Anneme laf anlatamıyorum

Zaten genellikle öyle yapıyoruz ama sorsan anne babalar hak var hukuk var. Yemin ederim ben o kadar fedakarlık yaptım ki onlar için onlar zerresini yapmadı. Anne baba olsala bile saygı yaşla yada maneviyatla ölçülen bişey değil. Eşime saygıları yok. Ve bende eşimi ezmelerini istemiyorum. Eşimin yanında durunca zorlarına gidiyor trip yapıyorlar ama umurumda değil. Anne baba yeri elbet ayrı ama benim artık bi ailem var annem nasıl ki babamın yanında ise bende eşimin yanındayım.

anne babanızdan arkadaşınız gibi bahsediyorsunuz. onlar bana yapmadı ben çok yaptım . ..
bu yasa kadar ne emekler vermişler. su an açıkça saygısız bişey yok ortada. siz eşinizin avukatlığını yapıyorsunuz . iki cephe kurulmuş siz eşinizi tutuyorsunuz ama ortada elle tutulur bi mevzu yok. küçük şeyler gözünüze batıyor . illa anne babanızın size her emeğini geri vermeniz gerekmiyor. ki veremeyiz de hiç birimiz zaten. sadece hürmet etmek düşüyor. bu da zor olmasın. biraz alttan almak gönüllerini hoş tutmak çok mu zor. çocuklarınıza bakınca ne görüyorsunuz ki anne babamıza tutumunuz böyle? geleceğinizi nasıl düşünüyorsunuz?

Yemek hangi evdeyse oraya uyulur. Annenizin evinde yemek saatinde eşiniz yemek istemiyorsa o eşinizin sorunu.

Sizin evinizde sizin düzeninize göre yemek yenir.
Eşinizin beklenmesi gerekir.
Aksi durum bence ayıp ve saygısızlık. (eşiniz evvelden beni beklemeyin demiyorsa)
Bence eşiniz ailenize gittiğinizde yemek konusunda trip atmıyorsa, aileniz size geldiğinde aynı saygıyı ailenizde eşinize göstermek zorunda.
Birlikte yemek istemesi normal.
Aileniz eşinizi dışlıyor bence.

anne babanızdan arkadaşınız gibi bahsediyorsunuz. onlar bana yapmadı ben çok yaptım . ..
bu yasa kadar ne emekler vermişler. su an açıkça saygısız bişey yok ortada. siz eşinizin avukatlığını yapıyorsunuz . iki cephe kurulmuş siz eşinizi tutuyorsunuz ama ortada elle tutulur bi mevzu yok. küçük şeyler gözünüze batıyor . illa anne babanızın size her emeğini geri vermeniz gerekmiyor. ki veremeyiz de hiç birimiz zaten. sadece hürmet etmek düşüyor. bu da zor olmasın. biraz alttan almak gönüllerini hoş tutmak çok mu zor. çocuklarınıza bakınca ne görüyorsunuz ki anne babamıza tutumunuz böyle? geleceğinizi nasıl düşünüyorsunuz?
6. Sayfayı okur musunuz lütfen orda daha çok bilgi verdim.

Back
X