- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.002
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
Merhaba arkadaşlar , annem adına hem üzülüyorum hem çaresiz hissediyorum .... babam yaşadığı sürece annem i çok yordu , çok sinirli kısıtlayıcı davrandı anneme ve haliyle bize de , geçen yıl kaybettik babamı allah rahmet eylesin ... kaybettiğimizden beri annem hep alıngan depresif ağlayan biri, önceden de hayat dolu neşeli biri değildi zaten ama babamdan sonra iyice kötü oldu , bi ameliyat bi kaç ufak lokal anestezili işlem geçirdi bu bir yıl içeçirisnde , sürekli ağrıları var hayatını kısıtlayan , sürekli hastanede , ayrı illerdeyiz, annemle aynı evde yaşayan otuz beş ve 30 yaşlarında kzı ve erkek kardeşim var , başka evde yaşayan evli Ablam var , ama annem aşırı derece de yalnızlık çekiyor , bunun çözümü Yok , sürekli yalnız sürekli acı içinde , fiziksel ve ruhsal , ve benim içim yanıyor ama öfkeleniyorum da , hayat la hep tek mücadele ettim , annem sürekli babamı memnun etmek zorundaydı ve bizler de kendi başımızın çaresine bakmak zorundaydık ... annem hiç iyi değil , her fırsatta sağlık sorununda yanındayım annemin ama benim de kafam iyi değil , üç düşük yaşadım , eşimden boşanmayı düşünüyorum sürekli hır gür sinir stres içindeyiz , öyle bunaldım ki anlatamam, ben boşanırsam annemle yaşayacağım bu belli , ama annemin depresif üzgün sağlık sorunları ile tek başıma mücadele edecek günü bulamıyorum kendimde , ama boşanıp kurtulmak da istiyorum .... ben annemi yanıma alırsam diğerleri bariz ilgilenmeyecek bu net !!! Onların yanında iken bile sürekli yalnız hisseden annem , benim yanıma taşınırsa asla ilgilenmezler , boşandıktan sonra nasıl yapacağım neler bekliyor beni , bu durumda olup da başa çıkabilenler var mı ? Ben aşırı sıkılmışlık içindeyim , anneme bakmaktan ilgilenmekten gocunmam ama tek başıma hem çalışıp hem anneme fiziksel ve ruhsal yetişmeyeceğimi biliyorum ... kendime bile yetemezken. Kaldı ki bir de boşanmak bende nasıl bi etkiye neden olacak hiç fikrim Yok , bunlaır düşünmekten ayrıca kafayı sıyırıyorum , bi yandan evdeki adamla olan sorunlar ..... işin içinden çıkamıyorum arkadaşlar