annem

kristal kelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
68
25
28
Annem benim daha ne olduğunu bilmediğim o an gelip tokat attı beni dinlemeden daha sonra haklı olduğüm anlasılınca sesini çikarmadı kustüm konusmuyorum şu an ben mi gidip konusmalıyım yoksa kendısı hatasını bılıyo sonuçta kendı mı konusmalı

Neden öyle durup dururken tokat attı sucunuzun ne olduğunu sormadan niye böyle bisey yapmis ki sormadinizmi o_O

Annen de eminim içten içe üzülmüştür ve konu aydınlandığına göre anne bir yolunu bulup gönlünü alacaktır. Neticede annen sen de evet kendince haklısın ama ikinizde konunun büyümemesine bakın :KK66:

Bi an öfkelenmis olamazmi insaniz şaşar beşeriz kazık kadar kadın Özür mu dilesin. Hemde kendi kizindan.

bence hiç bişey olmamış gibi davran ama birazda soğuk kal.Cok tavır yaparsan haksız duruma düşersin.Üzgn olduğunu belli et anne yüreği bu dayanamaz

Bi an öfkelenmis olamazmi insaniz şaşar beşeriz kazık kadar kadın Özür mu dilesin. Hemde kendi kizindan.
Anne de baba da eger hataliysa bence ozur dilemeli gönlünü almali diye düşünüyorum

ben oglumdan özür dilerim hatalı oldugum zamanlar aninda buzlar erir aramızda

anneler kusmez ama evlatlar kuser kırılır hataliysa özür dilemeli

Anne olmak evlada mal muamelesi yapma hakkını mi verir..Evlatlar bize emanet değil mi
..Bu ne düşüncesizlik.Hicbir şey söyleme özür dilemesini bekle.

Katılıyorum. Zannettiği şey olmuş olsaydı bile, kimsenin kimseye tokat atma hakkı yok. Eş yapınca yanlış da anne yapınca doğru mu? Yaptığı şey kanunlara aykırı, cezası var. Bence en azından özür dilemeli. Bir de bence bu konuda da düşüncelerinizi söyleyin. Siz hatalı olsanız bile, isterse evinden gitmenizi isteyebilir ama size fiziksel şiddet uygulamaya hakkı yok.

Dinlemeliydi içeri girer girmez tokat çok yanlış hemde kardeşlerimin babaanemin yaninda benden büyük düşünmeli konüşmalıydı öyle hareket etmeliydi

Dinledikten sonra da tokat atması yanlış, içeri girdikten bir saat sonra da tokat atması yanlış. Çünkü tokat atması yanlış. Siz hırsızlık gibi yüz kızartıcı bir suç da işleseniz, yapılacak şey sizi polise teslim etmek, size tokat atmak değil.

X