• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemden soğudum...

Yaşamadığınız şeyler hakkında yorum yapmak sizin için ne kadar kolay.. Ben de sizden soğudum şimdi ne diyim..

annesinden soğuyan bizden haydi haydi soğur zaten ama ne soğuk bir ortam oldu şimdi yazık :9:

valla sende bizim ne yaşayıp yaşamadığımızı bilemezsin.senin anlattığın kadarıyla yorum yaptık.müneccim miyiz ki başka neler yaşadığını bilelim.üstelik anne söz konusu olunca bazı şeyler görmezden gelinebilir değil mi?

Yaşamadığınız şeyler hakkında yorum yapmak sizin için ne kadar kolay.. Ben de sizden soğudum şimdi ne diyim..

Kızlar ne diyorsunuz? diye yazıp arkadaşların fikrini sormuşsun ve dediğin şeye bak .Herhalde onlardan evet evet soğudum de hatta kapıyı bile açma gibi destek mesajları bekledin ..

ben seni anlayabiliyorum, küçükken annemiz ya da babamız vurduğunda nasıl kızar sinirlenir küserdik o an bizi hiç sevmediklerini düşünür asla görmek istemezdik. ama sonunda hemen affederdik. 1 ay süre çok uzun bi süre aile içi kırgınlık için. ama sen de anneni üzdün belli ki sana tokat attı. aslında nasıl ki o senden özür dilemişse senin de ondan dilemen ve vicdan azabı çekmen gerekirdi.
çünkü ben küçükken öyleydi. mesela babam vurmuşsa küser öbür odaya giderdim, yemek yeneceği vakit sofraya gitmeyince babam pişman olurdu, yanıma gelirdi ben naz yapardım sonra zorla kucağına alır yemeğin başına götürürdü, sonra ben yemeğimi yerdim ki babam affettiğimi anlasın onun o kadar da vicdan azabı çekmesine dayanamazdım:17:

keşke annene hediye almasaydın en büyük hediyeyi vercekmişsin zaten :37: kadın o lafı duydukdan sonra hediyenide ömür boyu unutmaz ne mutlu sana.. tövbeeee tövbee

Öyle şey olur mu yaa..

Benimde annemle problemlerim var, bazen kendimi parçalayacak duruma getiriyor beni ama hiç bir zaman senden soğudum gibi bir şey söylemedim, sende söyleme? Çünkü; adı üstünde ANNE o arkadaşım.. Belli ki problemlerin var üst üste gelmiş ama atlatılamayacak şeyler değil.. Kafana takmaya devam edersen bu sorunların azalmak yerine çoğalır arkadaşım..

bu son 1 ayda çewrmde o kadar çok annesni kaybeden insan olduki, bu dedklern çok boş emin olablrsn,bu düşüncelerden kurtul......

bence oyle bir insan yokturki.annesiyle arasinda problem olmasin..ama insan annesinden istesede soyuyamazki.anne diyoruz ya anne.su an annem benden cok uzakda.bir gun internetde konusmasazsam deliye donuyorum.bence annenin kiymetini bil.sonra cok uzulursun.......:50::50:

tek problemi annesi değil ki kilosu varmış ablası aşşalamış sevgilisi terketmiş sen dışardaki dünyayı hiç görmemişsin ondan bu huysuzluğun bi gün annen için böle konuştuğuna çok utanacaksın çok isterim böle bişey için çok utanmanı anne ya bu başka bişeye benzermi akılını başına al bu kadar insanıda uğraştırma herkes geçmiş sana laf anlatıyor akşam akşam sinrimi bozdun

valla benden konu sahibini anlamamı kimse beklemesin..! asıl insan bukadr sıkıntıya düşünce anneye sarılması lazım.

Son düzenleme:
Bu konuya daha fazla cevap yazmak uygun değil bence.. Arkadaş derdine derman aramaya gelmemiş, hırsını çıkarmaya gelmiş.
Kusura bakmayın ama biz sizin ne yaşadığınızı tabiki bilemeyiz, açtığnız konuda yazdığınız tek şey "annem bana tokat attı ben de ondan soğudum."
Bu mesaja ne cevap bekliyodunuz. Annen ayıp etmiş, sen haklısın soğumakta mı diyecektik!
Bahsettiğimiz kişi ANNE!

yeri geliyo annemzden tokatta yiyoruz lafta yiyoruz. canı yandıgında herşeyide söylüyo... vee yeri geliyo bizlerde annemize bagırıyoruz kimse 4*4lük degildir. ama bu konu çok saçma geldi bana bukadar basit olmamalı 9 ay karnında taşıyıp, herşeyden sakınıp, yemeyip yedirip büyüten annemiz hakkında böyle bişe söylenmesi üzdü beni. annenizde sorun bulacagınıza kendinizde arayın. rabbim bile annlerimizi en üst mertebeye koyarken size noluyo. annelerin hakkı ödenmez gerçekden HELE SİZ BÖYLE DÜŞÜNDÜKCE HİÇ ÖDEYEMESSİNİZ. EMİN OLUN

valla benden konu sahibini anlamamı kimse beklemesin..! asıl insan bukadr sıkıntıya düşünce anneye sarılması lazım.

konu sahibini şöyle anlayabilirsin
insanın piskolojisi bozuldu mu hayatının amacını kaybetti mi ona hiçbirşey hoş gelmez herşey batar herşey onun için bi sorun sıkıntıdır ve mantıklı hareket edemez
kimse kolay kolay annesine ben annemden soğudum demez dememeli
bunu söylemek için piskolojisinin bozuk olamsı,
son zamanlarda yüzünü güldürecek hiçbirşey yaşamamış olması aksine hep moral bozucu üzüntülü şeyler yaşaması lazım
bunları yaşayan kişiye de tavır alarak ona kızgınlığımızı belli ederek onu iyice bataklığa çekmekten başka birşey yapmamış olurruz
bizim burda sadece annesine sarılması gerektiği annelerin bizler için ne kadar önemli olduğunu aşılamamızdır

sana şu konuda hak veriyorum annesinden soğudum diye bahseden kişinin nesini anliim die kayıtsız kalma isteğiniz
bunu anlarım ama empati kurmak gerekli
annemden soğudum...
bunu söylemk de konu sahibi için kolay olmasa gerek

konu sahibini şöyle anlayabilirsin
insanın piskolojisi bozuldu mu hayatının amacını kaybetti mi ona hiçbirşey hoş gelmez herşey batar herşey onun için bi sorun sıkıntıdır ve mantıklı hareket edemez
kimse kolay kolay annesine ben annemden soğudum demez dememeli
bunu söylemek için piskolojisinin bozuk olamsı,
son zamanlarda yüzünü güldürecek hiçbirşey yaşamamış olması aksine hep moral bozucu üzüntülü şeyler yaşaması lazım
bunları yaşayan kişiye de tavır alarak ona kızgınlığımızı belli ederek onu iyice bataklığa çekmekten başka birşey yapmamış olurruz
bizim burda sadece annesine sarılması gerektiği annelerin bizler için ne kadar önemli olduğunu aşılamamızdır

sana şu konuda hak veriyorum annesinden soğudum diye bahseden kişinin nesini anliim die kayıtsız kalma isteğiniz
bunu anlarım ama empati kurmak gerekli
annemden soğudum...
bunu söylemk de konu sahibi için kolay olmasa gerek

sanırım kolay olmasa söyleyemezdi. ayrıca bende çok sorun yaşadım o sorunları yaşarken bi yandanda annem beni anlamadı hep üstüme geldi ama eminimki o benim iyligim için üstüme geliyodu. o onda ona nekadar kızsam da asla ondan sogumam. ben olsam annem için sogudum derken bile üzülürdüm . insan sevgiliden arkadaştan herşeden dünyadan bile sogurda annenin yeri bi ayrıdır be :(

diyelim ki kolay değil nasıl bu kadar peş peş cevap veriyor biraz insanında kendina bağlıdır iyi düşünürsen iyi olur kötü düşünürsen kötü olur bu arkadaş buraya stres atmaya gelmiş kendi derdini unutmaya değil bizi dertlendirmeye gelmiş deli oldummmm

Anne olunca annenin kıymetini daha iyi anlarsın....Şükür et bence annen yanında, anneler gününde hediyeni verebiliceğin bi annen var...

sanırım kolay olmasa söyleyemezdi. ayrıca bende çok sorun yaşadım o sorunları yaşarken bi yandanda annem beni anlamadı hep üstüme geldi ama eminimki o benim iyligim için üstüme geliyodu. o onda ona nekadar kızsam da asla ondan sogumam. ben olsam annem için sogudum derken bile üzülürdüm . insan sevgiliden arkadaştan herşeden dünyadan bile sogurda annenin yeri bi ayrıdır be :(

kesinlikle annenin yeri ayrıdır .....
her insan aynı değildir ki sizin düşünüp yapabildiğiniz şeyleri herkes yapabilir mi????

diyelim ki kolay değil nasıl bu kadar peş peş cevap veriyor biraz insanında kendina bağlıdır iyi düşünürsen iyi olur kötü düşünürsen kötü olur bu arkadaş buraya stres atmaya gelmiş kendi derdini unutmaya değil bizi dertlendirmeye gelmiş deli oldummmm

bunu bilemicem ama
benim felsefem de kesinlikle ne düşünürsen onu yaşarsın
iyi düşün iyi yaşa bu süper

Anneden sogumak mı???
Yapma arkadasım, degerini kaybedince anlarsın!
Simdi soguyorsun da, bir gün annen yanında olmasa, gittigi yerden bir daha gelmeyecek olsa, bide böyle düsün lütfen!
Benim annem daha düne kadar yanımdaydı, arkamızdaydı, benim de süper ötesi bir iliskim yoktu ki, tartısırdık hatta sık sık, yani herkeste oluyor zaman zaman, ama elimizden geldigince alttan almamız lazım, annelerin gönüllerini hos tutmamız lazım, '' anne olun da, beni anlarsınız '' derdi annem, ben simdiden anladım onu, anne olmadan anladım..
:50:

bende dedim bu kız ne yazmısda bu kdr tepki aldı biri alıntılamısda ordan okudum..belliki mutsuz belliki iyi degil iyicede uzerine gidilmis nedense vallahi buraya gelip dert sahibi olur insan kimse kusura bakmasında kız saygısızca cevaplarda vermemis amma yukleniyor bazı kisiler bana sıkıntı bastı okurken konu sahibi napsın

alıntılardan değil en baştan okursanız neden bu kadar insan tepki vermiş anlarsınız bunlardan biride şu alıntı yaptığım cümle okadar insan yardım ediyor öyle laflar ediyor ki insanın siniri bozuluyor müdahale etmek istiyor biz ona yardım etmek isterken o bizi yardım edilecek konumuna sokuyor yani burda insanlar teselli verdikçe anlamadı ileri gitti hem yardım edin diyip sonra yardım edenlere çemkirirse ortada bir problem var okadar insan derdini yazıyor onlarda niye problem yok nasıl davranmak istiyosa öle yapsın sonuçta banane bilmem tanımam etmem söz konusu anneyse orda haddini bilcek arkadaş

Back
X