- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
Kizlar bu aksam saat 9 da esim eve geldi yemegi hazirladim neyse oturduk sofraya o gelmeden oncede kizimi doyurdum yemek yiyoruz kizim hic rahat durmuyor yapma diyorum yok cıs diyorum yok eline catali almis salatayi karistiriyo bende aciktim haliyle en sonunda salatayi doktu yere bende sinirlendim bagirdim kizima corbami daha yiyemedim bile kizimla ugrasmaktan esim de sen ne diye bagiriyosun asagida ev sahibi var oturmaya gelmsler komsuya dedi suratima vurdu tokat atti hep boyle en ufak seye vuruyo ailem biliyor bir kere soyledim beni dovuyor diye annem aldi beni sonra ozur diledi esim psikiyatriye gidicem ofke kontrolum icin dedi oyle deyince bnde eve geri geldim ama ne psikiyatriye gitti ne de vurmayi birakti bide dovdukten sonra hcbisey olmamis gbi davraniyor ozur de dilemiyor artik katlanamiyorum bu aksam dudagimi falan hep patlatti kizim da korktu en cok ona uzuluyorum cigirdi cocuk korkusundan ben kacarak evlendim simdi anneme soylesem uzulecekler ama annem o evde kalmana hic gonlum razi degi diyo bana ama bnde millet iste hem kacti hemde pesinde bir cocukla geri geldi der diye kimseye bsey anlatamiyorum soylesem babam annem cok uzulecekler ama boylede ben yapamiyorum artik evde bide 7 yasnda kucuk kiz kardesim var kizimla hic anlasamiyorlar geri gitsem annem simdi bile azicik bagirsa zoruma gidiyor ya bilmiyorum aglamaktan harap oldum napim siz soyleyin ilgisiz umarsiz adamin teki zaten elle tutulur hic bir huyu yok