gerginliklere neden olabiliyor.
Onun bu davranışları beni aşırı yordu :(

E sizde 22 yaşındaymışsınız. Bugüne kadar çalışıp biraz birikim yapsaymışsınız keşke. Anneniz babanıza destek olurdunuz. Maddi anlamda büyük bir yük onların üzerindeki de.Bunalmış olabilir mi acaba??

E sizde 22 yaşındaymışsınız. Bugüne kadar çalışıp biraz birikim yapsaymışsınız keşke. Anneniz babanıza destek olurdunuz. Maddi anlamda büyük bir yük onların üzerindeki de.Bunalmış olabilir mi acaba??
Hiç sanmıyorum. Bu zamana kadar çalışmama müsade etmediler. Durumları gayet iyi. Büyük yük evet ama sonucta yabancıya yapmıyorlar evladına herkes yapıyo. Bilemiyorum kafam karışık :(

Hiç sanmıyorum. Bu zamana kadar çalışmama müsade etmediler. Durumları gayet iyi. Büyük yük evet ama sonucta yabancıya yapmıyorlar evladına herkes yapıyo. Bilemiyorum kafam karışık :KK43:
O zaman annenizin genel olarak memnuniyetsiz bir hali var. Ve madem çalışmanıza izin vermediler anne baba olarak yerine getirmeliler sorumluluklarını. Artık idare edin düğüne kadar iki tarafı. Mutluluklar:KK48:

O zaman annenizin genel olarak memnuniyetsiz bir hali var. Ve madem çalışmanıza izin vermediler anne baba olarak yerine getirmeliler sorumluluklarını. Artık idare edin düğüne kadar iki tarafı. Mutluluklar:KK48:
Yorumunuz cok iyi geldi teşekkür ederim :) düğüne kadar kafayı yemezsem inşallah :)

Back
X