• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Ayy bir zir deli modundayim.
Beni, konularimi bilen bilir annem babam ayri, 2 ay olacak evleneli annem yan sitede oturuyor aramiz iki dakika yani, her gun gorusuyoruz.
Aksam uzeri o geldi bana oturduk ama surati hep asik noldu anne neyin var diyorum, hicbir sey diyor ama derken bile belli yani.
Sonra israrlarim sonucu soyledi, ben onunla hic ilgilenmiyormusum, ona bir seye ihtiyacin var mi diye sormuyormusum, ilgisizmisim.
Halbuki her gun yanina gidiyorum, sik sik aramaya calisiyorum. Her markete gidisimde haber verip sana bir sey lazim mi diye soruyorum. Evde her ne yapiyorsam, kek pasta borek vs.gel yiyelim diyorum, isi varda gelmezse ben goturuyorum yani onu yalniz hissettirmemek icin elimden geleni yapiyorum ama onun neden boyle soyledigini anlayamadim. Belki yas gectikce nazlaniyor, cocuklasiyordur. Oyle olurmusya yaslaninca insanlar ya da yeni evlendim, ilk kez yanliz yasiyor, ondandir. Bilemiyorum aklima takildi saatlerdir. Ama onu yalniz hissettirmemek icin elimden gelenin fazlasini yapiyorum.
Ne yapmali, nasil davranmali?

Son düzenleme:
Bence evli bir insanın hayatında kadın ya da erkek annesi babası bu kadar olmamalı..
Benim eşim bu şekilde davransa ben rahatsız olurdm.. Hem ona da zarar, size bağımlı olmuş resmen.. Bence biraz elinizi eteğinizi çekmelisiniz..
Bir çok şey yapıyormuşsunuz market yemek gitmek falan.. Buna rağmen anneniz sızlanmış.. Bana şımarıklık gibi geldi biraz yaptığı..

Takılmayın. Daha çok yeni.Kolay değil annenin evladından ayrılması alışması.Burda kimsenin kabahati yok

Onun da nazı size geçiyor işte. Ama 1 sene sonra hala aynıysa sorun var demektir.

Bence evli bir insanın hayatında kadın ya da erkek annesi babası bu kadar olmamalı..
Benim eşim bu şekilde davransa ben rahatsız olurdm.. Hem ona da zarar, size bağımlı olmuş resmen.. Bence biraz elinizi eteğinizi çekmelisiniz..
Bir çok şey yapıyormuşsunuz market yemek gitmek falan.. Buna rağmen anneniz sızlanmış.. Bana şımarıklık gibi geldi biraz yaptığı..

Eger normal bir hayati olsaydi kesinlikle sizin gibi dusunecektim ama dedim ya eski konularda hep, babamdan kaynakli normal bir hayatimiz olamadi bu yuzden hakkidir diyorum bir yandan, babamla alakali bir konu acmistim onu okursaniz anlarsiniz, tesekkurler :)

Takılmayın. Daha çok yeni.Kolay değil annenin evladından ayrılması alışması.Burda kimsenin kabahati yok

Onun da nazı size geçiyor işte. Ama 1 sene sonra hala aynıysa sorun var demektir.

Tabii, o da dogru.

muhtemelen yalnız kaldı çokça. babanızın evlenmesine de içerlemiştir.

ben olsam eğer bir yeteneği varsa o konuda kursa yazdırırdım, kendi gibi pek çok arkadaş edinirdi hem.

bir de konu komşu arkadaşlığı da iyi geliyor annelere... varsa yakın yaşlarındakiler kek börek yapınca onları da çağırın biraz kaynaşsınlar birbirlerine kahveye vs giderler, aklı dağılır annenizin.

muhtemelen yalnız kaldı çokça. babanızın evlenmesine de içerlemiştir.

ben olsam eğer bir yeteneği varsa o konuda kursa yazdırırdım, kendi gibi pek çok arkadaş edinirdi hem.

bir de konu komşu arkadaşlığı da iyi geliyor annelere... varsa yakın yaşlarındakiler kek börek yapınca onları da çağırın biraz kaynaşsınlar birbirlerine kahveye vs giderler, aklı dağılır annenizin.

Malesef annem hic oyle komsularla kahve iceyim kadini degildir. Belli basli arkadaslari vardir onlarla gorusur ama pazar gunleri dans kursuna gidiyor, bu iyi geliyor ona

Yapacak birşey yok gerekeni yapmışsınız.boyle de devam edin.onu kirmayın yeter .siz mi acmistiniz konuyu nisanliniz annenize ev alacaktı aldı mı.eger o sizseniz eşiniz de ilgilidir heralde.ne güzel işte.

hayat yanlız çok zor
hayatı paylaşacak bir arkadaşa ihtiyacı var gibi

Yapacak birşey yok gerekeni yapmışsınız.boyle de devam edin.onu kirmayın yeter .siz mi acmistiniz konuyu nisanliniz annenize ev alacaktı aldı mı.eger o sizseniz eşiniz de ilgilidir heralde.ne güzel işte.

Evet canim bendim o, aldi evi ve evet o da ilgili.

hayat yanlız çok zor
hayatı paylaşacak bir arkadaşa ihtiyacı var gibi

Yaa keske keske, cok istiyorum belki o da niyetli ama zirt diye bulunmuyor ki hele de bu devirde

Düşünmeye çok vakti olduğu için yalnızlıktan dolayı böyle davranıyordur.Alışır Zaman'la.Kolay değil onun yaşadıkları da yanında bir evladı vardı o da gitti tabi.

zor yani annen için , sen yine devam et aynı şekilde. Annen ilgilenmiyorsun demiş ya şöyle birşey olabilir , mesela benim ablam da annemin yan Binada ama arada beş dakika uğrar kek pasta yemek vs götürür ama beş dakika durur gider son et muhabbet YOk , görev gibi yani, ama ben mesela başka şehirdeyşm ama yelde uzun konuşuruz derdini anlatır , giderin onlara hep anneme odaklı olmaya onunla kaliteli vakit geçirmeye çalışırım. Yani senin durum da ablamınkinr benziyor olabilir mi ??

zor yani annen için , sen yine devam et aynı şekilde. Annen ilgilenmiyorsun demiş ya şöyle birşey olabilir , mesela benim ablam da annemin yan Binada ama arada beş dakika uğrar kek pasta yemek vs götürür ama beş dakika durur gider son et muhabbet YOk , görev gibi yani, ama ben mesela başka şehirdeyşm ama yelde uzun konuşuruz derdini anlatır , giderin onlara hep anneme odaklı olmaya onunla kaliteli vakit geçirmeye çalışırım. Yani senin durum da ablamınkinr benziyor olabilir mi ??

Yook hayir ben oyle 5 dk elimdekini verip geri donmuyorum, oturuyorum yani

Bence fazla içli dışlısınız o da bir gün az uğrasanız eksiklik hissediyor

Erkekler annem dul gelirken uğrayayım deyince kadınlar küsüyor biz ayrı aile olduk oğlu olmadan yapamıyorsa evlendirmesin diye

Örneğin annenin sağlığı yerinde ise markete gidince neden arıyorsun gitsin gezsin alsın zaman geçer

Hatta uzaktan birşeyler iste onu gönder aldır ki açılsın vs vs

Koşma işlerine ki yalnız hayata kolay adapte olsun hatta o senden birşey isteyince bahane bul ki mecbur kalıp yapsın ve tek hayatı kabullensin

Çocuklara diyoruz ya korumacı olmayalım diye büyükler için de geçerli her işine koşmayalım ki kendini aciz hissetmesin yetebildiğini görsün

Daha ne yapmanızı bekliyor ki bu saydiklarinizi bir süre yapmayın o zaman anlar ne yapıp yapmadiginizi

Back
X