annem :(

siz baştan böyle sorunlar yaşamamak için önlem almış en azından bi süre onlara destek oluyorsunuz çok güzel bunun için vaktiniz varsa ne diyim yapın tabi ki ama ben yorumumda da belirttiğim gibi öyle sevgili kalamazdım asıl o zaman babam çok alınırdı hemen söyledim ben biri var diye onlarda evlendirdi işte :) çok mutluyum şimdi zaten annem dışında kimsenin beklentisi yok bende biraz vicdan yapıyorum. herkesin durumu farklı tabi :) çok teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız için :)

çok kötü bir durum gerçekten allah yardımcın olsun canım. benim ki öyle kendine bişey almaz ben alsam bile istemez ama onun parasını direk versem daha hoşuna gider...

Çok sagol gördüğün gibi beterin beteri var benimkide kendime bise alsam güle güle giy kızım diyeceğine bana gore si yok muydu bunun der ahhh Ahhhh atamiyosun satamiyosun ışte

Dershane taksiti mi ödüyorsunuz? Kardeşinize aylık 250 tl harçlık için ise hayli hayli yeter. Elektrik,su faturası derdi yok sonuçta... Takmayın annenizi. Benim abim bile bana o kadar para vermez aylık

Anneniz çok düşüncesizce davranmış .
Kırmadan elimden bu kadar geliyor dersiniz.
Annecim bende isterim daha fazlasını fakat biliyorsun ki bazı borçlarımız var sıkıntıdayız dersin olur biter.
Kardeşin yeter diyorsa sıkma kendini annene de kardeşinizin yettiğini söylediğini demeyin derim.

Annenin karakterini bilmeden cevaplamak biraz zor.
Kizini kiskanan anneler var.
Kizlarina kiyafet almayip kendine pahali pahali giyinen anneler.

Seninki bencil midir ?

al gülüm ver gülüm misali...bu anne baba da olsa..biz seni okuttuk para kazanıyorsun şimdi sen bize bakacaksın derler..ama evli olduğunu seninde masrafların olduğunu anlamazlar..verecende verecen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…