• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem

SekerliAyran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
106
6
28
İstanbul
Merhaba ablalarim lutfen bana akil verin anneme kim yardim edebilir. Annem icin kim kosturabilir. Tedavisi icin birisi bize yardim eder mi?

Bu konulari biliyorsaniz lutfen yazarmisiniz annemin durumu cok kotu psikolojik olarak biktim artik diyor.benimde yasim 16 ve bisi yapamiyorum beni uzuyor bu durum.

Annenin canini sikan konuyu konusmayi ya da bir psikologtan yardim almasini onerebilirsin devlet hastanelerinden ucretsiz psikolog/psikiyatrist randevusu alabilirsin annen icin

Merhaba ablalarim lutfen bana akil verin anneme kim yardim edebilir. Annem icin kim kosturabilir. Tedavisi icin birisi bize yardim eder mi?

Bu konulari biliyorsaniz lutfen yazarmisiniz annemin durumu cok kotu psikolojik olarak biktim artik diyor.benimde yasim 16 ve bisi yapamiyorum beni uzuyor bu durum.
Ben ortaokula giderken hastane hastane gezerdim annemle hatta 2tane hastane ezberimde butun bolumleriyle

çok geçmiş olsun canım..baban yokmu..

Annem yuruyemiyor asil tendonu cok zayif ve yuruyemedigi icinde cok kotu. Fizik tedaviye gitmek icin arabamiz yok. Paramizda yok.

Psikolojik olarak kotu bikmis diyince ben de tek sorun ruhsal sandi. Allah sifa versin hangi sehirdesin bilmiyorum ama belediyelerin cesitli yardimlari oluyo bildigim kadariyla. Fizik tedavi icin sizi goturebilecek bi akraba komsu bulunamaz mi?

Psikolojik olarak kotu bikmis diyince ben de tek sorun ruhsal sandi. Allah sifa versin hangi sehirdesin bilmiyorum ama belediyelerin cesitli yardimlari oluyo bildigim kadariyla. Fizik tedavi icin sizi goturebilecek bi akraba komsu bulunamaz mi?

İnaninki akrabalarimiz nasilsiniz diye sormuyorlar. Komsularimizda tanismisligimiz yok.

Arastirip basvurabilrsiniz oyle birsey varsabelediyeye gidip durumu anlatabilirseniz yardim edilecek konuda yonlendirilebilirsiniz

Evde saglik hizmetinin anneme ne kadar yarari olabilirki. Annemin gercekten bir tedaviye ihtiyaci var burdaki fizik tedaviye gitmeye calistik baslamastik ancak annem cok kou olmaya basladi o sicakta gitmek o kadar zorki hele yuruyerek. Fizik tedavi tendonu acmazsa istanbula gitmemiz gerekiyomus cok zor bir durumdayiz

İnaninki akrabalarimiz nasilsiniz diye sormuyorlar. Komsularimizda tanismisligimiz yok.[
/QUOTE]

Annenin sagligi yerinde olsa caya yemege gelmeyi bilirdi o akrabalar.. Neyse farkindaligi yuksek bi kizsin sen annen icin belediyeye gidip saglik hizmeti ve maddi yardim talep edebilirsin. Ev temizligi aylik gida yardimi gibi seyler yapiliyo en azindan bu yukten kurtulursun

Bunu belediyeye gidip sosyal hizmetlere anlatin ve isterseniz mahalle muhtariniza konuyu anlatin o da sizi belediyeye yonlendirecektir
Evde saglik hizmetinin anneme ne kadar yarari olabilirki. Annemin gercekten bir tedaviye ihtiyaci var burdaki fizik tedaviye gitmeye calistik baslamastik ancak annem cok kou olmaya basladi o sicakta gitmek o kadar zorki hele yuruyerek. Fizik tedavi tendonu acmazsa istanbula gitmemiz gerekiyomus cok zor bir durumdayiz

Evden servisle alıp fizik tedaviye götürüp getiren özel hastaneler var burada. Belki sizin orada da vardır.
En kısa sürede belediyeye gidip durumunuzu anlatın. Onların işi bu unutmayın. Size yardım edeceklerdir. Belediye olmuyorsa, kaymakamlığa hatta yakında valiliğe kadar gidebilirsiniz. Hiç korkma, utanma, annesi için koşturan bu güzel yüreğe Allah da yardım edecektir, işiniz rast gidecektir.

Back
X