kızlar moralim çok bozuldu. annem ve babamın oturugu ikiz villa var. orayı satıp kendilerine ev alıp borclarını kapatıp hacca gideceklerdi. ama farklı bir şey düşünmüşler. biz üç kardeşiz diyorlar ki evleri satmayalım 3 tane ev var bir ikiz villa birde daire dairede abim oturuyor. daireyi ona yazıklarıda size verelim yanlız 3unüz birleşip bize araba alın bide hacca gonderin diyorlar. he bide küçük bir daire daha var 1+1 orayada dogalgaz doşenecek. abim kabul etmiş bende kabul ettim ablamda ama benim eşim sanki mırın kırın ediyor gibi geldi bana. yazlık biraz masraflı haliyle boya badana lazım geliyor arada bir. yani tamam olur diyor ama gonlu olur demiyor anlıyorum. bu şekildede bir işe kalkışmak istemiyorum. sonradan sorun çıkmasın diye. ailemle eşimin arasında kalmak da istemiyorum. ne yapacagımı bilemedim. bana bir fikir verirmisiniz. dert sahibi olucam inanki annem rahatsız zaten babamda şeker hastası onların rahat olmasını istiyorum. derdim mal değil üzmekte istemiyorumm onları offf.