kızlar bilmiyorum aynı sorunu yaşayanlar var mı ama biz annemle oldum olası anlaşamıyoruz... sürekli didişmeler çekişmeler.. belki inanmıyacaksınız ama danışmana bile gittim ilişkimizi düzeltmek için çözüm olmadı... sanki annem beni hiç sevmiyor gibi.. bilmiyorum neden ama hep eksiklerimi buluyor çok sert konuşuyor... 22 yaşındayım ergenlik yaşında da sayılmam ama ergen problemlerimiz geçmedii... memnun edemiyorum bi türlü.. öğretmenim.. ailemin yanındayım.. maaşımın büyük bi kısmını veriyorum abimin evliliği dolayısıyla sürekli yardım ediyorum henüz kendime birikim bile yapmadım.. hiçbiri gözüne gelmiyor... daha fazlasını istiyor... ev işlerinden pek anlamıyorum ama üstüme düşeni de yapıyorum haliyle okul dönemi yorgunluktan fazlasını yapamıyorum en çok da işte ev işleri yüzünden oluyor anlaşmazlıklarrr üüüff evlenip gidecem ama ilişkimiz düzelmiyecekkk bazen sırf bu yüzden bile erken evlenmek istiyorummm :kedi: (içimi döktüm mazur görün cümleler çok devrik olmuşş :kedi: )
Canım benim duygularını anlayabiliyorum ama annenide anlayabiliyorum.Nasıl oluyor böyle Nasreddin hoca gibi sende haklısın o da haklı ama gerçek bu ikinizde haklısınız.
Ben annen yaşındayımdır belkide ondan üzülmemen gerektiğini söylüyorum.Bunlar geçici bak görürsün az biri süre sonra her şey düzelecek.
Canını sıkmazsam kendi hayatımdan örnekler vereyim.
Anacığım devlet memuruydu bizi büyükannemiz bakıyordu.İşten öyle sinirli geliyordu ki bir an önce babam gelsinde biz azar yemekten kurtulalım isterdim.Bazen annemin sertliklerini görmemek için onun iş çıkışı saatlerinde uyamaya çalışırdım.Uyumama bile kızardı.'''tembel bu bıraksan bütün gün uyur ''' derdi.Bu sefer uyumaya korkardım.
Sokakta oynamaya korkardık.Mahallenim bütün çocukları annemin iş çıkıiı saatlerinde evlerine kaçardı çünkü onlarda paylarına düşeni alırlardı.'''herkes evine gidip yıkansın sokak çocukları gibi kokuyorsunuz''' diye azarlardı.vs vs vs uzayıp gider.
Üniversiteyi bitirdim işe başladım o yıllarda 24 yaşımdayım sigara içiyorum ödüm patlıyor annem duyacak diye.Bir gün bana dedi ki''' sigara içtiğini biliyorum.Yatak odanı kokutma gel salona camları açalım çayın yanında iç sigaranı'''Sanki o gün anama kavuştum.Bir süre sonra bize neden sert davrandığını ve artık gittikçe yumuşamaya başladığını sordum.
Annemde bana çalışma ortamındaki zorluklardan,maddi sorunlardan,aile büyükleriyle olan sorunlarından bahsetti ve işten çok stresli geldiğini bu sefer evde aile büyüklerini idare etmesi gerekirken haksız olarak bizleri hırpaladığını anlattı.Bizi hırpaladıktan sonra banyoya girip ağladığını söyledi.Çok üzüldüm.
İlerleyen yıllarda çok tehlikeli iki ameliyat geçirdi.Ödüm patladı anacığımı kaybedeceğim diye.Şimdi arkadaş gibiyiz.Şu an 84 yaşında.Nereye gitsem onuda götürüyorum.Öyle mutlu oluyorki.Evlatlarım çok iyi ALLAH razı olsun diye dualar ediyor.
Çok uzun yazdım sıktım belki seni ama anacığından uzaklaşırsın soğuesun sonrada pişman olursun diye korktum.
Umarım senin annenle aranın düzelmesi benimkinden kısa sürer.Anacığını,babacığının kıymetini bil.Mutlaka biliyorsundur ama annem anlamıyor zannediyor olabilirsin.Yanılma anadan başka yar olmaz ana gibi kimse sevemez.Allaha emenet ol.a.s.a.s.