• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi babamdan boşanması için ikna edemiyorum

bir baba kızına hic kufur edermi yahu babasından nefret etmekde cok haklı hersey bi tarafa anneme siddet uygulayan bir adama bende baba diyemem koca adam olmus oturupda onun benle ne derdin var nasılsın diye konusacagına benmi anlamaya calısıcam 21 yasında bunları yasamak zorunda degilsiniz anneniz keske ikna olabilse bosanmaya ama korkuyor oda anlasılan annenizin tarafından destek olacak kimse yokmu

Son düzenleme:
herkese teşşekürr ederimm okuyup yazdıgınızz içinn hala konusmuyoruzz babamlaa ve halaa ikna edemıyorum annemı
yüzünee bıle bakmıyorum ama her aksam aynı masadaa yemek yıyoruzz :( sonra odamaa cekılıorm sabah cıkıorummm
cok zor ınanınnn allah kımseyee vermesın dusmanımaa bıle vermesın mutlu aıleleree ımrenıyorumm umarım benım öyle bı aılem olurr ılerde(ne kadarr sanmasamda )istedıgım tek sey bu suan sıcak bı yuvaa HUZUUUUURR :(

benim babamda çok huysuzdu dayak küfür tarifi yok.sizi çok iyi anlıyroum.benim annemde gelir bana ağlardı bıktım felen.ben kahrolurudm.hergün babamı öldürmeyi hayal ederdim o denli nefret ederdim hoş halen nefret ederim.sonra yıllar geçti babam nihayet boşanmaya karar verdi.baya bir olaylar felen oldu tabi zamanla.oda boşanmak istedi.annem valahi kocası ondan ayrılacak diye beni suçladığını hatırlıyorum.şok olmuştum.birgün olsun ona iyi davranmayan kocasından boşanmamak için elinden geleni yaptı.ona para yolluyrodum o paraları avukata yatırıyormuş yeterki kocamı kaybetmeyim diye.bunları öğrenince şaşırdım.annem yıllarca bıktım diyip bize ağlayan psikolojimizi altüst eden kadın neden böyle yaptı anlamıyorum.ve boşanma gerçekleşti.tahmin et ne oldu. annem boşanmamak için temyize gitti.halen ağzım açık.ve babam hergün döverdi onu,hergün küfür evede bakmazdı tarlaya gönderirdi bizi onada el koyardı evde sadece un yağ şeker çay olurdu düşün esir kampı gibi.ama annem temyize gitti.artık anneme karışmıyorum ama yardımda etmiyorum ne hali varsa görsün.kendini o adama layık gören biriyle işim olmaz.yani bence kendi hayatına bak derim.ben yıllarca bunlarla uğraştım bomboş..okadar emek verdim.hepsine ayrı ayrı.ama sezeryan olduğumda bir kere olsun aramadılar.benim kızıma torunum diyemedi bir türlü...eşimin ailesi görüyor tabi ailemi eşimde hepsi rollere giriyor yok biz anlamıyoz nasıl bir anne aramaz kızını vss.. laflar.yaptıklarıma gecen o günlerime yanarım..emeklerime yazık oldu.siz kendi hayatınıza bakın....yani kimseyi ikna etmeye çalışmayın.kendi hayatınızı kurun.boşverin derim.tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

Back
X