teyzem ve eniştem olarak çıkardılar bize çeyrek vardılar ben o anda anlayamadım çünkü ben böyle detaylara çok takılan biri değilim zaten yeni evliydim eşimin biraz bozulduğunu fark ettim öksürdü falan yemek boğazına kaçtı sonra lavaboya koştu ve ben de arkasından koştum iyi misin diye ve farkında mısın teyzen sana çeyrek altın verdi dedi eeee dedim Neyse konuyu kapattık o sırada günler sonra eşim beni karşısına alıp dediki senin annen yok sen anne eksikliği yaşayan bir insansın ve teyzen chanel çantalarla gezen maddi durumu iyi bir kadın Sana çeyrek vermesi bana garip geldi dedi
ne igrenc bir kocan var ya
onun teyzeleri halalari boy boy bilezik mi taktilar?
yaptigi hesaba bak çirkin adamin
ben de yakin zamanda evlendim. teyze hala amca dayi tayfasindan en cok takan ceyrek takti, birkaci gram cogu birkac bin para.
annemin bilezik taktigindan para gelince bir giciklanmadim degil ama konusunu da acmadim yani kime ne?
hele ki esim boyle birseyin lafini edecek.
ne demek "teyzen chanel canta takiyor"
bu kelimeyi kadinlara hakaret görüp soylemiyorum ama baska kelime yok lugatimdan.
ne karı kılıklı bir adam teyzenin giyindiklerini incelemis de maddi durumunu analiz etmis verdigi hediyeyi begenmiyor.
sonra bir de "senin annen yok, sen annenin eksikligini yasarken o bunu yapmadi su bunu yapmadi" diye seni kiskirtiyor, acını hatirlatiyor.
boyle bir erkekle mutlu olma ihtimaline inanmiyorum. sacma sapan bir koca secmissin kendine