- Konu Sahibi cikolatakizzz
Kizlar yine bi konu yine ben.. sorun annem.. yillar yili yakin olamadik annemle.. ergenlik donemimde bile hic yanimda olmadi bi kere olsun hatami kapatmadi.. hep babami doldurdu doldurdu ustume saldi.. okuldayken fln arkadaslarim derlerdi ki annemle arkadas gibiyiz.. okdar cok ozenirdimki ben onlara benimse annem sanki bana düşmandı.. oss ye gireceğim gunun kahvaltisinda stresliydim ya kazanamazsam dedim diye kafama tabak fırlattı sen zaten boyle soruyorsan kazanamazsin dedi.
Agla agla hastaneye goturup sakinlestici iğne yaptilar ne mi oldu tabiki o moralle olmadi. .. neyse sonra kpss ile atandim devlet memuru oldum biriyle tanistim evlenmek istedim diye dunyayi basima yikti olmaz olmaz olmaz... seviyorum dedim kar etmedi ne desem olmadi en son bi konusmada dediki erkek kardeşinin kiz arkaasi bile bana senden yakin Allahin izniyle o nenom gelinim olacak dedi ama ona bir iyi konuşuyor anlatamam.. canim bitanem.. erkek kardrsim bile dediki abla sana bikere boyle davrandigini görmedim dedi.. neyse ben canim babami ikna ettim evlendik simdi bi dogu ilinde gorev yapiyoruz .. bu seferde herseyime karisiyor. . Mesela gecen ankaraya gittim kardesimi gormek icin telde dediki esine soyledinmi .. yok numara yapiyotum ona hala sirnaktaymisim gibi dedim
. Yalan soyleme esine dedi (hani benim kizim yapmaz oyle sey fln demez bana her kötülüğü aninda kondurabilir) zaten yalan soyledim dedim bu sefer okulumdan tanidiklarini sormaya basladi ayse evlendimi fatma napti ceren ayrildimi ya anne isyerimde sorunum var diyorum hala ayse fatma dedikodu derdinde.. en son cani sıkılmış dediki gezmek istiyorum sirnaga gelecem . Anne dedim esim goreve gidince gel bak onun ailesinden kimse gelmiyor . O goreve gidince gel dedim sebebi de su annem bikere biz birlikteyken babamdan dayak yemesini cok normal biseymis gibi gule gule anlatti ve bende rahatsız oldum . Iste babasi bana bi tokat cekti dedi guldu evlilikte olur boyle seyler dedi ve bende bu yuzden esimle ayni ortamda bulunmamasina calisiyorum .. kizlar cok uzun oldu hakkinizi helal edin ama ben napayim annem bazen lafini bilmiyor beni sevdigini soyliyor ama bence dedikodu icin ariyor ne yapmaliyim konus demeyin konuatum 55 yasinda huyu degismiyor
Bide bumlari hic esime anlatmadim ben ona hep annemde babamda beni cok seviyo hep arkamda mesaji verdim siz olsaniZ napardinIz KZLAR KONUYU HORTLATTIM BILIYORUM AMA ANNEMIN SAYESINDE DUN AKSAM ESIMDEN BI LAF DUYDUM COK ZORUMA GITTI . BI TANIDIGIMIZ ADAM KARISINA TOKAT ATMIS BENDE ACIZ HERIF NE OLACAK GUCU KADINA MI YETIYORSA DIYE YORUM YAPTIM.. ESIMIN CEVABI SU ; O COK DEGER VERDIGIN BABANDA ANNENE AYNI SEYI YAPMIS . BABANA DA AYNI LAGI SOYLIYOMUSUN . ANNEN ANLATMISTI BANA AILE ARASINDA OLURMUS BOYLE SEYLER DEDI......
BENDE KENDISINE CEVAP OLARAK DEDIM KI . KEMAL ATLADIGIN BI NOKTA VAR.. NEYMIS DEDI.. BEN ANNEM DEGILIM. ON COCUGUM OLSA KILIMA DAHI DOKUNSAN ALIR GIDERIM KENDI AYAKLARIMIN UZERINDE DURABILIYORUM COK SUKUR DEDIM. ..... SUSTU... ANNEME KIRKLDIM NE OLURDU SANLI ANLATMASAYDI...
benim annemde bi zamanlar biraz soguktu bana canım çok şükür şimdi iyi ama ergenlikte falan yanımda olmadı sevgilim olsa kızar diye söylemezdim bile ama zamanla düzeldi kardeşim olunca aslında sende duyma çok takma zamanla belki torunu olunca degişir:2: