Annem :(

Mesajları kayıt et. Kadına seni rezil ederim de. Bir daha burada müşteri bulamazsın de. Annene söyle.

gidip kuaför kadını uyarın. anneniz madem boşanmayacak birisi ona şimdilik bişey söylemeyin. kadın çirkeflik yaparsa annenize anlatın olayı

Cok kötüyüm.Bugün babamın annemi aldattiğını öğrendim.Sabah işe giderken telefonunu evde unutmuş.Şupheleniyordum telefonundaki mesajlara baktim ve evimizin karsisindaki kuaforle yazismalarini gordum.Defalarca konusmuslar.Canimli gülümlu konusmalar gozlerime inanamadim o kadin evimize girip cikan anneme arkadasmis gibi yaklasan bi kadin.Kendisi bosanmis ogluyla yasiyor.Annem herkesi kendi gibi saf iyi yurekli saniyor . Ne yapmaliyim fikirlerinizi yazin lutfen babamdan hic bu kadar nefret etmemistim yuzunu bile gormek istemiyorum :KK43:
önce babanın telefonundaki mesajları kendi tel resmini çek elinde delil olsun neee olurrr ne olmazzzzz.kendinizi garantiye alın sonra o kuoföre gidin yanlız kadınla önce konuşun baktınız olmuyo rezil edini onu o mahalleye çekin gidin.ama babanızın tavrını ve tutumunu sakın unutmayın.allah korusun istemediğimiz şeyler yaşanmasın.sonrada uygun bir dille annenize anlatın...

bence önce kanıt toplayın Sonra annenize söyleyin inanmak istemeyebilir.
Daha sonra mahkemede de bunları delil olarak gösterip hem tazminat hemde nafaka talep edersiniz , eliniz güçlü olsun

Cok kötüyüm.Bugün babamın annemi aldattiğını öğrendim.Sabah işe giderken telefonunu evde unutmuş.Şupheleniyordum telefonundaki mesajlara baktim ve evimizin karsisindaki kuaforle yazismalarini gordum.Defalarca konusmuslar.Canimli gülümlu konusmalar gozlerime inanamadim o kadin evimize girip cikan anneme arkadasmis gibi yaklasan bi kadin.Kendisi bosanmis ogluyla yasiyor.Annem herkesi kendi gibi saf iyi yurekli saniyor . Ne yapmaliyim fikirlerinizi yazin lutfen babamdan hic bu kadar nefret etmemistim yuzunu bile gormek istemiyorum :KK43:

Önce babanın telefonun daki msjları kendine gönder inkar edip silmelerine karşı,sonra o kadının iş yerine gidip onu müşterilerinin önünde rezil et ve annene anlat,daha fazla böyle iğrenç bi durumda kalmasına müsaade etmemelisin

Ben sakin kalamazdım herhalde .Soluğu o kuaförde alırdım.Saçlarını dolardım elime.

Acilen annene söylemelisin bu durumu. ve ben olsam o kuaföre gitmiştim kadının saçlarını didik didik etmiştim şimdiye kadar.

Simdi gozumde soyle bir sahne canlandi, kuafore gidiyorsunuz, icerideki musterilere aldiris etmeden agziniza ne gelirse soyluyorsunuz, sonra yetmiyor, sokaga cikip tum mahalle ve yandaki esnafada duyuyuyorsunuz ki kadin bir daha orda is yapamasin tasinip gitsin.

o kadını saçından tutup sürüklüceksin cok gıcık bir durum ya!

gidip kuaför kadını uyarın. anneniz madem boşanmayacak birisi ona şimdilik bişey söylemeyin. kadın çirkeflik yaparsa annenize anlatın olayı

Bugün bu kadın
Bu başka yere gitse başka kadın.

Ondan sonra da bambaşka bir kadın.

Asıl suçluyu unutup ikinci suçluya odaklanmayalım.

Adamın içinde aldatmak varsa bugün Ayşe, yarın Fatma.
Konu sahibi sürekli bu kadınların peşinde mi dolaşacak, babamın peşini bırakın diye.

Adamın aklı yok mu? Prensipleri yok mu? İnançları yok mu? Eşine ve çocuklarına saygısı yok mu?

Bugün bu kadın

Konu sahibi sürekli bu kadınların peşinde mi dolaşacak, babamın peşini bırakın diye.

Adamın aklı yok mu? Prensipleri yok mu? İnançları yok mu? Eşine ve çocuklarına saygısı yok mu?
Adam zaten suçlu da,evine gelip anneyi ayakta uyutmak ta ne oluyor.Eve oturmaya gel.Anneyi çaya gönder,sen kocayı ayart.

Git müşterilerinin içinde rezil et önce o kadını isim vermeden. Herşeyini dök yerlere pislik.
Annenede babanın yanında söyle bence direk açıklama yapsın zor duruma düşsün.

Önce babanla konuş herseyi bildiğini söyle bence bakalım ne dicek sonra tabiki annene söyle kadını saf yerine koymasinlar

Herkes neden kuaförün saçını başını yoluyor acaba? Hırsızın hiç suçu yok mu?
Adam bilmem kaç yıllık karısına kıyıp da aldatırken, kuaför neden acısın adamın eşine? Daha mı çok paylaşımı var kadınla kuaförün? Çocukları mı var? Gençliklerini, iyi - kötü günlerini mi paylaşmışlar?
O kocaya ne yapsan müstehak ama. Annenizden gizlemeyin, boşanmasa bile kocasının nasıl biri olduğunu bilmeyi hak ediyor.

kendin direkt söyleme belki annen senin bildiğini öğrenince daha çok üzülür.mektup falan yazp eline geçmesini sağla

korkarım ki bi zaman sonra hiç bi şekilde kadın erkek arkadaşımız yakınımız kalmayacak. eve giren çıkan kadınla aldatmak nedir arkadaş nasıl midesi kaldırıyor bu insanların anlamıyorum. allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Bence babanla konuşup bu durumu aranizda halledin anneniz üzülmesin bunu öğrenince yıkilacak kadın yazık hiç bilmesin babaniz da pişman olur umarım m kuaför karısıyla da konuş yaptığinin yanlış olduğunu falan anlat

Ne utanmaz insanlar var ya o kari annenin yüzüne nasıl bakıyor

önce babanın telefonundaki mesajları kendi tel resmini çek elinde delil olsun neee olurrr ne olmazzzzz.kendinizi garantiye alın sonra o kuoföre gidin yanlız kadınla önce konuşun baktınız olmuyo rezil edini onu o mahalleye çekin gidin.ama babanızın tavrını ve tutumunu sakın unutmayın.allah korusun istemediğimiz şeyler yaşanmasın.sonrada uygun bir dille annenize anlatın...
Mesajlari resmini cektim ama annem uzulur diye ona gosteremiyorum :( o kadina gidip konusmayi dusunuyorum .

Bugün bu kadın

bunlarin hicbiri babam da yok olsaydi bizi bu duruma dusurmezdi :(

Mesajlari resmini cektim ama annem uzulur diye ona gosteremiyorum :KK43: o kadina gidip konusmayi dusunuyorum .
Bende yasadim aynı durumu babamla da konuşma cesareti bulamadım yasim küçüktü anneme söylemedim kadın üzüntüden ölürdu ondan geçtim benim okuduğum merajlar hep sex içeriyordu o kadını aradım küfür ettim elimden gelen başka birşey yoktu kadın bi de utanmadan işim benim bu demezmi bütün erkeklere olan güvenim altüst oldu baba sevgisi denen birşey yok oldu gitti

Yuva dağıtmak öyle kolay olmamali bırak annen mutlu hayatına devam etsin bilmesin baban allaha versin hesabını sende boş durma babanla o kadınla konuş babanı annene söylemekle tehdit et bunu istemez heralde

Back
X