Annem'e ne yapsak az...

OdunHatun

O bir odun'du, olsundu..
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
901
447
selam kızlar,

İçimde tuhaf bir duygu var.
Halamın kızının yarın kınası ertesi günde düğünü var.. Anneme ben bir ay önce şakasına "biz düğün günü "yoğğuuuz" barcelonaya gideceğiz" demiştim.
O gündür bugündür annem "ee naptınız, aldınız mı biletleri?" Diye dordu durdu..

Düğüne bir hafta kala annem aradı biz hala bilet almadık/alamdık..

Ve annem "kızım siz seçin biz alalım".. Eşimle konuştuk, eşim " aslında almam para fln ama sen çok gitmek istiyorsun alalım madem" dedi..

Almadık baktık pahalıydı. Annem bugün tekrar sordu beğendiniz mi baban vercek parayı dedi.. Yok anne beğenemedik dedim inanmadı " o zaman sen ara bul anne yok işte" dedim. Annem sen tut thy aramı ara, otelli bilet almı al.. 580€ 3 gün için bilet almış. Eşime söyledim..

Ve şimdi biz eşimle kötü hissediyoruz kendimizi. Üç gün için annemler 580€ verdi bizim için.. Üzüldük. Annemde sırf kuzenimin düğün gününde biz evde oturmayalım gezelim gidelim diye aldı. Halamın bana yaptıklarına karşılık evde oturmiyim onlara inat geziyim diye. Ama yazık sonuçta kolay kazanılmıyor.. Eşim de aradı annemle babama çok teşekkür etti..

Kızlar ama biz yine kendimizi kötü hissediyoruz ve annem artık eşim gözünde de kıymetlensin istiyorum. Nasıl / ne yapmalıyım sizce :KK43:

Bana içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin, lütfen..

Son düzenleme:
Bir de içim buruk, istemezdim kuzenimle aramda küslük ve rekabet olmasını.. Bütün akrabalar düğün için gelmişken benim gidip gezmemi fln..

Bende kotu bisy oldu sandim.
Bu dert degilki.
Varsin kacirin sanko dugunu.
Agzinizin tadi hic bozulmasin insallah.
Sende altinda kalmazsin bu iyiligin annen ve babana iyi bi evlat olursjn olur biter.

Ne kadar güzel insanlar anne ve baban :KK68:tatilinizin tadını çıkar dönünce güzel bir sofra ve beğenebilecekleri hediyeler al gerçi yazmışsın ne yapsam az diye ama bir fikir işte Hoppa

Bende kotu bisy oldu sandim.
Bu dert degilki.
Varsin kacirin sanko dugunu.
Agzinizin tadi hic bozulmasin insallah.
Sende altinda kalmazsin bu iyiligin annen ve babana iyi bi evlat olursjn olur biter.

Yok bu sefer Allah'a şükür derdimi değil de minnettarlığımın karşılığını nasıl verebilirim diye konu açtım. Siz olsaydınız ne yapardınız diye..

Âmin canım benim, cümlemizin ağzının tadı bozulmasın.. Hep musmutlu olalım.

Aileme ömrüm yettiği kadar, iyi bir evlat olacağım.. Allah yokluklarını göstermesin (âmin)

Son düzenleme:
Ne kadar güzel insanlar anne ve baban :KK68:tatilinizin tadını çıkar dönünce güzel bir sofra ve beğenebilecekleri hediyeler al gerçi yazmışsın ne yapsam az diye ama bir fikir işte Hoppa

Anlatamam annemi babamı.. İnce düşüncelerini, fedakarlıklarını.. Onlarsız ben bir hiçim. Ömürleri uzun olsun

Aynen öyle yapacağım da gözüme yine az geliyor.. Annemler hiç birşey istemezler , o ayrı.. Sence ne alabilirim? Fikrin var mi :)

Yok bu sefer Allah'a şükür derdi mi değil de minnettarlığımın karşılığını nasıl verebilirim diye konu açtım. Siz olsaydınız ne yapardınız diye..

Âmin canım benim, cümlemizin ağzının tadı bozulmasın.. Hep musmutlu olalım.

Aileme ömrüm yettiği kadar, iyi bir evlat olacağım.. Allah yokluklarını göstermesin (âmin)

Ben olsam giderdim o tatile( biletler yanmasin tabiki) ve geri dondugumdede en guzel sekilde agirlardim her zaman annemi babami evimde olsun, beraber gezmelerde olsun.
Zaten boyle guzel ailelerin istedgi tek sey: evladim yuvasinda hep mutlu olsun.
Bunu gordukce zaten cok mutlu olucK anneniz babaniz.
Inanin bana.
Amin canim, amin.

Amin

Anlatamam annemi babamı.. İnce düşüncelerini, fedakarlıklarını.. Onlarsız ben bir hiçim. Ömürleri uzun olsun

Aynen öyle yapacağım da gözüme yine az geliyor.. Annemler hiç birşey istemezler , o ayrı.. Sence ne alabilirim? Fikrin var mi :)
Âmin :KK48: annen için bir takı baban için bilemedim şimdi erkeklere ne alınır ki saat mesela olur belki :-)

Ben olsam giderdim o tatile( biletler yanmasin tabiki) ve geri dondugumdede en guzel sekilde agirlardim her zaman annemi babami evimde olsun, beraber gezmelerde olsun.
Zaten boyle guzel ailelerin istedgi tek sey: evladim yuvasinda hep mutlu olsun.
Bunu gordukce zaten cok mutlu olucK anneniz babaniz.
Inanin bana.
Amin canim, amin.

Amin

Aynen, kv'de aradı sağolsun duymuş iyi tatiller dedi.. Aman kavga etmeyin güzel güzel gidin gelin dedi, sağolsun.. Annem de aynı şekilde, ya annemi çok seviyorummm :KK43:

Gelir gelmez en güzelinden bir sofra hazırlayacağım annemlere :) çok iyi fikir birde hediyeler aliyim en güzelinden ☺️

Tşk ederim fikrin için canımm

selam kızlar,

İçimde tuhaf bir duygu var.
Halamın kızının yarın kınası ertesi günde düğünü var.. Anneme ben bir ay önce şakasına "biz düğün günü "yoğğuuuz" barcelonaya gideceğiz" demiştim.
O gündür bugündür annem "ee naptınız, aldınız mı biletleri?" Diye dordu durdu..

Düğüne bir hafta kala annem aradı biz hala bilet almadık/alamdık..

Ve annem "kızım siz seçin biz alalım".. Eşimle konuştuk, eşim " aslında almam para fln ama sen çok gitmek istiyorsun alalım madem" dedi..

Almadık baktık pahalıydı. Annem bugün tekrar sordu beğendiniz mi baban vercek parayı dedi.. Yok anne beğenemedik dedim inanmadı " o zaman sen ara bul anne yok işte" dedim. Annem sen tut thy aramı ara, otelli bilet almı al.. 580€ 3 gün için bilet almış. Eşime söyledim..

Ve şimdi biz eşimle kötü hissediyoruz kendimizi. Üç gün için annemler 580€ verdi bizim için.. Üzüldük. Annemde sırf düğünde biz evde oturmayalım gezelim gidelim diye aldı. Halamın bana yaptıklarına karşılık evde oturmiyim onlara inat geziyim diye. Ama yazık sonuçta kolay kazanılmıyor.. Eşim de aradı annemle babama çok teşekkür etti..

Kızlar ama biz yine kendimizi kötü hissediyoruz :KK43:

Bana içimi rahatlacak birşeyler söyleyin, lütfen..
Ne güzel ben de böle duzuncelri ilgili bi anne oluyor heral sevildinizin kıymeti bilin bence ben bu zamana kadar hic bilmedim sevilmek kıymetli olmak. Ne demek ama güzel bisedir herLde

İleride siz de onlara çok güzel bir tatil turu hediye edersiniz.
İçinizin burulacak bir şeyi yok.
Çok şanslısınız, şükredin.
İmkanları var ki, alabilmişler sonuçta.
Aslında fiyat uygun bile diyebilirim, tatilin sonuna kadar tadını çıkarın.

Ne güzel ben de böle duzuncelri ilgili bi anne oluyor heral sevildinizin kıymeti bilin bence ben bu zamana kadar hic bilmedim sevilmek kıymetli olmak. Ne demek ama güzel bisedir herLde

Belki annenden babandan görmemişsindir ama inşAllah eşin tarafından görürsün ilgiyi sevgiyi canım. Evladın tarafından görürsün. İnşallah...

İleride siz de onlara çok güzel bir tatil turu hediye edersiniz.
İçinizin burulacak bir şeyi yok.
Çok şanslısınız, şükredin.
İmkanları var ki, alabilmişler sonuçta.
Aslında fiyat uygun bile diyebilirim, tatilin sonuna kadar tadını çıkarın.

Aynen neden olmasın...
O kadar para vermesine burkulduk. Kötü hissettik kendimizi eşimle. Ama haklısınız bi yandanda.. Var ki yaptılar, minnettarız.

Siz olsaydınız şuan için ne yapar/alırdınız?

X