ANNEM

Merhabalar,annemden bahsedeceğim bu defa :KK43:
Anneciğim babam kişisi tarafından şiddetin her türlüsünü gördü fakat tehditleri ve çevre baskısı yüzünden bosanamadi,43 yıldır evliler.Bugunku durumda annem iki aylık bir emekli,baba kişisi anneme muhtaç,gün oldu devran döndü yani ama kadın tam gün göreceğim derken bu defa da sağlık sorunları başladı.Anneme bugün beyninde küçük lekeler olduğu,bunun ya pıhtılaşma ya da enfeksiyon nedenli olabileceği söylenmiş.Ayri sehirlerdeyiz uzaktan aldım haberleri.Yeniden mr çekilip nedeni bulunacakmis.

Bugün buraya yazamayacagim başka mutsuzluklarim vardı bu da tuzu biberi oldu.

Acaba tedavi edilebilir şeyler mi bunlar bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim,süreci beklemeye sabrım bile yok

Annem için dualarınızı rica ediyorum 🤲
İnsanoğlu işte çalışıyor didiniyor emekli olup biraz rahat edeyim diyor,ya hastalık çıkıyor ,ya başka bişey Allah hayırlısını versin herşeyin.Anneciğinizede geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah🤲

Çok geçmiş olsun yukarıda bir arkadaş daha yazmış katılıyorum bazen beyinde bir rahatsızlıktan bahsedilince çok korkuyoruz ancak önemsenmeyecek bir şey çıkabiliyor siz içinizi ferah tutun gerçekten hep içine atmaktan oluyor sonradan çıkıyor bu hastalıklar garip garip :(
Az önce medikale gittiler doktor diğer hastanenin mr ina fln bakmış demiş yaşlılıkta olur böyle lekeler fln önemli değil demiş suphede kaldım garip değil mi bu

İnsanoğlu işte çalışıyor didiniyor emekli olup biraz rahat edeyim diyor,ya hastalık çıkıyor ,ya başka bişey Allah hayırlısını versin herşeyin.Anneciğinizede geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah🤲
Amin çok teşekkür ederiz.
Evet aynen rahata ermek yok😔
Bu arada annem çalışmadi isteğe bağlı emekli oldu ama dediğiniz gibi emeklilikte sağlık sorunları da beraberinde geliyor

Az önce medikale gittiler doktor diğer hastanenin mr ina fln bakmış demiş yaşlılıkta olur böyle lekeler fln önemli değil demiş suphede kaldım garip değil mi bu
Benim anneme de beyninde küçülme teşhisi koyuldu. İlk gittiği bu teşhisi çıkartan doktor korkutmuştu. Ama sonra biz 2 doktora daha gittik. Bu şekilde devam ediyor hayatına bir değişiklik olmadan çok şükür. Biz çapada doktor bulmuştuk iyi bir prof, bir tur da öyle bir doktor bulup gösterin bakalım o ne diyecek

Benim anneme de beyninde küçülme teşhisi koyuldu. İlk gittiği bu teşhisi çıkartan doktor korkutmuştu. Ama sonra biz 2 doktora daha gittik. Bu şekilde devam ediyor hayatına bir değişiklik olmadan çok şükür. Biz çapada doktor bulmuştuk iyi bir prof, bir tur da öyle bir doktor bulup gösterin bakalım o ne diyecek
Geçmiş olsun,doğru muymus yani teshis

Geçmiş olsun,doğru muymus yani teshis
Teşekkür ederim, evet teşhis doğru. Ama ilk doktorun anlatırken korkutacağı gibi bir durumu yokmuş aslında. Sizde de öyle olmuş olabilir. Yani belirli bulgular vardır ama doktorlar da gördüklerini ona sebep olabilecek her açıdan değerlendirmeye çalıştıkları için ihtimalleri sıralıyor olabilirler. Ben olsam bir doktora daha gösterirdim eğer o da yaşlılıktan dolayı olur böyle der geçerse bundan sonrası için daha kaliteli yaşatmaya çalışırdım annemi

Teşekkür ederim, evet teşhis doğru. Ama ilk doktorun anlatırken korkutacağı gibi bir durumu yokmuş aslında. Sizde de öyle olmuş olabilir. Yani belirli bulgular vardır ama doktorlar da gördüklerini ona sebep olabilecek her açıdan değerlendirmeye çalıştıkları için ihtimalleri sıralıyor olabilirler. Ben olsam bir doktora daha gösterirdim eğer o da yaşlılıktan dolayı olur böyle der geçerse bundan sonrası için daha kaliteli yaşatmaya çalışırdım annemi
Evet yeni bir doktora daha gitmesini söyledim ben de

Şiddet gören kadınlar da bi süre sonra beyin hasarı görülüyor, eskiden kadın olmak zor boşanma çok azdı, şimdi kadınlar şiddet görünce boşanıyor, Rabbim Şafi sıfatıyla şifa versin inşallah anneciğinize

Şiddet gören kadınlar da bi süre sonra beyin hasarı görülüyor, eskiden kadın olmak zor boşanma çok azdı, şimdi kadınlar şiddet görünce boşanıyor, Rabbim Şafi sıfatıyla şifa versin inşallah anneciğinize
Amin çok sağolun 🙏
Çocuklarla boşanmaya hakkı yokmuş gibi de üzerine gelindi sürekli,kadın olmak çok zor bu ülkede

Back
X