Annem

Asla özür dileme. Doğru olanı sorgulamışsın kötü bi laf ya da ağır bir davranış sergilememişsin ki.
Başkasının birşeyinin izinsiz alınmayacağını "annelerimiz" öğretti bize. Hele bir de inkar etmesi çok farklı bir profil çizdi benim gözümde. Anneliğin bile meşru kılmayacağı durumlar var. Yaptığı hareket bir suç teşkil eder bunun farkında mısınız?

Merhaba kızlar ben sizinle annemle yasadıgım bir olayı paylaşmak istiyorum.Dün aksam ben annem kardeslerim evde oturuyoruz uyumaya geçecegim icin ustumu degistiriyorum cebimdeki bozuk paraları cuzdanıma koymak icin actım cuzdanımda bir miktar paranın olmadığını gördum harcadıgımıda hatırlamıyorum annemde surekli cantamı karıstıran biri ne kadar yapma desemde yaptıgını arada görüyordum anneme gittim anne paramı gördün mü dedim ilk başta hayır ne parası ben bir şey görmedim dedi anne emin misin dedim birden evet ben aldım dedi bende ne diyecegimi şaşırdım anne ben ne zaman sen para istedin de vermedim niye böyle yapıyorsun dedim bende sürekli anneme paran veren biriyim yani kardeslerim için olsun kendi için olsun her zaman tek kelime etmeden veririm inanın ben biraz tepki gösterince ağlamaya başladı ve benimle artık konuşma dedi öyle ağlayınca bende çok üzüldüm ya kendimi çok suçlu hissettim ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bir şeyler söyleyin

YOO tepkinizde haklısınız
Ama gene de anneniz uygun bir dille anlatın gönlünü alın belliki gururu incinmiş
Ama bu davranışı hiç uygun bir davranış değil bir şekilde anlamalı

Kesinlikle taviz verme
Yaptığını onaylama çünkü yanlış.
İnsanların özeli vardır bunu aşmak saygısızlıktır.
Çantanı ortalıkta bırakma ve mümkünse belli bir süre parada fazla koyma...

Hiç kimsenin cüzdanından haberi olmadan para alınmaz. Evlat koca vs farketmez. Belliki çalışan birisin cüzdanında para var sanıp biyere girsen mahçup olursun.

İstemeye cekinmistir diyen arkadaşlar var ama bence izin almak değil de bir haber vermeden o parayı almak asıl cekinilmesi gereken durum.

Bir saygısızlık değil sizin yaptığınız. Anneniz uste çıkmış bide ayıp etmiş.

Tekrar sakinlesip konuşun izin al demiyorum ama cüzdanımda param var sanıp biyerde mahçup olabilirim haber vermen yeterli. Demelisin
Yani birde inkar etmesi de ayıp olmuş. Annenizin iyi örnek olması gerek bu konuda

Back
X