Anneme olan takıntim

Pusulaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
287
65
48
32
Arkadaslar ben çok evhamlı takıntılı biriyim annem çok sigara içiyor ve KOAH çıktı. 5 ay önce ilaçlı tomografi çekildi. Akciğer kanseri gibi bulguya rastlanmadı. Bu tomografi yilda bir çekilirmis. Bu sira benzi sarı gibi geliyor bana. Sürekli yüzüne bakıp kafamda kuruyorum . Acaba 5 ay içerisinde o hastalık olmuş olabilir mi kafamda kurmaktan deliricem birde dayım bu yüzden öldü ondan takıntı evham oluştu.

off sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı evham bende de var. anneme acayip düşkünüm. doktora götürmek için ikna etseniz en azından içiniz rahatlar.

Annenizi sigarayı bırakmaya ikna edemiyor musunuz. Sigarayı bıraksa keşke.

KOAH in da kanserden farkı yok zaten. Sonları aynı. Kanser 1 yılda son bulurken KOAH daha uzun sürede daha ağır ve acılı öldürüyor. Bunun farkında ve kullanmaya devam ediyorsa ne yapabilirsin ki... Video izlet, yazı okut ama birakamazsa birakamaz.. Herşey onun istemesine bağlı. Elektronik sigarayı da ikna etsen olur. İçinde zift falan yok onun en azından.

KOAH in da kanserden farkı yok zaten. Sonları aynı. Kanser 1 yılda son bulurken KOAH daha uzun sürede daha ağır ve acılı öldürüyor. Bunun farkında ve kullanmaya devam ediyorsa ne yapabilirsin ki... Video izlet, yazı okut ama birakamazsa birakamaz.. Herşey onun istemesine bağlı. Elektronik sigarayı da ikna etsen olur. İçinde zift falan yok onun en azından.

Ben de babama çok düşkündüm... babam sigarayı içmezdi yerdi resmen! Günde 3 paket içerdi kavga ederdik içme derdik küserdik yok dinlemezdi bizi.. sonra rutin kontroller yapılırken babamın koah ve akciğer kanseri olduğunu öğrendik dünya başımıza yıkıldı şimdi artık içmez sigara dedim belki artık bırakır dedik yokkk son anına kadar içti asla bırakmadı azaltmadı bile! Ve biz babamı kanserden değil koahtan kaybettik kanserli hücreler küçülüyordu ama koah çok ilerlemişti.. Allah annenizi size bağışlasın mutlaka kontrollerini aksatmadan yaptırın ve lanet sigaradan uzak durun sizi çok çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun..

Back
X