- 26 Ağustos 2025
- 45
- 15
- 3
- 26
- Konu Sahibi zeynep90128
-
Benimki de kendimi bildim bileli mutsuz ve şikayet ediyorZannetmeki sadece böyle dert yanan anne senin var benim annem babamı 25 yıldır yanımızda kotuluyor ekmek peynir yer gibi sabah akşam hemde
Var böyle her şeyden herkesten şikayet eden toksik insanlar, bu yaştan sonra değişmez. He deyip geçin, etkilenmeyin.Benimki de kendimi bildim bileli mutsuz ve şikayet ediyor
Bi de bencil biri kendi babamla mutlu değil benim de evliligime sürekli karışıyor mutsuz olmamı istiyor benceVar böyle her şeyden herkesten şikayet eden toksik insanlar, bu yaştan sonra değişmez. He deyip geçin, etkilenmeyin.
Ya oyle dusunme neden senin mutsuz olmani istesin. Bazi insanin yapisi boyle. Hic anlamiyor karsidakini nasil huzursuz ettigini, bulduguna derdini anlatiyo. Cok zor ya, valla Allah yardimcin olsun. Yapiyosundur diye demiyorum da, sen kesinlikle esinle ya da ailesiyle ilgili olumsuz seyleri annene anlatma. Dertlesmek icin anlattigin seyleri sonra iste sana boca eder olmadik yerde. Onun disinda da napabilirsin bilmiyorum. Genelde bu tarz insanlar degismezler. Sen dinlememeye calisican, o sikayetlenmeye baslayinca kafana baska dusunceler getir ne bileyim, algilarini kapat yani telefonu kapatamiyosanBi de bencil biri kendi babamla mutlu değil benim de evliligime sürekli karışıyor mutsuz olmamı istiyor bence
Yok şikayet etmiyorum eşimin ailesini 1 sene önceki yaptıklarını hatırlatıyorYa oyle dusunme neden senin mutsuz olmani istesin. Bazi insanin yapisi boyle. Hic anlamiyor karsidakini nasil huzursuz ettigini, bulduguna derdini anlatiyo. Cok zor ya, valla Allah yardimcin olsun. Yapiyosundur diye demiyorum da, sen kesinlikle esinle ya da ailesiyle ilgili olumsuz seyleri annene anlatma. Dertlesmek icin anlattigin seyleri sonra iste sana boca eder olmadik yerde. Onun disinda da napabilirsin bilmiyorum. Genelde bu tarz insanlar degismezler. Sen dinlememeye calisican, o sikayetlenmeye baslayinca kafana baska dusunceler getir ne bileyim, algilarini kapat yani telefonu kapatamiyosan
Ondan değildir ya, gerçekten var böyle kan emici insanlar. Hiçbir şekilde mutlu olmayı bilmiyorlar, babanız değil de başka bir adam olsaydı ondan da şikayet ederdi. Yanii hee deyip geçmekten başka şansınız yok, annenizin fıtratı bu malesef.Bi de bencil biri kendi babamla mutlu değil benim de evliligime sürekli karışıyor mutsuz olmamı istiyor bence
Yok şikayet etmiyorum eşimin ailesini 1 sene önceki yaptıklarını hatırlatıyor
Ya oyle dusunme neden senin mutsuz olmani istesin. Bazi insanin yapisi boyle. Hic anlamiyor karsidakini nasil huzursuz ettigini, bulduguna derdini anlatiyo. Cok zor ya, valla Allah yardimcin olsun. Yapiyosundur diye demiyorum da, sen kesinlikle esinle ya da ailesiyle ilgili olumsuz seyleri annene anlatma. Dertlesmek icin anlattigin seyleri sonra iste sana boca eder olmadik yerde. Onun disinda da napabilirsin bilmiyorum. Genelde bu tarz insanlar degismezler. Sen dinlememeye calisican, o sikayetlenmeye baslayinca kafana baska dusunceler getir ne bileyim, algilarini kapat yani telefonu kapatamiyosan
Evleneli bir sene oldu düğünde Nişan da yaptıklarını dediklerini hatırlatıyor sürekliYa oyle dusunme neden senin mutsuz olmani istesin. Bazi insanin yapisi boyle. Hic anlamiyor karsidakini nasil huzursuz ettigini, bulduguna derdini anlatiyo. Cok zor ya, valla Allah yardimcin olsun. Yapiyosundur diye demiyorum da, sen kesinlikle esinle ya da ailesiyle ilgili olumsuz seyleri annene anlatma. Dertlesmek icin anlattigin seyleri sonra iste sana boca eder olmadik yerde. Onun disinda da napabilirsin bilmiyorum. Genelde bu tarz insanlar degismezler. Sen dinlememeye calisican, o sikayetlenmeye baslayinca kafana baska dusunceler getir ne bileyim, algilarini kapat yani telefonu kapatamiyosan
Kıyamam ya, daha yeni evlisin bi de. Yukarıdaki yorumumda boşver dinleme dedim ama sen daha çok yolun basindaymissin. Bence tepkini koy ya, yoksa ömür boyu doldurur seni eşine karşı. Hadi diğer kişileri neyse de ben şahsen en çok eşimle ilgili kötü yorum duyunca geriliyorum.Evleneli bir sene oldu düğünde Nişan da yaptıklarını dediklerini hatırlatıyor sürekli
Aynen öyle geneli maddi konularKıyamam ya, daha yeni evlisin bi de. Yukarıdaki yorumumda boşver dinleme dedim ama sen daha çok yolun basindaymissin. Bence tepkini koy ya, yoksa ömür boyu doldurur seni eşine karşı. Hadi diğer kişileri neyse de ben şahsen en çok eşimle ilgili kötü yorum duyunca geriliyorum.
Bu durumun senin evliliğini etkilemesine izin verme lütfen ya. Ne olduysa oldu düğünde Nişanda. Muhtemelen memlekette yüzde 90 düğünlerde olan takı, kuaför VS vs kavgalaridir. Valla bunlar için seni doldurmasina izin verme. Anne ben o konuları kapattım de, sen de artık kapat filan de. O konuyu konuşmaya başlayınca konuyu değiştir, ocakta yemeğim var de kalk filan.
Çok tanıdık geldi, benim annem de böyle telefon konuşmasını işim var diye hızlıca bitiyorum dinlemiyorum aynısı aynısııı
Kesinlikle o huyu da var büyük ihtimal beni de diğer kardeşlerime şikayet ediyordurNegatif insanlardan uzak durum çünkü onların her çözüm için bir problemleri vardır
Annenle konuş hem sana hemde kendine zarar veriyor
Annen seni görmesin yanında güvendiği biri olsun senide ona eleştirir:)
Az görüşün . Bu tarz konulara amaan boşver güzel şeylerden konuşalım deyin. Baktınız yine olmuyor müsait değilim vs ile konuşmalarınızı azaltın. Yapacak birşey yokMerhaba arkadaşlar annemle ilişkim beni çok zorluyor bunaltıyor annemle her konuştuğumda öncelikle babamı şikayet ediyor sonra benim eşimin ailesinin yaptıklarını anlatıyor esimin ailesiyle aram iyi değil iyice kim doluyorum sonra sıra kocama geliyor onun eksiklerini söylüyor ondan sonra teyzelerimi şikayet ediyor benim zaten kendime göre sorunlarım oluyor annem bütün negatifleri bana yukluyor sonra telefonu kapatınca aşırı mutsuz oluyorum
Artık diyecem dayanamıyorum ablama şikayete başlayınca azarlayip susturuyor ablam benim yumuşak olduğumu bildiği için gözüne beni kestirmisAz görüşün . Bu tarz konulara amaan boşver güzel şeylerden konuşalım deyin. Baktınız yine olmuyor müsait değilim vs ile konuşmalarınızı azaltın. Yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?