Anneme sarkıntılık eden adam!

22 yasindayim, hatri sayılır bir isim ve çevrem var. Adamı işinden etmeyi düşünüyorum.

Çok saçma bir girişim olur..
Hiç bir şey yapmak zorunda değilsiniz ki. Anneniz yetişkin bir kadın kendi başına halleder.
Gün içinde kaç kişi takip isteği gönderiyor veya mesaj atıyor. Hepsini ciddiye alsak işimiz var..

ben olsam numarasini alir ask mesajlari atar karisina kendimi arattirir herseyi anlatirim

Annenizle konuşun kendi başınıza hareket etmeyin. Ayrıca şu an için ciddi bir problem yok, adam belkş bir yoklama çekti, belki bir daha rahatsız etmeyecek.

Canim ver numarayı avukat gibi arayim savcılığa suc duyurusunda buluncagiimzi soyleyim.

Nunarayi verebilirseniz abimi aratabilirim korkutmak için adami belki korkunxa sizi rahat birakir

Adam ne yapmış annene aşığım demiş

Annen neden susmuş

Arama sorma dememiş Adamı engellememiş

Bence siz annenizin Adama meyletmesinden korkuyorsunuz

Adam yerine annenizle konuşun derdi neymiş öğrenin

Arkadaşlar konuya güncelleme yapıyorum öncelikle hepinize teşekkür ederim.
Adamın numarasından arkadaşıma arattim. Yaptığının taciz olduğunu, avukat oldugunu, savcılığa suç duyurusunda bulunacagimizi söyledi arkadaşım.

Sapik adamin verdiği cevaplar, ben istedigimi ararim, tacizse taciz istediğimi yaparım tarzında konustu. Kadın size cevap vermiyor ama dedik umrumda mi vermezse vermesin dedi.
Her neyse, bir arkadaşım aracılığıyla adamın tcsine varana kadar biliyordum zaten. Hepsini teker teker söyleyince yalvarmaya başladı. İptal edin, bir daha aramayacagim vesaire diye. Bir daha olursa elimizdeki dilekçeyi kanitlariyla vereceğiz dedik ve kapattık.

Sonra da daha aramadı. Umarım bir daha da aramaz

Back
X