anneme soylemelimiyim napim nolur yardim edin

evet buradaki pek çok kişi buna bende dahil boşanmanız taraftayım. ama ben bir şu açıdan bakıyorum bu boşanma olayına. tüm yorumları okumadım belki bunu söyleyen bir arkadaş olmuştur ama şu dikkatimi çekti. Annelik çok kutsal bi mevki gerçekten bazen yeri geliyor aç kalıyorlar uykusuz kalıyorlar ve senin aç olmadan dolayı kızına verdiğin tepki beni üzdü açıkcası eşinin kontrolsüzlüğünün sana da sirayet ettiğini düşündürttü.. Ben 23 yaşındayım benim hala şu yaşımda anam babam ateşlendiğimde sabaha kadar başımda beklerler sen kızına sabredememişsin bu bana tuhaf geldi. kızın kaç yaşında sen kaç yaşındasın ve ne zaman evlendin merak ettim açıkçası .

evet buradaki pek çok kişi buna bende dahil boşanmanız taraftayım. ama ben bir şu açıdan bakıyorum bu boşanma olayına. tüm yorumları okumadım belki bunu söyleyen bir arkadaş olmuştur ama şu dikkatimi çekti. Annelik çok kutsal bi mevki gerçekten bazen yeri geliyor aç kalıyorlar uykusuz kalıyorlar ve senin aç olmadan dolayı kızına verdiğin tepki beni üzdü açıkcası eşinin kontrolsüzlüğünün sana da sirayet ettiğini düşündürttü.. Ben 23 yaşındayım benim hala şu yaşımda anam babam ateşlendiğimde sabaha kadar başımda beklerler sen kızına sabredememişsin bu bana tuhaf geldi. kızın kaç yaşında sen kaç yaşındasın ve ne zaman evlendin merak ettim açıkçası .
Haha deme oyle deme ne bos kafaliligin kalir nede soylemiyim terbiyem musade etmez ;)

Not:Sadece benim mesajlari okusaniz yeterli.

işte bazı arkadaslar bunu anlatmaya calıştı
konu sahibi hemen ben müthiş anneyim bana karışamazsınız diye hakaret etmeye basladı şiddet onun çocuğuna davranışını da etkilemiş farkında değil

Ayni kisi misiniz nesiniz ? Insanlara niye saldiriyorsunuz ? Konu acmissiniz yorumlar almissiniz , ne bu siddet ne bu celal ? Burada hickimse esinizin size yaptigi buyuklukte bir hakaret yapamaz.Sizin konuyu ilk okudugumda aklima gelen su haber olmustu , siddetli bir aile kavgasi esnasinda evdeki kucuk cocugun dilini yutmasi.
Annenize sigindiniz cok sukur.Cocuk kurtuldu en azindan.Eger hala bisey yapmamis olsaydiniz farkli yazardim ancak sevindim su an.Siz once bi sakinlesin.
Cocugunuza bagiriyorsun diyen olduysa da cevabini verirsin guzelce.Insanlar tarafsiz sekilde dusunup yorum yaziyorlar.Herkesin uslubu ! farkli.Zaten o nedenle yorumlar kiymetli.Herkes baska acidan bakiyor olaya.Uyelere saygisizlik yapmayin.
Niye aynı kişi olucam hanfendi banada sizin yorumlariniz atarli geldi fazlasıyla
Kimse size saygısızlık yapmadı kendi adıma
Kendinize bakın bi

Burdan bosan demem kolay galiba ama hakikatten ne diye dayaniyosun boyle adama bosan guzelim yazik etme kendine degmez kendin icin varsin bu dunyada kendin icin yasa.ama cocugununda kiymetini unutma bu olaylardan dolayi.ALLAH cc yardimcin olsun.

canim soyle soylim benim acligim konu degil yani bunu anlamak bu kadar mi zor bilmiyorum

Ayni kisi misiniz nesiniz ? Insanlara niye saldiriyorsunuz ? Konu acmissiniz yorumlar almissiniz , ne bu siddet ne bu celal ? Burada hickimse esinizin size yaptigi buyuklukte bir hakaret yapamaz.Sizin konuyu ilk okudugumda aklima gelen su haber olmustu , siddetli bir aile kavgasi esnasinda evdeki kucuk cocugun dilini yutmasi.
Annenize sigindiniz cok sukur.Cocuk kurtuldu en azindan.Eger hala bisey yapmamis olsaydiniz farkli yazardim ancak sevindim su an.Siz once bi sakinlesin.
Cocugunuza bagiriyorsun diyen olduysa da cevabini verirsin guzelce.Insanlar tarafsiz sekilde dusunup yorum yaziyorlar.Herkesin uslubu ! farkli.Zaten o nedenle yorumlar kiymetli.Herkes baska acidan bakiyor olaya.Uyelere saygisizlik yapmayin.
Ayrıca benide alitiladiniz siz bana "ne" diye hitap edemezsiniz
Kendinize gelin
Çoluk çocuğa karışın hele bi sonra baskalarinin anneliginii yargilayin

:) Evet cocugum yok ama suan istemedigim icin.Ama bu kelimeleri burda yuzlerce cocuk diye yalvaran kadinlarin birisine denk gelseydi cok acitirdi.
Siz cocuk doktoruna cocugunuzu goturdugunuzde aaa sizin cocugunuz yok ne anlarsinizmi diyosunuz yada erkek bir kadin dogumcuya ne anlar bebektenmi yada hic evlenmemis hic cocugu olmayan bir pedagog sizin gibilerin gozunde ne :KK66:
Hayır acitacak hiçbirşey yok.. diyorumki
Anneleri anneler anlar bunda alınacak bisey yok
Takdir edersin ki görmek farklı ama onu yaşamak bambaşka
Evet bir pedagog olup ta çocuğu olmasa o dahi anlayamaz

bak şimdi yanlış anlamayın ama ben üslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Çünkü birincisi ben kimsenin canı değilim ikincisi konu senin açlığın demedin açken bebeğine gösterdiğin tutum daha doğrusu bu tutumunu aç olduğun zaman gösterdiğini söylemişsin bende diyorum ki normalde bir anne böyle bişeye katlanabilir ama senin katlanamaman ve bebeğine karşı sergilediğin tutumdan dolayı eşinin sana duyduğu öfkeyi seninde kızına yansıttığını söyledim. Bu tarz durumlar tarif edilemez. Ben Çocuk gelişimi okuduktan sonra üzerine sosyal hizmetler ile eğitimime devam ettim. sana anlatmak istediğimde çocuklukta belli evreler vardır ve eşin sana sende belirli sebeblerden bebeğine böyle davranıyorsan eğer ileride burada çocuğum çok hırçın diye bi konu okumamızın muhtemel olacağını söylüyorum veee daha da ilerisi için sosyopat kişilerin böyle yetiştiğini vurguluyorum...

Adam tam öküz , ben istedigim gibi davranirim sen yapamazsin modlarinda...
O senin de cocugun degilmi??
Sen vurdun diye seni dövdü cocugunun gozunun önünde...
Onun bu yaptigi cocugu daha kötü etkiler psikolojik olarak , bunun farknda degil, cahil sanirim biraz...

Kizlar bu aksam saat 9 da esim eve geldi yemegi hazirladim neyse oturduk sofraya o gelmeden oncede kizimi doyurdum yemek yiyoruz kizim hic rahat durmuyor yapma diyorum yok cıs diyorum yok eline catali almis salatayi karistiriyo bende aciktim haliyle en sonunda salatayi doktu yere bende sinirlendim bagirdim kizima corbami daha yiyemedim bile kizimla ugrasmaktan esim de sen ne diye bagiriyosun asagida ev sahibi var oturmaya gelmsler komsuya dedi suratima vurdu tokat atti hep boyle en ufak seye vuruyo ailem biliyor bir kere soyledim beni dovuyor diye annem aldi beni sonra ozur diledi esim psikiyatriye gidicem ofke kontrolum icin dedi oyle deyince bnde eve geri geldim ama ne psikiyatriye gitti ne de vurmayi birakti bide dovdukten sonra hcbisey olmamis gbi davraniyor ozur de dilemiyor artik katlanamiyorum bu aksam dudagimi falan hep patlatti kizim da korktu en cok ona uzuluyorum cigirdi cocuk korkusundan ben kacarak evlendim simdi anneme soylesem uzulecekler ama annem o evde kalmana hic gonlum razi degi diyo bana ama bnde millet iste hem kacti hemde pesinde bir cocukla geri geldi der diye kimseye bsey anlatamiyorum soylesem babam annem cok uzulecekler ama boylede ben yapamiyorum artik evde bide 7 yasnda kucuk kiz kardesim var kizimla hic anlasamiyorlar geri gitsem annem simdi bile azicik bagirsa zoruma gidiyor ya bilmiyorum aglamaktan harap oldum napim siz soyleyin ilgisiz umarsiz adamin teki zaten elle tutulur hic bir huyu yok
annenin çocuğuna bağırması ağrına gidiyor ama çocuğunun önünde dayak yemek daha normal.sakınnnnn!!!ilk önce şunu kabullen hiçbir şey düzelmeyecek...ailene anlat yanlarına git işe girer para kazanırsın kimse de çocuğuna bağıramaz çünkü karşılığını veriyorsundur.ayrıca anneannesi arada kızabilir de yani.hassas dönemde olduğun için herkesin her şeyi batar sana ama hiç kimse emin ol eşinin yaptığı kadar ağır gelmez.sen çocuğu musun onun çat çut her şeye kendini dövdür olur mu?bi kişiliğin bi duruşun olsun çocuğunun gözünde kendini toparla,hakkında ennn hayırlısı olsun.cesaret....

bak şimdi yanlış anlamayın ama ben üslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Çünkü birincisi ben kimsenin canı değilim ikincisi konu senin açlığın demedin açken bebeğine gösterdiğin tutum daha doğrusu bu tutumunu aç olduğun zaman gösterdiğini söylemişsin bende diyorum ki normalde bir anne böyle bişeye katlanabilir ama senin katlanamaman ve bebeğine karşı sergilediğin tutumdan dolayı eşinin sana duyduğu öfkeyi seninde kızına yansıttığını söyledim. Bu tarz durumlar tarif edilemez. Ben Çocuk gelişimi okuduktan sonra üzerine sosyal hizmetler ile eğitimime devam ettim. sana anlatmak istediğimde çocuklukta belli evreler vardır ve eşin sana sende belirli sebeblerden bebeğine böyle davranıyorsan eğer ileride burada çocuğum çok hırçın diye bi konu okumamızın muhtemel olacağını söylüyorum veee daha da ilerisi için sosyopat kişilerin böyle yetiştiğini vurguluyorum...

Komşumuzun oğlu ablasını bıçakla kovalamış, 6-7 yaşında ablası 14 falandı, şok olmuştum. Babası da şiddet manyağı bir adamdı. Parkta ki çocuklara saldırıyordu ufacık şeyde, bir gün kendi gözümle gördüm çocukla kavga etti gidip bina duvarına kafa attı. Babası da kafa atıyormuş öyle. Çocuğu psikoloğa götürmüştü, psikolog eşiniz ve sizde gelin en çok eşinizin ihtiyacınız var demiş. Sonra ayrıldı kadın yaklaşık 2 yıldır ayrı ve çocuk sanki yeniden doğmuş gibiymiş konuşuyorum sık sık. Artık yapmıyormuş o tarz şeyler.

Komşumuzun oğlu ablasını bıçakla kovalamış, 6-7 yaşında ablası 14 falandı, şok olmuştum. Babası da şiddet manyağı bir adamdı. Parkta ki çocuklara saldırıyordu ufacık şeyde, bir gün kendi gözümle gördüm çocukla kavga etti gidip bina duvarına kafa attı. Babası da kafa atıyormuş öyle. Çocuğu psikoloğa götürmüştü, psikolog eşiniz ve sizde gelin en çok eşinizin ihtiyacınız var demiş. Sonra ayrıldı kadın yaklaşık 2 yıldır ayrı ve çocuk sanki yeniden doğmuş gibiymiş konuşuyorum sık sık. Artık yapmıyormuş o tarz şeyler.
yani kast ettiğim şey buydu çocuk evde kimi model alırsa onu ileride verir etrafına konu sahibi hanımefendi yanlış anladı o sandı ki ben onu açlığından ötürü yargılıyorum

siz kaç yasındasınız?
ve şiddet görmeyi nasıl normal kabul ediyorsnuz da devam ediyor bu durum.yani adamla konuşup bunu anlamıyor tedavı de olmuyorsa yol ver gitsin arkadaşım ömrüne yazık.sakın başka çocuk filan da yapma

Back
X