"ANNEME HAKKINI HELAL ET DEDİM"

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.655
Babaları tarafından anneleri gözleri önünde 43 yerinden tornavidayla yaralanan 2 küçük kardeş, yaşadıkları dehşeti mahkemede anlattı
Yakup K., kendisini aldattığını ileri sürdüğü 4 çocuğunun annesi eşi Hasret K.’yı 43 yerinden tornavida ile yaraladı. Eşinin ölmemesi nedeniyle serbest bırakılan, yapılan itirazlar üzerine tutuklanarak cezaevine konulan Yakup K.’nın ‘kasten yaralama’ suçundan 4 yıl 8 aydan 14 yıla kadar hapsinin istendiği davada, 15 yaşındaki oğlu E. ile 11 yaşındaki kızı Y. mağdur sıfatıyla ifade verdi.

Pedagog eşliğinde ifadesi alınan kardeşlerden küçük kız, “Annem boşanma davası açmış, yeni ev tutmuştu. Bizi de alıp gidecekti ama babam geldi. Kapıyı kilitledi. Annemi yatak odasına sürükledi ve tornavida ile karnına vurmaya başladı. Annemi kurtarmaya çalıştım. Ama kolumdan ve bacağımdan yaralandım. Annem üzerime kapandı. Babam annemin boynuna, kafasına ve sırtına tornavida saplıyordu. Kardeşlerim çığlık çığlığa bağırıyordu. Ağabeyim bıçakla gelince babam tornavidayı ona fırlatıp kaçtı. Annem ölecek diye çok korktum. ‘Hakkını helal et’ dedim. Babamdan şikâyetçiyim” dedi.

‘BABAM KENDİNİ KAYBETMİŞTİ’

15 yaşındaki ağabey ise babasının sürekli annesini dövdüğünü ileri sürerek “Küçük kardeşlerimi odaya kapattım. Babam anneme sürekli tornavida ile vuruyordu. Kendini kaybetmiş vaziyetteydi. Annem araya giren kardeşimin üzerine kapanmıştı. Babam, annemin ensesine ayağı ile bastırıp vurmaya devam etti. Mutfaktan bıçak aldım. Babam görünce bana tornavidayı fırlattı ve kaçtı. Olay öncesi annemin telefonu kapalıydı ve çantasındaydı. Babam yalan söylüyor” diye konuştu. Duruşma ertelendi.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1058153-anneme-hakkini-helal-et-dedim

işte az önceki yorumu tam da bu konu için yapmıştım.. kadın ölmediği için adam serbest kalmış, sonra lütfen(!) 4 yıl ile yargılanmış ki ne alacağı kabak gibi ortada.. halbuki bunu yapan bir kadın olsa ağırlaştırılmış müebbet verilirdi.. yaşasın erkek egemenliği..

Zaten hep beni aldattı diye yalan söylüyorlar , yada namus meselesi diye insan öldürmeye hakları var sanki erkekler ya ,herşeylere hakları var, ailelere maddi yönden yetersiz kalıyorlar sonra cinnet bakamıyacağın çocuğu dünyaya getirmek madem ki bakmada eziksin be adam , hak mış helal mış , zihniyetin bozukluğuna bak oradanda helal olsun diyorlar hepsi aynı kalıbın adamı öküzler ,
sizi , orada bulanların çoğu demek ki kadını dövüyor vede saygı yok ,helal ettiklerine göre ,
artık orada erkekler nasıl yetiştiriliyorsa , sesini kaldıran yok yuh size

Şuna bak ölmedi diye serbest bırakılır mı ya bu ne tür bir adalet anlayışı? Birileri bu hakimlere aydan aya erkek sanıklara karşı uygulanacak hükümleri mi gönderiyor nedir ağız birliği yapmışlar gibi erkeklerin üzerinde gizli bir el var onları koruyan. Ondan sonra ya Allah'a havale edip köşene çekileceksin ya da kendi adaletini kendin sağlayacaksın. Resmen buna itiyorlar insanları.

kendi adaletini kendin sağlayacaksın.

oğlu bıçak alınca "kaçmış" erkeklik oraya kadar yani.
çocuğunu üzerine kapanan kadına vurmak kolay,oğlu bıçakla gelince kendi canı tatlı kaçıyor.
Erkekse ve doğru söylediyse çık oğlunun karşısına değil mi ? Yalancı olduğu her halinden belli.Adalet için söylenecek tek şey evlatlarımızı yetiştirirken dikkatli olalım,ileride hakim savcı olurlarsa adaleti bizim sağlamaıza gerek duyurmasın , hak edilen cezayı versin.

oğlu bıçak alınca "kaçmış" erkeklik oraya kadar yani.
çocuğunu üzerine kapanan kadına vurmak kolay,oğlu bıçakla gelince kendi canı tatlı kaçıyor.
Erkekse ve doğru söylediyse çık oğlunun karşısına değil mi ? Yalancı olduğu her halinden belli.Adalet için söylenecek tek şey evlatlarımızı yetiştirirken dikkatli olalım,ileride hakim savcı olurlarsa adaleti bizim sağlamaıza gerek duyurmasın , hak edilen cezayı versin.

Tabii adamın tam bir adi olduğu zaten belli. Son yıllarda dikkatimi çeken adalet anlamında öyle kararlar alınıyor ki sanki erkekleri kötü olmaya özendiriyorlar gibi. Kötüysen güçlüsün, haklısın. Kadınsan ne yaparsan yap zaten baştan kaybettin. Şunları yazarken bile midem bulanıyor. Umarım özellikle de kadınlar akıllarını başlarına toplarlar ve aman oğlum paşa oğlum uygulamasından vazgeçerler. Erkekler zaten heryerden güç alıyorlar bari anneler doğru olanı öğretsinler de geleceğe yönelik biraz umudumuz olsun.

X