Anneme küfür

benim teyzem kardeşime laf etti bunuda ben duydum anneme dedim yıllar önce

daha önceden beri annem ve teyzem arası biraz iyi biraz kötüydü...

teyzem genelde erkek kardeş yigenlerini tepede taşır kızkardeş yigenlerine hizmetçi muamelesi yapar.

anneme söyledim ve o günden beri o sık görüşmelerimiz olmuyor artık

herkes haddini sınırı bilicek bilmeyip sineye çekersen tepene çıkarlar

Annem benim kıymetlim , kardeşide olsa bu şekilde aşağılatmam şahsen. Olgun yaşını, başını almış üstelik iki çocuk büyütmüş, kimseden destek görmeden. Herkes haddini bilsin. Nasıl aģır laflar edebilirler bu kadar hemde çocuklarının yanında, ne hakla.
Iyi olmuş ben olsam ilk olayda verirdim ağzının payını.
Normal tartışma olsa, saygılı, ölçülü kardeşler arasında olur der , müdahil olmam ama kimse anneme küfür edemez. Bu bambaşka bir durum.

Anneme küfür edenin saçını yolar eline veririm

Az bile yapmışsın.

anneni çekemiyorlar çünkü kendilerine muhtac olmadı..annene destek ol herzaman..yalnız bırakarak kimseyi sevindirme..

Böyle birşey benim de basıma geldi tatlım iyi demişin tavrını koy hepsinin lafını ağzına tık bak bakalım bidaha annene kötü konuşabiliyor kar mı siz sustuğunuz için böyle yapıyor onlar susma Çıkart tırnaklarını zafer senin göreceksin

cok saolun kizlar inanin bana moral ve destek verdiniz
bu zamana kadar hep baski karisma cocuksun lafini dediler o yüzden onlara karsi cikmak büyük bir adimdi benim icin.
dün kendimi sonradan kötü hissettim sizlerden bu msjlari gördükten sonra mutlu oldum. cok iyiyim ve hicte pisman degilim

bende böyle yapardım

Kardeşi olması ona hakaret etmesi hakkını vermez! Herkes haddini bilecek.Ben olsam direk bütün bağları keserim. Terbiyesizliğe hiç tahammülüm yok. Hiççç muhatap almayın kimseyi.

ben de boşanmış bir annenin kızıyım. boşanan kadınları yaftalamak, hakaret ederken de o... kelimesini kullanmak o kadar kolay ki...hiçbr akrabamızdan böyle bir şey duymadım ama değil bu lafı duymak, imasını eden olsa kim olursa olsun karşımda ezer geçerim. çok iyi yapmışsın...birbirinize sarılın, gerisi yalan...

Anneni korumak adına çok iyi yapmışsın, ama keşke annende onlara karşı gelse, insanlık okumakla mevkii sahibi olmakla öğrenilmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…