• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem :(

kakarakubara

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
844
60
323
kızllar benim sorunum annemle 1.5. yıllık evliyim annem sayesinde çok kötü nişanlılık dönemi geçirdim evlatlıktan bile red ediyordu...kayınvalidemlere neler etti ben evlendim gittim babama başladı bu sfer sen iş yerinde beni aldatıyorsun yok sen söyylesin senin ailen bana bunu yaptı dün gecede babamın iş yerını aramıs adamlara hakaret etmiş napacaz bilmiyorum bu annemle 20 yıl devlete hizmet etmiş her yerde onu söyleyim geziyo off şaştık kaldık :(

Sanırım annenizin pskiolojik sorunları var.Bence bi terapist götürün.

yok eşimi ilk başta çok sevdi ama benden bişey istedi bende utandgmı soyledım o zaman evlenmeme karşı çıktı

Canim anliyamadim tam olarak.

Sen suan hala evlimisin? annenin sanirim pisikolojik rahatsizliklari var ama boyle pes etmeyin insaALLAH bunun bir cozumu vardir en kisa zamanda terapiste goturun.

Babanada destek ol kolay degil onca yillik esi. Oncedende boylemiydi? bu arada yasin kac? :26:

anladigim kadariyla annen evlenmeni istemiyordu evlendin gittin...
bu seferde babanla aralari bozuk babanin kendisini aldattigini dusunuyor oylemi...
yanlizliktan psikolojisi bozulmus olabilir...:26:

Canim anliyamadim tam olarak.

Sen suan hala evlimisin? annenin sanirim pisikolojik rahatsizliklari var ama boyle pes etmeyin insaALLAH bunun bir cozumu vardir en kisa zamanda terapiste goturun.

Babanada destek ol kolay degil onca yillik esi. Oncedende boylemiydi? bu arada yasin kac? :26:

canım ben evliyim annem agır bı hastalık geçirdi ölümden dondu ondan sonra boyle degısmeye basladı emekli oluncada tamamen başka biri oldu babama hep destegim ama nereye kadar olackkı benım yasım 23

anladigim kadariyla annen evlenmeni istemiyordu evlendin gittin...
bu seferde babanla aralari bozuk babanin kendisini aldattigini dusunuyor oylemi...
yanlizliktan psikolojisi bozulmus olabilir...:26:

canım eşimle severek evlendim ve 15 saatlik mesafeye gelin geldim kınaya kadar hersey o kdr guzeldıki anlatamam kınadan 2 gun sora annem benden bizim buraların adeti olan bişeyi istedı bende kendime guvenıorm dra gıdemem dedim diye sorun cıkardı

nasıl bir adetmiş dr gidilerek:53:

canım eşimle severek evlendim ve 15 saatlik mesafeye gelin geldim kınaya kadar hersey o kdr guzeldıki anlatamam kınadan 2 gun sora annem benden bizim buraların adeti olan bişeyi istedı bende kendime guvenıorm dra gıdemem dedim diye sorun cıkardı

tövbe tövbe gercekten nasil bir adetmis o oyle...:53:muayne falan mi:26:eger oyleyse neyin muaynesi:26:

Back
X