- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
Bence evli bir insanın hayatında kadın ya da erkek annesi babası bu kadar olmamalı..
Benim eşim bu şekilde davransa ben rahatsız olurdm.. Hem ona da zarar, size bağımlı olmuş resmen.. Bence biraz elinizi eteğinizi çekmelisiniz..
Bir çok şey yapıyormuşsunuz market yemek gitmek falan.. Buna rağmen anneniz sızlanmış.. Bana şımarıklık gibi geldi biraz yaptığı..
Takılmayın. Daha çok yeni.Kolay değil annenin evladından ayrılması alışması.Burda kimsenin kabahati yok
Onun da nazı size geçiyor işte. Ama 1 sene sonra hala aynıysa sorun var demektir.
muhtemelen yalnız kaldı çokça. babanızın evlenmesine de içerlemiştir.
ben olsam eğer bir yeteneği varsa o konuda kursa yazdırırdım, kendi gibi pek çok arkadaş edinirdi hem.
bir de konu komşu arkadaşlığı da iyi geliyor annelere... varsa yakın yaşlarındakiler kek börek yapınca onları da çağırın biraz kaynaşsınlar birbirlerine kahveye vs giderler, aklı dağılır annenizin.
Yapacak birşey yok gerekeni yapmışsınız.boyle de devam edin.onu kirmayın yeter .siz mi acmistiniz konuyu nisanliniz annenize ev alacaktı aldı mı.eger o sizseniz eşiniz de ilgilidir heralde.ne güzel işte.
hayat yanlız çok zor
hayatı paylaşacak bir arkadaşa ihtiyacı var gibi
Bence alışması gerek.
Anlattığına göre fazla fazla şey yapıyorsun zaten.
zor yani annen için , sen yine devam et aynı şekilde. Annen ilgilenmiyorsun demiş ya şöyle birşey olabilir , mesela benim ablam da annemin yan Binada ama arada beş dakika uğrar kek pasta yemek vs götürür ama beş dakika durur gider son et muhabbet YOk , görev gibi yani, ama ben mesela başka şehirdeyşm ama yelde uzun konuşuruz derdini anlatır , giderin onlara hep anneme odaklı olmaya onunla kaliteli vakit geçirmeye çalışırım. Yani senin durum da ablamınkinr benziyor olabilir mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?