esssma Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2010 27 0 36 Konya 16 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi esssma #1 acilllll anneme bayramdan sonra kalcadan kas gevsetıcı igne enjeksiyon yapıldı yapılan igne apse yaptı kac gundur kolanyalı pamuk ıle oyalıyorum ama bı faydası olmadı ne yapmalıyım yardım edın lütfennn....
acilllll anneme bayramdan sonra kalcadan kas gevsetıcı igne enjeksiyon yapıldı yapılan igne apse yaptı kac gundur kolanyalı pamuk ıle oyalıyorum ama bı faydası olmadı ne yapmalıyım yardım edın lütfennn....
suppermommy Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2010 428 0 96 İçel Mersin 20 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi esssma #2 kolonyada ki alkol yetersız gelır.eczaneden alkol al pamuga bolca dök.pamuk ıle kalcasınıda avuc ıcınle bastırrarak daireler yap.bunu gun ıcınde tekrarla.gecmıs olsun.....:26: Son düzenleme: 20 Aralık 2010
kolonyada ki alkol yetersız gelır.eczaneden alkol al pamuga bolca dök.pamuk ıle kalcasınıda avuc ıcınle bastırrarak daireler yap.bunu gun ıcınde tekrarla.gecmıs olsun.....:26:
esssma Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2010 27 0 36 Konya 31 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi esssma #3 rabiacilek .!.: kolonyada ki alkol yetersız gelır.eczaneden alkol al pamuga bolca dök.pamuk ıle kalcasınıda avuc ıcınle bastırrarak daireler yap.bunu gun ıcınde tekrarla.gecmıs olsun.....:26: Genişletmek için tıkla... cok teşekkür ederim
rabiacilek .!.: kolonyada ki alkol yetersız gelır.eczaneden alkol al pamuga bolca dök.pamuk ıle kalcasınıda avuc ıcınle bastırrarak daireler yap.bunu gun ıcınde tekrarla.gecmıs olsun.....:26: Genişletmek için tıkla... cok teşekkür ederim
K kurklu_maria Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 685 87 38 44 2 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esssma #4 tentürdiyot da iyi olur aslında,
jullyet Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2014 1.806 224 88 26 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esssma #5 alkol en iyi çözüm, geçmiş olsun, umarım iyidir anneniz
D Dilek Eryilmaz Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2015 81 14 13 36 17 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi esssma #6 igneden sonra apse yaptıysa zamana gerek var benimde oldu herseyi denedim ama ne yazıkki tadıda acısıda bende kaldı.herkese geçmiş olsun.
igneden sonra apse yaptıysa zamana gerek var benimde oldu herseyi denedim ama ne yazıkki tadıda acısıda bende kaldı.herkese geçmiş olsun.