- 10 Ekim 2019
- 98
- 128
- 93
- Konu Sahibi denizasiriyol
-
Babam kendine sağlık taraması yaptıracaktı. Beraber gidin dedim bir şey dememişti ama sabah babamı gönderip kendi gitmemiş. Çok şükür babamın sonuçları iyi geldi. Doktorun alakasını anlattı filan biraz da mahsustan. Sen de git baktır rutin bir muayene ol diyoruz vallahi sinirleri bozuluyor yani resmen.. bir de dediğiniz gibi yapıp parasını ödedim mecbursun diye deneyeyim bari. Çok teşekkür ederimHastaneyi seven birinin olduğunu pek sanmıyorum ama bazı insanlar bu dediğiniz gibi fobiye dönüşüyor.
Hastalık çıkıcaksa öyle yada böyle çıkar atıyorum kontrollerne gidersin anjiyo olucaksın damarın biraz tıkanmış demesi var / aniden apar topar kalp krizi geçirip tam damarının tıkanması olarak anjiyoya girmek var.
Hele ki belli yaştan sonra hastanelere alışması gerektiğini menepoz sonrası kontrollerinin yaptırması gerektiğini allah korusun şekeri varsa ilaçla düzene sokmak varken öğrenmemek için tüm organlarının bitmesi daha mı iyi olur şeklinde beynine işleyin..
Olmadı randevunu aldım paranı ödedim mecbursun şeklinde götürüceksiniz kontrollerine yada kontrole gidene kadar seninle konuşmayacağım şeklinde yani sonuçta sağlık bu ötesi yok.
Çok geçmiş olsun size de. Siz kötü şeyler yaşamışsınız bence sizin endişelenmeniz daha normal bir durum. Annem zaten hiçbir zaman sağlık sorunu yaşamamıştı çarpıntı için doktora gidesiye kadar. Orada da kötü bir şey duymadı aslında. Takip edelim, yürüyüş yapın, sigarayı bırakın anjiyo yapabiliriz duruma göre dendi yani ama işte .. bilseydim en baştan psikiyatra götürürdüm, psikoloğun söylemlerini çarpıtmıyorsa tabiiAynı durum bende de var maalesef kadın hastalığından dolayı 2 kez ameliyat geçirdim gittiğimde hep hoş olmayan şeyler duydum sonra uzunca bi süre kontrollerden kaçtım ,tüp bebek yapmaktan kaçtım ama bir yere kadar kaçabildim bu kış cesaretimi topladım ve tedaviye başladım yine ve yine kötü şeyler duymaya devam ediyorum daha da bu süreç uzunca bir süre devam edecek çünkü bu hastalık ve çocuk sahibi olamama durumu benim gercegim ve bu durumla yasamak zorundayım. Ikna olduğum nokta ise hem annemin artık öyle yada kontrol olmalısın sen yok sayınca sorunlar yok olmuyor zamanla daha da çıkmaza gireceksin dedi.haklılık payida var çünkü önceden gitmiş olsam herşey daha kolay olacakmış. Annenizi yargılamayın birebir güzelce anlatin, konuşun olmadı başka bir psikiyatriste götürün çünkü insanın bu duyguyu aşması çok zor olabiliyor. Annenizin yaşi itibari ile duyduğu şey hiç ağır değil aslına bakarsanız anjiyo belli bir yaştan sonra pek çok kişiye yapılıyor bunu anlatın insanlar çok büyük hastalık ve dertlerle imtihan oluyor bunu anlatın.instagramda defalarca kansere yakalanan halen mücadele eden gencecik bir anne var ben onu görünce kendimden utandım açıkçası ve gitmeye karar verdim. Benim de asamadigim noktalar var halen annem babam bazı durumlarda sonuç beklerken çok zorlaniyorum kötü birşey çıkacak diye ödüm kopuyor bunu psikiyatri yardımıyla aşabileceğim sanirim
Bu yaşta duyabileceği en makul şeyleri duymuş aslında. Bana kalırsa sigaradan vazgeçme fikride onu dr dan uzaklaştırıyor olabilir bu arada psikiyatristin söylediklerini çarpıtması çok yüksek bir ihtimal .bence siz bir psikiyatriste nasıl yaklaşımda bulanacağızin yolunu öğreninÇok geçmiş olsun size de. Siz kötü şeyler yaşamışsınız bence sizin endişelenmeniz daha normal bir durum. Annem zaten hiçbir zaman sağlık sorunu yaşamamıştı çarpıntı için doktora gidesiye kadar. Orada da kötü bir şey duymadı aslında. Takip edelim, yürüyüş yapın, sigarayı bırakın anjiyo yapabiliriz duruma göre dendi yani ama işte .. bilseydim en baştan psikiyatra götürürdüm, psikoloğun söylemlerini çarpıtmıyorsa tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?