• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem

Biri97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
8
2
86
27
Arkadaşlar ben iki yıl önce annemi korumak için babamla büyük bir kavga ettim. Annem babamdan boşanmayı bile düşündü o zamanlar fakat sonradan barıştılar ama ben babamın bana o gün söylediklerini, yaptıklarını unutamadım ve o günden beri konuşmuyoruz.Esas konu ise annemin hep benim yerime onu tercih etmesi onunla gezmesi beni hep yalnız bırakması .Benim doğum günümde bile benim yerime onunla dışarı çıkmayı tercih etti.Ona hissettiklerimi anlatmaya çalıştığında haklısın ama ne yapayım diyo ve ortamdan uzaklaşıyor ,üstüne gittiğimde ise tansiyonu çıkıyor . Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben iki yıl önce annemi korumak için babamla büyük bir kavga ettim. Annem babamdan boşanmayı bile düşündü o zamanlar fakat sonradan barıştılar ama ben babamın bana o gün söylediklerini, yaptıklarını unutamadım ve o günden beri konuşmuyoruz.Esas konu ise annemin hep benim yerime onu tercih etmesi onunla gezmesi beni hep yalnız bırakması .Benim doğum günümde bile benim yerime onunla dışarı çıkmayı tercih etti.Ona hissettiklerimi anlatmaya çalıştığında haklısın ama ne yapayım diyo ve ortamdan uzaklaşıyor ,üstüne gittiğimde ise tansiyonu çıkıyor . Sizce ne yapmalıyım?
canım işte buyuzden karı ile koca arasına girilmez. anneler özellikle evlatları yanlarında olsunnister sonra evlatlar babaya kin duyar. artık kendi saglıgın için barıs ve karısma ne olursa olsun.

Bu olayı unutmadan, hep akılda tutarak kendi ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenin.
Anneniz demek ki babanıza bağımlı bir kadın (çoğu türk kadını gibi)
Onun için yapacak bir şeyiniz yok ama kendiniz için var

Onun gibi olmayın.

Bnm annem de böyle. Babam tuvalete gıtme dese ıcınde tutar o derece. Çok ezık bır durum. Bı daha karışmayın.

Demek ki neymiş babana bile güvenmeyeceksin bu hayatta... anneniz eşine düşkün kadınlardan belli ki. Size hayat dersi olsun. En ufak konularda bile kimsenin tartışmasına karışmayın bundan sonra. Böyle üzülürsünüz...

bence babanla aranı düzelt, bir daha da aralarına girme, annen yardım isterse de oralı olma

Bnm annem de böyle. Babam tuvalete gıtme dese ıcınde tutar o derece. Çok ezık bır durum. Bı daha karışmayın.
Annemin bu ezikliğini kaldıramıyorum çünkü eskiden böyle değildi çok güçlü bir kadındı benim annem kimse beni üzmeye cesaret edemezdi babam ona bişey söylese çeker giderdi kimseye muhtaç değildi herkes onun sözünü dinlerdi .eski annemi istiyorum

Belkide annenin psikojik sorunları vardır.
Onu anlamaya çalış. Babanla da konuş ve sorunları halledin.senin bunu kötü niyetle yapmadığını zaten oda biliyordur. Baban sana neler söyledi de unutamadin bilmiyorum ama insanlar bazen sınırlı anlarında kendilerini kontrol edemezler. Neticede sen onun da kızısın. Ne olursa olsun seni seviyordur.
Ve benden sana bir tavsiye birdaha aralarındaki soruna sen dahil olma.

Belkide annenin psikojik sorunları vardır.
Onu anlamaya çalış. Babanla da konuş ve sorunları halledin.senin bunu kötü niyetle yapmadığını zaten oda biliyordur. Baban sana neler söyledi de unutamadin bilmiyorum ama insanlar bazen sınırlı anlarında kendilerini kontrol edemezler. Neticede sen onun da kızısın. Ne olursa olsun seni seviyordur.
Ve benden sana bir tavsiye birdaha aralarındaki soruna sen dahil olma.
Babamın beni sevdiğini biliyorum ama artık ben onu sevmiyorum hayatım boyunca hep çok iyi bir evlat oldum hiç sorun çıkarmadım ama babam bunu taktir etmeyi bırak her açığımı bulduğunda beni aşşağıladı (herkese yaptığı gibi)özgüvenimi kırdı. o barışmak istiyor ama ben onun karakterinin bu olduğunu ve barıştığım anda yine aynı şeyleri yapıcağını biliyorum.

Boş ver ! İnsanın kendi ailesi olduğunda yapacağı en zor eylem bu olsa gerek ama boş ver .

Al kafana tart karşındakinin hak ettiği değeri ve bir gram fazlasını verme .

Anneniz ayıp etmiş. Yaptığı çok yanlış evlat esten önce gelmeli bana gore.

Annemin bu ezikliğini kaldıramıyorum çünkü eskiden böyle değildi çok güçlü bir kadındı benim annem kimse beni üzmeye cesaret edemezdi babam ona bişey söylese çeker giderdi kimseye muhtaç değildi herkes onun sözünü dinlerdi .eski annemi istiyorum
Anneniz ezik degil,bencil,babanizin size olan kuslugunu onun ustunde kullaniyor ,
Kullandirtmayin kendinizi ,
Babaniz onun tercihi bir daha aralarina girmeyin ,
Annenize hic aldiris etmeyin ,bak ne guzel oynuyor sizinle kendisini hic uzup sikmiyor ,hemen tansiyonu cikiyor

Cnm sakın bir daha aralarına girme. İkisini de çok sev... Birine bakarak diğerine cephe alma...

Back
X