Annem..

Fairy18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
283
543
103
Arkadaşlar merhaba. Annem için açıyorum bu konuyu. 1 haftadır grip diye başladığı yolda giderek kötüleşti ve en son şu an zatüre teşhisi kondu ve durumu iyi olmadığı için yoğun bakıma almaya karar verdiler tam 15 saat sonra... O kadar yalnız ve çaresizim ki size anlatamam. Ne olur bana bi şey diyin

Şu an hastanenin yoğun bakımında yer olmadığı için başka hastane arıyorlar çaresiz bekliyoruz ne zaman nerde yer bulunacak belli değil benzer durumu yaşayıp süreç hakkında bilgisi olan var mı.

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba. Annem için açıyorum bu konuyu. 1 haftadır grip diye başladığı yolda giderek kötüleşti ve en son şu an zatüre teşhisi kondu ve durumu iyi olmadığı için yoğun bakıma almaya karar verdiler tam 15 saat sonra... O kadar yalnız ve çaresizim ki size anlatamam. Ne olur bana bi şey diyin

Şu an hastanenin yoğun bakımında yer olmadığı için başka hastane arıyorlar çaresiz bekliyoruz ne zaman nerde yer bulunacak belli değil benzer durumu yaşayıp süreç hakkında bilgisi olan var mı.

Çok zordur bilirim benim bekleyişimin sonu kötü oldu inş seninki mutlu sonla tamamlanır

Cok geçmiş olsun Zatürre çok mu ilerlemis Normalde beklediğiniz süreçte tedaviye başladılar mi ? insallah tez zamanda şifa bulur

Yaklaşık 5 6 ay önce zatürre atlattım, doktor vereme çevirmek üzere dedi. En kötüsü de zatürrenin net bi ilacı tedavisi yok. Ben 2 hafta kortizon tedavisi aldım. Ve nefes alamıyordum makine ile nefes almam sağlanıyordu. Çok zor fakat bakımı iyi olursa inşallah iyileşir. Çok geçmiş olsun, keşke daha önce farkedilseymis

Yaklaşık 5 6 ay önce zatürre atlattım, doktor vereme çevirmek üzere dedi. En kötüsü de zatürrenin net bi ilacı tedavisi yok. Ben 2 hafta kortizon tedavisi aldım. Ve nefes alamıyordum makine ile nefes almam sağlanıyordu. Çok zor fakat bakımı iyi olursa inşallah iyileşir. Çok geçmiş olsun, keşke daha önce farkedilseymis
1 haftadır hastanelerdeyiz artık kendini bilemeyip nefes alamaz hale gelince bilmem kaçıncı gelişimi zde zatüre dediler. Sizede çok geçmiş olsun..

1 haftadır hastanelerdeyiz artık kendini bilemeyip nefes alamaz hale gelince bilmem kaçıncı gelişimi zde zatüre dediler. Sizede çok geçmiş olsun..
Teşekkür ederim inşallah çabucak atlatır hayırlısı ile annenizde

canım Allah yardımcın olsun. gerçekten çok üzüldüm. inşallah annenin sağlık haberlerini de burdan verirsin. geçmiş olsun.

Cok geçmiş olsun Zatürre çok mu ilerlemis Normalde beklediğiniz süreçte tedaviye başladılar mi ? insallah tez zamanda şifa bulur
Zatürre diye akşam 8 de dediler. Ondan önce hep akciğer enfeksiyonu dediler hava ve serum verdiler sürekli. Aynı zamanda şeker hastası o da fırladı havalarla açılmayıncq en son doktor zatürre dedi yoğun bakım verdi. Bekliyoruz... Çok zor..

grip gibi mi başladı. yani sebebi üşütme falan mıydı. bu sıra çok duydum zatürre. nasıl başlıyor acaba?

Öncelikle çok geçmiş olsun lütfen moralinizi bozmayın. Zatürre eski zamanlardaki gibi çok korkunç bir hastalık değil ve tedavisi var. 21 aylıkken kızımda zatürre olmuştu dünyam başıma yıkılmıştı ama çok şükür 10 gün sonra tamamen iyileşmişti. Lütfen umudunuzu asla kaybetmeyin. Hastanedesiniz şu an ne güzel bu yönden bakın. Allah korusun ters giden bir şey olursa anında müdahale edilecek bir yerdesiniz. İyi haberlerle gelin inşallah 🙏🏻

Back
X