anneme soylemelimiyim napim nolur yardim edin

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
53
Kizlar bu aksam saat 9 da esim eve geldi yemegi hazirladim neyse oturduk sofraya o gelmeden oncede kizimi doyurdum yemek yiyoruz kizim hic rahat durmuyor yapma diyorum yok cıs diyorum yok eline catali almis salatayi karistiriyo bende aciktim haliyle en sonunda salatayi doktu yere bende sinirlendim bagirdim kizima corbami daha yiyemedim bile kizimla ugrasmaktan esim de sen ne diye bagiriyosun asagida ev sahibi var oturmaya gelmsler komsuya dedi suratima vurdu tokat atti hep boyle en ufak seye vuruyo ailem biliyor bir kere soyledim beni dovuyor diye annem aldi beni sonra ozur diledi esim psikiyatriye gidicem ofke kontrolum icin dedi oyle deyince bnde eve geri geldim ama ne psikiyatriye gitti ne de vurmayi birakti bide dovdukten sonra hcbisey olmamis gbi davraniyor ozur de dilemiyor artik katlanamiyorum bu aksam dudagimi falan hep patlatti kizim da korktu en cok ona uzuluyorum cigirdi cocuk korkusundan ben kacarak evlendim simdi anneme soylesem uzulecekler ama annem o evde kalmana hic gonlum razi degi diyo bana ama bnde millet iste hem kacti hemde pesinde bir cocukla geri geldi der diye kimseye bsey anlatamiyorum soylesem babam annem cok uzulecekler ama boylede ben yapamiyorum artik evde bide 7 yasnda kucuk kiz kardesim var kizimla hic anlasamiyorlar geri gitsem annem simdi bile azicik bagirsa zoruma gidiyor ya bilmiyorum aglamaktan harap oldum napim siz soyleyin ilgisiz umarsiz adamin teki zaten elle tutulur hic bir huyu yok

hey Allahım çıldırcam yaa.
bu ne böyle şiddet konusu açan açana.
okurken ağlayasım geliyo benim.
siz nasıl sabrediyosunuz arkadaşım.
haddini bildirmeli birileri bu adama.
gidin ailenizin yanına.
psikiyatri tedavisi bitene kadar dönmeyin evinize.
tedavi bittiği halde tekrarlarsa da basın k.çına tekmeyi.
ne zorluklarla bugüne getirdi aileniz sizi. bi karaktersiz heba etsin diye mi?
gerizekalı herif.

Son düzenleme:
En çok çocuğa üzülüyorum. Elleri kırılasıca kocan sana vururken o bunlara şahit oluyor. Psikolojisi Nasıl etkileniyordur yavrumun :( aileniz arkanızdayken çekmek zorunda değilsiniz bunu.

Elalem 2 gün konuşur susar ama o yavru bir ömür çeker. Hem evladının psikolojisinden daha mı önemli milletin ne konuştuğu?

En çok çocuğa üzülüyorum. Elleri kırılasıca kocan sana vururken o bunlara şahit oluyor. Psikolojisi Nasıl etkileniyordur yavrumun :KK43: aileniz arkanızdayken çekmek zorunda değilsiniz bunu.

Elalem 2 gün konuşur susar ama o yavru bir ömür çeker. Hem evladının psikolojisinden daha mı önemli milletin ne konuştuğu?
sağol benim yerime de yazmışsın sanki

Sadece kocanin degil seninde ofke kontrolun yok

Kucucuk bebek senin bagirmandan sinirlenmenden ne anlar..
Benim kizim 2 yasinda oyuncak oynamaz anca benle beraber mutfak tezgahina cikar. Camlara cikar ki evin her tarafina guvenlik kilitleri taktrdim uyku problemimizde cabasi ve astimi var hergun rutin temizligim var o yuzden aksama kadar ayaktayim yemek yemeye bile firsat bulamiyorum onca sikinti stres bi kere evladima sesimi yukseltmisim ve bundan ofke problemim oldgnu mu cikarttnz bravo hangi tip fakultesini bitirdnz hanimefendi siz asla ama asla anneligimi sorgulayamazsiniz ki kendinzde de bu hakki nasil buldnuz acaba

Milletin ne dedigi bu kadar onemli oldugu surece asla mutlu olamazsin.
Oncelik kizinin ve senin mutlulugun.
Herkes once bi kendine ve ailesine donup baksin,
kim bilir onlarin sakladiklari neler var.

Allah yardimcin olsun.
Ama millette nereye kadar ya, o yavrucak herseyi gormus.
Benim iki yasimda yigenim var, aklima o geldi.
Herseyi anliyor 2 yasindakiler, siz anlamiyor saniyosunz.

Git darp raporu al ve boşan.nafaka ve tazminat talep et.sonra işe gir hayatını yeniden kur.
Yoksa o öküz eşin sürekli seni döver, sen yorgunluğunun ve mutsuzluğunun faturasını farkında olmadan küçücük kızına keserek sinirlenir bağırırsın ve el kadar sabi şiddeti normal görerek yetişir olan ona olur.

Anliyor hemde herseyi ben cok guzel bir cocukluk gecirdim yyani ne annem ne de babam bir kere bizim yanmzda seslerni yukseltmediler hala da oyleler annemlere gittgim zaman ewe hic gelmk istemiyorum kizim da orda cok mutlu oluyor bide liseye giden bi kiz kardes dha var evde ben kizim kardeslerim oyun oynuyorz cok seviniyor kahkahalar atiyo eve geliyoruz anneannemlere gidelim diyor bana ama babasina da cok duskun hergun iki uc kere aratiyor bna knusuyolar ayrilms insanlarn cocujlarida mutlu olabilir evdeki huzursuzlktan psikolojisi bozulacagna annmlerde gayet rahat bir hayat huzurlu bir hayat yasar diye dysunuyorum calismama gerek yok annemn de babamn da kendine ait ayri ayri dukkanlari var durumlari cok cok iyi yani arkamdalarda kizim icin kendim icin evladma iyi bir gelecek icin bosanmak istiyorum ama millet ne der diye kafam cok kurcalaniyo o yuzden cok kararszm

Anliyor hemde herseyi ben cok guzel bir cocukluk gecirdim yyani ne annem ne de babam bir kere bizim yanmzda seslerni yukseltmediler hala da oyleler annemlere gittgim zaman ewe hic gelmk istemiyorum kizim da orda cok mutlu oluyor bide liseye giden bi kiz kardes dha var evde ben kizim kardeslerim oyun oynuyorz cok seviniyor kahkahalar atiyo eve geliyoruz anneannemlere gidelim diyor bana ama babasina da cok duskun hergun iki uc kere aratiyor bna knusuyolar ayrilms insanlarn cocujlarida mutlu olabilir evdeki huzursuzlktan psikolojisi bozulacagna annmlerde gayet rahat bir hayat huzurlu bir hayat yasar diye dysunuyorum calismama gerek yok annemn de babamn da kendine ait ayri ayri dukkanlari var durumlari cok cok iyi yani arkamdalarda kizim icin kendim icin evladma iyi bir gelecek icin bosanmak istiyorum ama millet ne der diye kafam cok kurcalaniyo o yuzden cok kararszm

Madem mutlu huzurlu bir yuva vardı ve maddi açıdan bir sorun yoktu, neden kaçarak evlendiniz?

Back
X