anneme tahammül edemiyorum

en azından anneniz sizin ona bağırmanız karşısında küsmemiş kırılmamış ve rutin hayatınıza devam ediyorsunuz.

ben anneme sizin gibi bağırsam hatta onun hoşuna gitmeyen yada onu onaylamadığımı belirten bir cümle kursam hemen küser,kırılır,konuşmaz yada soğuk durur. basit bişeyden dolayı beni nerdeyse 10gündür aramıyor.en azından bu açıdan şanslısınız.ben sizin yerinizde olsaydım annem o an evimi terkeder ağlar bi dahada gelmezdi.

annenizin hatalı olduğu ortada. siz de her şeyin farkındasınız.
samimiyetle, objektif bir şekilde anlatmışsınız olayı. ben de annemle böyle birşey yaşasam, benim de tepkim benzer olurdu.
kv niz hakkındaki şüphesini eşinizin kazayla duyması, sizi çıkmaz yollara sokabilirdi. bilmeden başkasının günahını almak olur mu, sürekli benzerlerini yaşamışsınız üstelik.
kendi dikkatsizliğini kabul etmesi lazım. birşeyi kaybolduğunda başkasını suçlamak yerine, evini arasın baştan sona...

ilerde çocuğunuzun size kötü olmasını gerektiren birşey görmedim. annesine karşı çok hayırlı olup da, evlatlarından çeken çok anne var. veya annesine, ailesine karşı hayırsız olup melek gibi evlatlara sahip olan da... Allah herkese hayırlı evlatlar versin.

siz annenize bağırsanız da, hayırlı bir evlatsınız. annenizin dediklerini umursamayıp kendi haline bırakabilirdiniz de. insanların tepkisinden çekinseniz bile, annenizin rahatsız olduğunu, ciddiye almamalarını vs söyleyerek başınızdan savabilirdiniz. anneniz etrafı ayaklandırmasın diye, siz olayı çözmeye çalışmışsınız resmen. annenize yine sabırla yaklaşıyorsunuz. içiniz rahat etmemiş, konu açmışsınız bir de...
içiniz rahat olsun...
evladınız da çok hayırlı olur inşallah.

konu basligin hic sevimli degil arkadasim. Annen kotu bir insan olmadigi surece bu tur unutkanligi/ bilgisizliginden rahatsiz olman cok uzucu...

Back
X