- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Çok geçmiş olsunKızlar iyi geceler. biraz moralim bozuk. konu şu ki annem iki sene önce kanser olmuştu (meme) birinci seviyede yakaladılar ameliyat oldu ve radyoterapi gördü. neyse sonra sürekli kontrollere gidiyor zaten bu son birkaç aydır göğsünde bir seyler olusmus yine ve cok agrı yapıyormus. ama tehlikeli bir sey degilmis surekli kontrol altında zaten.
annemin yası 48. malum menopoz bilmem ne zaten cok terliyor bunalıyor ve sıkıntı yasıyor. rahimde de bir seyler cıkmıs. kalınlasmış mı ne olmus anlamadım. doktora gitti geçen gun doktor iyi bir sey degil demis bazı tahliller icin ben cok anlamadım ama yarın doktoru ile birlikte baska bir doktora gidecekler kadın sag olsun cok ilgili.
neyse ben biraz mutsuzum cunku iki sene önce annem gerçekten hastayken ben hic etkilenmedim cunku babam da diyordu hep grip gibi bir sey cok basit falan ama annem kendini cok harap etti. kanserim de kanserim diye psikolojisi alt ust oldu. babamla ayrılardı o zaman ama sonrasında araları duzeldi babam inanılmaz degisti vs annem hemen iyilesti duzeldi.
ama simdi fiziksel olarak acı cekiyor ilac alıyor surekli agrısı var mutsuz kendisini kötü hissediyor ve ben bir şey yapamıyorum. iki sene once fiziken cok iyiydi gercekten ben ona bakınca hasta birini görmuyordum ama simdi uzuluyorum cunku yanına gidiyorum bakıyorum mutsuz bitkin yorgun canı sıkkın. babam da cok burada olmuyor kardesim yurtdısında ve ben de bu ay sonu gidiyorum yanında olamayacagım. kendimi cok kötü hissediyorum eve geldigimde soyledi annem yarın kontrole gidecegim diye biraz onunla oturdum sonra odama cıktıgımdan beri aglıyorum kendimi cok kötü hissediyorum cunku annem acı cekiyor ve benim elimden hicbir sey gelmıyor ben de gidince ne olacak. cok kötüyüm cok aglıyorum kac saattir kötü bir sey mi bu bilmiyorum ilk basta etkilenmemistim ama simdi annem kötü göruyorum gözümün önünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?