- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de psikolojik olabilir tabi bunlari en iyi hekimler bilirGecenin bir yarisi uyku tutmadi ve en zor zamanlarimda tutundugum bu siteye attim kendimi.
Konu annem. Son birkac aydir bir degisik. Bunama, vs. gibi olasiliklar aklimiza geldi ve norologa goturduk onu. Norolog bir sorunun olmadigini soyleyip balik yagi, hindistan cevizi yagi, vitamin gibi destekleyici seyler kullanmasi gerektigini soyledi. Bir nebze daha iyi ama hep cani sikiliyor, korkulari var anlatmadigi. Dis kapiyi simsiki kilitliyor. Perdeler simsiki cekiliyor. Eve gec gitmemi kesinlikle istemiyor. Erken yatiyor cani sikildigindan.
Az duyuyor ve bu nedenle isitme cihazi kullaniyor ama bu bile bazen etkili olmuyor. Duymayinca da sohbetlere dahil olamiyor cogu zaman. Bir nevi kabuguna cekiliyor gun gectikce.
Ara ara yokluyorum hafizasini. Sorun gorunmuyor ama annem neden degisti? Korkulari oldugu cok asina ama paylasmiyor da bizimle. Agir depresyonda olabilir mi? Hal boyleyse psikiyatriste mi goturmek lazim?
Yardim eder misiniz bana? Sorun ne olabilir ve ne yapmak lazim?
Bence psikiyatra götürünGecenin bir yarisi uyku tutmadi ve en zor zamanlarimda tutundugum bu siteye attim kendimi.
Konu annem. Son birkac aydir bir degisik. Bunama, vs. gibi olasiliklar aklimiza geldi ve norologa goturduk onu. Norolog bir sorunun olmadigini soyleyip balik yagi, hindistan cevizi yagi, vitamin gibi destekleyici seyler kullanmasi gerektigini soyledi. Bir nebze daha iyi ama hep cani sikiliyor, korkulari var anlatmadigi. Dis kapiyi simsiki kilitliyor. Perdeler simsiki cekiliyor. Eve gec gitmemi kesinlikle istemiyor. Erken yatiyor cani sikildigindan.
Az duyuyor ve bu nedenle isitme cihazi kullaniyor ama bu bile bazen etkili olmuyor. Duymayinca da sohbetlere dahil olamiyor cogu zaman. Bir nevi kabuguna cekiliyor gun gectikce.
Ara ara yokluyorum hafizasini. Sorun gorunmuyor ama annem neden degisti? Korkulari oldugu cok asina ama paylasmiyor da bizimle. Agir depresyonda olabilir mi? Hal boyleyse psikiyatriste mi goturmek lazim?
Yardim eder misiniz bana? Sorun ne olabilir ve ne yapmak lazim?
Büyük olasılıkla bu telefon görüşmesinden sonra kadıncağız etkilendi ve şayet karakter yapısı da evhamlılığa yatkınsa bunu kafasında kurup büyütüyor diye düşünüyorum.Issiz oldugum bir donem annemi bir numara aradi. Anneme nerede oturdugunu, kac cocugunu oldugunu falan soruyor. Bizim tum bilgiler adamda var ama. Odamda duyuyorum her seyi. Baktim normal degil sorular, aldim telefonu. Emniyetten ariyormus guya. Bilmem ne teror orgutune uye olmakla bizi sucluyor. Amac, gozdagi verip para sizdirmak. Ben sert cikisinca da ekibi gonderecegini soyleyip telefonu kapatti.
Bence annem cok buyuk ihtimal bundan etkilendi ve belki de bu ilk aramalari degildi.