annem :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
merhabalar yine ben.size sadece derdimi anlatmak istiyorum.çocukluktan beri annem en çok beni döverdi,en çok beni azarlardı.22 yaşına geldim hala aynısını yapar.onunla hayatım boyunca hiçbirşeyimi paylaşamadım.genelde hep arkadaşlarıma anlattım ama bazen de onlar beni anlamadı.annemle doğru düzgün anlaşamadık hayatım boyunca.bazen iyi olurdu sonra birden parlardı.kendi birşey kırsın döksün yine beni suçlardı yine de suçlar,senin yüzünden kırdım-döktüm diye.o kadar çok yoruluyorum ki bazen.arkadaşlarıma da anlatamıyorum ki hiçbirşey.hoş anlatsam da anlayacaklarını sanmıyorum.2 sene öncemiydi ne.bir ara beni çok küçük bir olaydan dolayı dövmüştü her yerim morarmıştı..birde ev ortamı huzursuz o kadar huzursuz ki kendimi odaya tıkamaktan yoruldum artık.tek başımayım bütün gün.kendi odamda yaşıyorum herşeyimi.anlayacağınız buraya birden fazla konu açmamın sebebi de bu.ben konuşmaya başlayınca anlatıyorum hemen kestirip atıyor ne varsa.bende hep buraya yazıyorum içimi döküyorum.bazen o kadar bunalıyorum ki geceler boyu ağladığımı bilirim.2yıllık bir ilişkim var.başta örenmişti sonra istemediler ya okul ya o diye.bende gizli saklı götürmeye çalıştım.onu da çok seviyorum.annem sırf bu ilişkimi öğrenince bana demediği laf kalmadı.ağzına gelen herşeyi saydı.üniversiteyi kazandım sen oralarda rezil olursun,kendine bakamazsın,beceriksiz diyerek peşimden geldi.bazen kendimi çok yanlız hissediyorum arkadaşlar ama yazınca rahatlıyorum.hepinize teşekkürler.

Üni.öğrencisi misiniz
Annenizle mi beraber yaşıyorsunuz şuanda

evet üniversite 2.sınıftayım,ailemle beraber geldik okuduğum şehire.

Ne güzel üni.de okuyorsunuz
2yıl sonra mesleğiniz elinizde olacak
2 yıl daha sabredin herşey düzene girer umarım sizin için

Zaman ve hayat şartları insanları değiştirebiliyor...Zorla kimseyi değiştiremiyoruz malesef...Annen de yaşlandıkça daha duygusal olacaktır..Evlenip gidince senin kıymetini anlar diye tahmin ediyorum..Üzüldüm senin adına...:(

bazen alıp başımı gidesim var ama sabretmek istiyorum belkide zamanla herşey yoluna girer diye.şuan sadece psikolojik yıkıntım var ne yapacağımı bilemeyecek bir haldeyim.

Zaman ve hayat şartları insanları değiştirebiliyor...Zorla kimseyi değiştiremiyoruz malesef...Annen de yaşlandıkça daha duygusal olacaktır..Evlenip gidince senin kıymetini anlar diye tahmin ediyorum..Üzüldüm senin adına...:(

umarım birgün beni evden kaçırmaz,sadece manevi olarak yıpranıyorum artık.kendimi derslere vermeye çalışıyorum,arkadaşlarla fazla vakit geçirmeye çalışıyorum.en azından biraz iyi geliyor bana okul.

Keşke üni.ye giderken aileniz gelmeseydi
Kafanız rahat olurdu
En azından sizi rahatsız eden ortamdan uzaklaşmış olurdunuz

Son düzenleme:
Keşke üni.ye giderken aileniz gelmeseydi
Kafanız rahat olurdu
En azından sizi rahatsız eden ortamdan uzaklaşmış olurdunuz

ben onların gelmesini istemedim zaten,ama onlarda "seni oralara yalnız yollamayız"dediler.kendileride senin yüzünden geldik diyorlar şimdide sanki ben onları zorlamışım gibi.

keşke gelmeselerdi yanında..2 sene sabret cnm işini eline alınca çok daha rahatlayacaksın... allah umarım evliliğinde mutlu eder seni... herkesin hayatında olur böyle şeyler..bizde babamla sorun yaşıyoruz ama çoğu zman babadır diyip unutuyoruz npalım en azından sahip çıkan ailemiz var

sadece artık biraz rahatlayıp nefes almak istiyorum
teşekkürler arkadaşlar ilginiz için,benim çıkmam gerek
neti kapatacağım,yarın yine yazacağım.yazacak olan ve fikir vermek isteyen
arkadaşlara da şimdiden teşekkürler.

bugün şunu anladım ki hem kızıyorum hem seviyorum annemi böyle bir duygu olabilir mi?bazen çok iyi davranıyor,bazen en ufak şeyden bana kızıyor sanırım sadece ben böyle değilim.evet bazen beni eziyor,bağrıyo,çağrıyo,yine de sanırım isyan etmeden düşünmek lazım umarım herşey yoluna girer.umarım sabredip kendi ayaklarımın üzerinde durunca belki birgün beni anlar,belkide koruma içgüdüsü olduğundan da olabilir diyorum yinede herkese çok teşekkürler.

Canım kesinlikle koruma içgüdüsünden bende senin hissettiğin duyguları hissettim zamanında bazen nefret ettiğim yüzünü görmek istemediğim bile oluyordu ama bi kere kızım desin sarılsın hepsi geçiyodu şimdi evlendim uzaktayım annemden o kadar çok özlüyorum ki onu kokusuna hasret kalıyorum ahh anne sevgisi hiç bir şeye benzemiyor

Canım kesinlikle koruma içgüdüsünden bende senin hissettiğin duyguları hissettim zamanında bazen nefret ettiğim yüzünü görmek istemediğim bile oluyordu ama bi kere kızım desin sarılsın hepsi geçiyodu şimdi evlendim uzaktayım annemden o kadar çok özlüyorum ki onu kokusuna hasret kalıyorum ahh anne sevgisi hiç bir şeye benzemiyor

evet canım sanırım bende o duyguları yaşıyorum şu an teşekkürler.

iyi olayım diyorum iyi davranayım diyorum annedir diyorum ama konuşurken bile kavga eder gibi ya herşeyimi yanlış anlıyor anlamadım yaa off :( canım çok sıkılıyor

Son düzenleme:
ben birşey demedikçe kendi kendine bana bulaşıyor ya neymiş benim saçlarım dökülüyormuş eve,her yerden kıl topluyormuş Allah beni nasıl biliyorsa öyle yapsınmış.benim suçum ne ya sırf bu yüzden beni dövdü bana vurdu gene canım çok yanıyor kolumu kıpkırmızı yaptı bıktım artık ya gerçektn bir gün alıp gitcem başımı keşke gelmeselerdi.o kadar huzursuzum ki bıtım artık dakka başı bana laf çarpmalar,istediği gibi iş yapamıyormuşum,bulaşık yıkıyorum bana bakıyor nasıl yıkıon diye.iyi yıkamazsam beni cimcikliyor,vuruyor.o da olmazsa laflarıyla psikolojimi bozuyor.keşke hergün okul olsada sabahtan akşama kadar hep orda dursam diyorum bazen. o kadar çok yıpranıyorum ki canım çok yanıyor :(

canım.. çok üzüldüm ya..
annen psikolojik bir sorun yaşadı mı hayatın da..(kusura bakma 22yaşındasın yaptıkları çok kötü ondan sordum)
takıntılı bir annen var sanırım evde sadece sana karşı mı böyle.

Back
X