Yarın M... özel hastanesine gidecekler inşallah karşılaşır iyi doktorlarla,amin teşekkürlerÇok ayrıntılı incelenmesi gereken konular.
Annenize şifalar diliyorum. Umarım iyi doktorlar ile karşılaşır.
Beyinde kulağa çok ciddi gibi gelen sorunlar hiç problem yaratmayabiliyor. Zaten daha teşhis bile koyulmamış. Siz gönlünüzü ferah tutun. Allah korktuğunuza uğratmasın.Merhabalar,annemden bahsedeceğim bu defa
Anneciğim babam kişisi tarafından şiddetin her türlüsünü gördü fakat tehditleri ve çevre baskısı yüzünden bosanamadi,43 yıldır evliler.Bugunku durumda annem iki aylık bir emekli,baba kişisi anneme muhtaç,gün oldu devran döndü yani ama kadın tam gün göreceğim derken bu defa da sağlık sorunları başladı.Anneme bugün beyninde küçük lekeler olduğu,bunun ya pıhtılaşma ya da enfeksiyon nedenli olabileceği söylenmiş.Ayri sehirlerdeyiz uzaktan aldım haberleri.Yeniden mr çekilip nedeni bulunacakmis.
Bugün buraya yazamayacagim başka mutsuzluklarim vardı bu da tuzu biberi oldu.
Acaba tedavi edilebilir şeyler mi bunlar bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim,süreci beklemeye sabrım bile yok
Annem için dualarınızı rica ediyorum
Amin inşallah hiçbir sıkıntı olmadan sağlıklı uzun bir ömrü olur sağolunBeyinde kulağa çok ciddi gibi gelen sorunlar hiç problem yaratmayabiliyor. Zaten daha teşhis bile koyulmamış. Siz gönlünüzü ferah tutun. Allah korktuğunuza uğratmasın.
Aynen öyle malesefTürk kadını kadar cefakar başka bir kadın türü var mı hep ayni hikayeler, çok üzüldüm acil şifalar dilerim.
Evet o kadar çile bir yerden parlak veriyor sonra ama annem covid olduktan hemen sonra şikayetleri başladı, Vertigo diye kendini oyaladı ama iki yılın sonunda sonuç bu,covid ilaçları da sebep kim bilirAllah şifa versin onemlu bişey degildir insallah zaten öncesinde içine attiklarindan hep hasta oluyo insanlar
Çok sağolun inşallah aminÇok geçmiş olsun. Umarım tertemiz çıkar sonuçları.
Aminnn inşallah ciddi ya da tedavisi olmayan bir şey çıkmaz altından geçmiş olsun sizin annenize de,acil şifa bulsunlar.Çok ciddi olsaydı doktor acil hastaneye yatırır takip ederdi.merak etmeyin genelde önemsiz şeyler çıkıyor.bizlede iyi haberi paylaşın lütfen.buarada yazınızda kendi anne babamı buldum.malesef annemde çekti boşanmadı , başta ruh sağlığı olmak üzere birçok problemle uğraşıyor.nediyim inşallah iyi olurlar
Amin inşallah teşekkürlerCok gecmis olsun. Sonuc bir ciksin once. ona gore daha farkli doktora goturursunuz belki. İcinizi ferah tutun Allah a siginin umarim kotu bisry cikmaz. Bircok hastaligin gunumuzde tedavisi var. Allah sifa versin.
Allah yardımcın olsun Rabbım herturlu şiddetten korusun Rabbım şifa versin allahin izniyle annenize yasin süresini oluyum şifa olarak Allah başımızdan eksik etmesinMerhabalar,annemden bahsedeceğim bu defa
Anneciğim babam kişisi tarafından şiddetin her türlüsünü gördü fakat tehditleri ve çevre baskısı yüzünden bosanamadi,43 yıldır evliler.Bugunku durumda annem iki aylık bir emekli,baba kişisi anneme muhtaç,gün oldu devran döndü yani ama kadın tam gün göreceğim derken bu defa da sağlık sorunları başladı.Anneme bugün beyninde küçük lekeler olduğu,bunun ya pıhtılaşma ya da enfeksiyon nedenli olabileceği söylenmiş.Ayri sehirlerdeyiz uzaktan aldım haberleri.Yeniden mr çekilip nedeni bulunacakmis.
Acaba tedavi edilebilir şeyler mi bunlar bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim,süreci beklemeye sabrım bile yok
Allah acil şifalar versinMerhabalar,annemden bahsedeceğim bu defa
Ya ne güzelsiniz çok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun Rabbım herturlu şiddetten korusun Rabbım şifa versin allahin izniyle annenize yasin süresini oluyum şifa olarak Allah başımızdan eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?